Já ml. Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Toho našeho zmetka vybírala žena Prej měl pěknou špičku....zbytek tragédie...ale je náš, máme ho rádi...chcípáka To je v poho... je speciální, rohovej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Tu obloženou zeď jak často luxujete?Tvl. to je dotaz roku, necítíš se trochu trapně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Taky mi to hlava nebere. Máme stejnou zeď, jen jinej odstín. Nikdy sme to neluxovali. Normálně to stříkám wapkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Mám takovou zeď za krbovkama a jednou za rok vysavač vidí jinak stromek teda vybornej...Ale nevidím ani tu hezkou špičku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Tu obloženou zeď jak často luxujete?Tak to mě nikdy nenapadlo, asi vítr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Ja ked tu citam tie prispevky,tak si udelujem osobny BAN na pol roka.Pa,pa a krasne sviatky.Nezapomeň zhasnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Právě mne potěšil člen Long, že všechno stihl včas a skvělě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Právě mne potěšil člen Long, že všechno stihl včas a skvělě Tak to jsi tu špatně :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 zed oblozena kamennejma paskama je dneska trendy. pred lety to byly palubky, tedka frci sutr, zitra to bude corten a pozejtri karbon ..kura to mi pripomnelo, ze pristi rok uz asi budu muset vymalovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Vzdycky se maluje pristi rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 To som si aj ja myslel. Už mám vypratanú jednu izbu, do konca sviatkov aspoň dve. Tak znie záväzok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Me dnes nas*alo tohle. Neskutecny! Ovcacek vedle Palacha! Kdyz pominu ty ostatni vedle chudaka Churchila. Tak me to vytocilo, ze jsem jim chtel napsat par teplych vrelych slov na mail a na strankach NV na me vykoukl majitel NV, ukrajinsky doktor Emerich Drtina jak se tuli ke Kajinkovi... Tak tady asi nema cenu tomuhle kolotocari psat cokoli jineho, nez ze chci jeste tri diabolky na ruzi :-(. A to jsem se jeste docetl, ze tahle kreatura, ktera se nestydela vydelavat na hrncich a tričkách s Hitlerem a Heydrichem je od roku 2017 ve Svazu bojovniku za svobodu. Asi si s tou druhou kreaturou Vodickou naramne rozumi a opravdovi bojovnici za svobodu vylizte si prdel... Neskutecny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Tak jestli, tě štve jen toto, jsi šťastný člověk. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 V zasade jsem, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 (upraveno) Na Štědrý den dopoledne jsem si chtěl dát něco malého abych byl večer v plné formě V lednici byla mortadela nevšiml jsem si že byla 10 dní prošla Odpoledne pobolíváni břicha nausea a tak napřed Renie potom soda potom panák whisky nic nepomohlo takže losos salát řízky zůstaly v lednici rozdaly se dárky a já jsem zalehl pěkně vypraskanej Štědrý večer k tomu jezevčík Horac kromě jiného dostal tyčky na zuby ty se mu nepodařilo rozbalit tak je všude nosil ssebou pak si na ně dal hlavu střežíl je jak svatý gral a pokus mu je sebrat by neskončil dobře odmítl i výměnu za šunku a tak ani nešel venProstě svatvecer jako nohaNa Štědrý den dopoledne jsem si chtěl dát něco malého abych byl večer v plné formě V lednici byla mortadela nevšiml jsem si že byla 10 dní prošla Odpoledne pobolíváni břicha nausea a tak napřed Renie potom soda potom panák whisky nic nepomohlo takže losos salát řízky zůstaly v lednici rozdaly se dárky a já jsem zalehl pěkně vypraskanej Štědrý večer k tomu jezevčík Horac kromě jiného dostal tyčky na zuby ty se mu nepodařilo rozbalit tak je všude nosil ssebou pak si na ně dal hlavu a pokus mu je sebrat by neskončil dobře odmítl i výměnu za šunku a tak ani nešel venProstě svatvecer jako noha Upraveno 25. prosince 2019 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Prosim https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Interpunkčn%C3%AD_znaménko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Ten příspěvek od Conrada je běs . https://www.viralsvet.cz/pojdme-jist-deti-aneb-proc-je-interpunkce-ve-vetach-dulezita/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 (upraveno) No vzhledem k tomu, že se jednalo o jednolity děj, kdy se události řítily jako tsunami, opoměl jsem interpunkci. Omlouvám se Upraveno 25. prosince 2019 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 jojo, jsou chvíle kdy už to neřídíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Opět jsem nedostal Hulky od Rolexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky