Josef01 Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Millis: No já tě neignoruju, ale někdy se to taky číst nedá, máme to vzájemné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Ja jsem pro omezeni volebniho prava, at voli jen ten, kdo ma ve financnich operacich se statem minusovou bilanci (= vic do systemu sype nez z nej dostava).Tim by se leccos procistilo ... a sekundarnim ci tercialnim efektem by to cele dopadlo i na hlavu soudcu. Misto billboardu "Vole vol me ... budes se mit lip a bez prace" by konecne byl duvod cist volebni program jednotlivych stran. A strana by mela jisty, ze za svoje skutky bude po zasluze odmenena v pristich volbach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 O koncipientech se nebavím, ty dělají za 15 hrubého. Kolik myslíš, že bere právník třeba v nemocnici? Teď do toho pleteš zase právníky v nemocnici? Přestávám se v těch myšlenkových posunech orientovat. Ale jak říká Bandi... korupce je přímo úměrná výši příjmů. Nechápu proč by jsi ale dával stejně právníkovi v nemocnicích a soudci??? Nebo co jsi tím chtěl říct. Ale jen tak mimo, farmaceutická lobby je ještě silnější než na různé tendry o výstavbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 zemřel člen fóra Kamojedov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 zemřel člen fóra Kamojedov Ku.va, já ho osobně neznal a teď vidím, že to byl celkem mladý chlapík. V počátcích Chronomagu nás ohromoval technickými znalostmi, ale občas se blýsknul i velmi trefným a vtipným komentářem. Jako třeba tahle lajna o Grand Seiko: Vzhled GS - hlavně těch nových - je kapitola sama pro sebe. Kombinace loga SEIKO a nápisu Grand Seiko pseudogotickým písmem je bezpochyby výplodem malarické mysli nebo snad připomínkou osy Berlín-Tokio. Kdo ví? Každopádně je bizarní asijská estetika v kombinaci s precizností zpracování součástí jejich kouzla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Předvolání na policii, změřil mě stacionární radar v Loučné nad Desnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 ..před chvílí návštěva policie u mě doma..auto které jsem prodal způsobilo nějaký přestupek..zítra ho musím odhlásit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Předvolání na policii, změřil mě stacionární radar v Loučné nad Desnou. Chceš mailem poslat řešení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Chceš mailem poslat řešení? Jestli jsou to měšťáci, je nejjednodušší tam nejít (pokud to nechceš řešit). Přijde ještě jedna obálka a po roce se přestupek promlčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Chceš mailem poslat řešení? osoba blízká?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Chceš mailem poslat řešení? Rád budu za každou informaci, už jsem studoval stránky D-fense, policie u měření nebyla, nevím jestli radar patří policii nebo tam měří czech radar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 osoba blízká?? Jo, ale z Ukrajiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Jo, ale z Ukrajiny to neva...hlavně že je to na koho hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 (upraveno) to neva...hlavně že je to na koho hodit v mezích zákona, no jeden rád pomůže....... Upraveno 14. února 2012 uživatelem Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 zemřel člen fóra Kamojedov Nechci aby to vyznělo příliš pateticky, morbidně apod., ale možná by stálo zato založit pro tyto nemilé zvěsti vlastní pietní vlákno, kde by to mělo patřičnou úroveň... a neválelo by se to mezi cancy o škaredých hotelech v Atlantě, vymycování soudní korupce a motoristických přestupcích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Nejaki retardi v izbe nad mojou si robia party.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 zemřel člen fóra Kamojedov Velmi smutná zpráva, budu si ho pamatovat jako člověka, který v dřevních dobách Chronomagu ohromoval skutečně polyhistorickými znalostmi a vždy mě moc mrzelo, že pobyt na fóru (aspoň v aktivní formě) ukončil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Nechci aby to vyznělo příliš pateticky, morbidně apod., ale možná by stálo zato založit pro tyto nemilé zvěsti vlastní pietní vlákno, kde by to mělo patřičnou úroveň... a neválelo by se to mezi cancy o škaredých hotelech v Atlantě, vymycování soudní korupce a motoristických přestupcích. Určitě... A pak už jen doufat, že se do něj bude přispívat co nejméně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Dnes jsem koupil zadni kryt na BB aby nebyl upatlanej, kdyz se rozhodlo BB delat telefony leskle. Jenze kryt je spatne vylisovanej a prodejce na me zkousi,ze to musi nejdriv poslat dodavateli na posouzeni nez mi jej vymeni. To mam kryt cca asi tak 4 hodiny, to snad nemuze myslet vazne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Nejaki retardi v izbe nad mojou si robia party.... nejlepší je se přidat a všecko jim vypít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky