Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Me dnes nas*alo tohle. Neskutecny! Ovcacek vedle Palacha! Kdyz pominu ty ostatni vedle chudaka Churchila. Tak me to vytocilo, ze jsem jim chtel napsat par teplych vrelych slov na mail a na strankach NV na me vykoukl majitel NV, ukrajinsky doktor Emerich Drtina jak se tuli ke Kajinkovi... Tak tady asi nema cenu tomuhle kolotocari psat cokoli jineho, nez ze chci jeste tri diabolky na ruzi :-(. A to jsem se jeste docetl, ze tahle kreatura, ktera se nestydela vydelavat na hrncich a tričkách s Hitlerem a Heydrichem je od roku 2017 ve Svazu bojovniku za svobodu. Asi si s tou druhou kreaturou Vodickou naramne rozumi a opravdovi bojovnici za svobodu vylizte si prdel... Neskutecny...

post-30518-0-73104600-1577126236_thumb.jpg

post-30518-0-35028900-1577126247_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Štědrý den dopoledne jsem si chtěl dát něco malého abych byl večer v plné formě V lednici byla mortadela nevšiml jsem si že byla 10 dní prošla Odpoledne pobolíváni břicha nausea a tak napřed Renie potom soda potom panák whisky nic nepomohlo takže losos salát řízky zůstaly v lednici rozdaly se dárky a já jsem zalehl pěkně vypraskanej Štědrý večer k tomu jezevčík Horac kromě jiného dostal tyčky na zuby ty se mu nepodařilo rozbalit tak je všude nosil ssebou pak si na ně dal hlavu střežíl je jak svatý gral a pokus mu je sebrat by neskončil dobře odmítl i výměnu za šunku a tak ani nešel ven

Prostě svatvecer jako noha

Na Štědrý den dopoledne jsem si chtěl dát něco malého abych byl večer v plné formě V lednici byla mortadela nevšiml jsem si že byla 10 dní prošla Odpoledne pobolíváni břicha nausea a tak napřed Renie potom soda potom panák whisky nic nepomohlo takže losos salát řízky zůstaly v lednici rozdaly se dárky a já jsem zalehl pěkně vypraskanej Štědrý večer k tomu jezevčík Horac kromě jiného dostal tyčky na zuby ty se mu nepodařilo rozbalit tak je všude nosil ssebou pak si na ně dal hlavu a pokus mu je sebrat by neskončil dobře odmítl i výměnu za šunku a tak ani nešel ven

Prostě svatvecer jako noha

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

No vzhledem k tomu, že se jednalo o jednolity děj, kdy se události řítily jako tsunami, opoměl jsem interpunkci. Omlouvám se

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...