Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nejpočetnější skupina zákazníků za poslední týden u nás- důchodci. No jasně, jelikož už se řádně oteplilo a je neodkladný čas přezout svého miláčka. Další už najel celé 3 tisíce za rok na olej a je ten nejvyšší čas ho vyměnit, vždyť už zbývá jen pouhých 7 tisíc a to by motor už nemusel dát, kdyby to tam zůstalo třeba měsíc. Jako fakt mi to hlava nebere. Kdyby to byly případy, že něco upadlo nebo auto nejede, pochopím to, ale takhle... :frusty:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera v poledne jsem vyběhl do obchodu pro chleba a předemnou u pokladny čtyři důchodci. Každej měl koš plnej "důležitýho" nákupu - velikonoční vajíčka, čokoládoví zajíčci.. Každej měl nákup skoro za tři litry. Místo aby chudáci senioři seděli doma na prd.. a chránili si svoje zdraví, nebo aby nakupovali od 7 do 9 hodin, kdy mají obchody jen pro sebe, tak tam oxidujou přes den a zdržují u pokladny. Úplně mi teklo se zubů, když jsem tam kvůli nim čekal ve frontě dvacet minut

Odkaz ke komentáři

Včera v poledne jsem vyběhl do obchodu pro chleba a předemnou u pokladny čtyři důchodci. Každej měl koš plnej "důležitýho" nákupu - velikonoční vajíčka, čokoládoví zajíčci.. Každej měl nákup skoro za tři litry. Místo aby chudáci senioři seděli doma na prd.. a chránili si svoje zdraví, nebo aby nakupovali od 7 do 9 hodin, kdy mají obchody jen pro sebe, tak tam oxidujou přes den a zdržují u pokladny. Úplně mi teklo se zubů, když jsem tam kvůli nim čekal ve frontě dvacet minut

proto chodím buď až večer nebo k místním Vietnamcům...tohle bych taky nedal...
Odkaz ke komentáři

hádám dobře, že šlo o Kaufland? Tam já mimo jiné z těchto důvodů nemůžu vůbec chodit. Nákup jídla za 3tis, pokud člověk nepotřebuje nějaké opravdu speciality a nebydlí 30 km od civilizace je zbytečnost.

Odkaz ke komentáři

hádám dobře, že šlo o Kaufland? Tam já mimo jiné z těchto důvodů nemůžu vůbec chodit. Nákup jídla za 3tis, pokud člověk nepotřebuje nějaké opravdu speciality a nebydlí 30 km od civilizace je zbytečnost.

No ja tam treba kolem tech 3 litru jednou tydne necham a jsme na to 3

Odkaz ke komentáři

Neboj, taky do toho dorosteš :clap:

:)  To nepochybně, ale nemyslím si, že jsem tak špatně vychovanej. Ale co já vim, třeba ta bezohlednost a neukázněnost přichází s věkem - jak ti přestává sloužit paměť, zapomínáš na dobrý vychování. Tady se onehda servali o košíky, že na ně přijeli měšťáci (před koronavirem teda to bylo ještě).

Odkaz ke komentáři

Já už jsem taky důchodce, ale ještě pracuji. Asi před 3 lety jsem se natrefil v Lídlu na akci, kdy měli v akci šicí stroje a to jsem se za své spoluobčany styděl. Na dva stroje bylo 10 zájemců věku od cca 35 do 80 - to byl fičák, co tam prováděli.

Odkaz ke komentáři

Nechci se zastávat důchodců, ale co pozoruji u mámy, tak je tam kombinace ztráty pohybové pružnosti, horšího sluchu, jakési zmatenost, horšího zraku a dalšího. Co vám přijde jako neomalenost, může být i to, že s vozíkem neodhadnou velikost mezery či vaší rychlost a vrazi do vás. Osobně se u nich snažím být max empatickej, i když mě v práci pěkně se..u :-)).

Odkaz ke komentáři

Já už jsem důchodu blízko, ale myslím, že určitá část důchodců (podle mne ani ne většina) je fakt neomalená.

Připisuju to dědictví komunismu.

Ty lidi žili v té době většinu svého života a mají to v krvi.

My mladší taky, ale přeci jen o malinko míň, čím mladší, tím míň (myslím ten komunismus).

Musíme si to odžít a doufat, že mladá generace si neosvojí jiné nectnosti.

Navíc věk není patent na morálku, vkus ani moudrost a mezi mladejma je taky dost zmrdů.

Navíc věk není patent na morálku, vkus, moudrost atd.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...