honzyk Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Piják se jako výraz pro klíště používá i u nás na Vysočině, aspoň teda od prarodíčů jsem nic jinýho neslyšel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Jj, piják při psaní...to se parádně psalo. A k tomu lenoch. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Tak proč se nepřejmenuješ zase zpátky na Milise ?Qvido neser, vím kde bydlíš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Nejpočetnější skupina zákazníků za poslední týden u nás- důchodci. No jasně, jelikož už se řádně oteplilo a je neodkladný čas přezout svého miláčka. Další už najel celé 3 tisíce za rok na olej a je ten nejvyšší čas ho vyměnit, vždyť už zbývá jen pouhých 7 tisíc a to by motor už nemusel dát, kdyby to tam zůstalo třeba měsíc. Jako fakt mi to hlava nebere. Kdyby to byly případy, že něco upadlo nebo auto nejede, pochopím to, ale takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Kamosko bud rad. Ešte aby bolo komu meniť a prezuvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 No s tímhle přístupem lidí se toho právě obávám, proto mě to štve. Mají ležet doma na pupku a počkat až to přejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Včera v poledne jsem vyběhl do obchodu pro chleba a předemnou u pokladny čtyři důchodci. Každej měl koš plnej "důležitýho" nákupu - velikonoční vajíčka, čokoládoví zajíčci.. Každej měl nákup skoro za tři litry. Místo aby chudáci senioři seděli doma na prd.. a chránili si svoje zdraví, nebo aby nakupovali od 7 do 9 hodin, kdy mají obchody jen pro sebe, tak tam oxidujou přes den a zdržují u pokladny. Úplně mi teklo se zubů, když jsem tam kvůli nim čekal ve frontě dvacet minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Včera v poledne jsem vyběhl do obchodu pro chleba a předemnou u pokladny čtyři důchodci. Každej měl koš plnej "důležitýho" nákupu - velikonoční vajíčka, čokoládoví zajíčci.. Každej měl nákup skoro za tři litry. Místo aby chudáci senioři seděli doma na prd.. a chránili si svoje zdraví, nebo aby nakupovali od 7 do 9 hodin, kdy mají obchody jen pro sebe, tak tam oxidujou přes den a zdržují u pokladny. Úplně mi teklo se zubů, když jsem tam kvůli nim čekal ve frontě dvacet minut proto chodím buď až večer nebo k místním Vietnamcům...tohle bych taky nedal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Qvido neser, vím kde bydlíš! Však víš, jako správnej proletář musím mít dobrou adresu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Včera v poledne jsem vyběhl do obchodu pro chleba a předemnou u pokladny čtyři důchodci. Každej měl koš plnej "důležitýho" nákupu - velikonoční vajíčka, čokoládoví zajíčci.. Každej měl nákup skoro za tři litry. Místo aby chudáci senioři seděli doma na prd.. a chránili si svoje zdraví, nebo aby nakupovali od 7 do 9 hodin, kdy mají obchody jen pro sebe, tak tam oxidujou přes den a zdržují u pokladny. Úplně mi teklo se zubů, když jsem tam kvůli nim čekal ve frontě dvacet minut hádám dobře, že šlo o Kaufland? Tam já mimo jiné z těchto důvodů nemůžu vůbec chodit. Nákup jídla za 3tis, pokud člověk nepotřebuje nějaké opravdu speciality a nebydlí 30 km od civilizace je zbytečnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Důchodci, aspoň většina z těch, co potkávám zejména v Kauflandu, patří k nejneukazněnějším a nejbezohlednějším lidem, které potkávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 hádám dobře, že šlo o Kaufland? Tam já mimo jiné z těchto důvodů nemůžu vůbec chodit. Nákup jídla za 3tis, pokud člověk nepotřebuje nějaké opravdu speciality a nebydlí 30 km od civilizace je zbytečnost. No ja tam treba kolem tech 3 litru jednou tydne necham a jsme na to 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 jasný, to jsem trochu přestřelil, uznávám. My jsme potravinově z velké části soběstační, tak mám trochu zkreslený pohled. Nicméně za Kauflandem si stojím, tam dobrovolně chodit nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Však víš, jako správnej proletář musím mít dobrou adresuJj, já si dodnes pamatuju, jak mě to pobavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Důchodci, aspoň většina z těch, co potkávám zejména v Kauflandu, patří k nejneukazněnějším a nejbezohlednějším lidem, které potkávám. Neboj, taky do toho dorosteš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Neboj, taky do toho dorosteš To nepochybně, ale nemyslím si, že jsem tak špatně vychovanej. Ale co já vim, třeba ta bezohlednost a neukázněnost přichází s věkem - jak ti přestává sloužit paměť, zapomínáš na dobrý vychování. Tady se onehda servali o košíky, že na ně přijeli měšťáci (před koronavirem teda to bylo ještě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Já už jsem taky důchodce, ale ještě pracuji. Asi před 3 lety jsem se natrefil v Lídlu na akci, kdy měli v akci šicí stroje a to jsem se za své spoluobčany styděl. Na dva stroje bylo 10 zájemců věku od cca 35 do 80 - to byl fičák, co tam prováděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 To neviem aky lidl navstevujes v tom nasom tam tie stroje vzdy hnipu este dva mesiace po akcii... viem to lebo vzdy ked idem okolo tak sa manzelke vyhrazam ze jej ho raz kupim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Nechci se zastávat důchodců, ale co pozoruji u mámy, tak je tam kombinace ztráty pohybové pružnosti, horšího sluchu, jakési zmatenost, horšího zraku a dalšího. Co vám přijde jako neomalenost, může být i to, že s vozíkem neodhadnou velikost mezery či vaší rychlost a vrazi do vás. Osobně se u nich snažím být max empatickej, i když mě v práci pěkně se..u :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Já už jsem důchodu blízko, ale myslím, že určitá část důchodců (podle mne ani ne většina) je fakt neomalená.Připisuju to dědictví komunismu.Ty lidi žili v té době většinu svého života a mají to v krvi.My mladší taky, ale přeci jen o malinko míň, čím mladší, tím míň (myslím ten komunismus).Musíme si to odžít a doufat, že mladá generace si neosvojí jiné nectnosti.Navíc věk není patent na morálku, vkus ani moudrost a mezi mladejma je taky dost zmrdů. Navíc věk není patent na morálku, vkus, moudrost atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky