geometr Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 To už jsem holt já A opravdu si myslím, že jí je za tím vším opravdu hodně. Ale bavíme se, já nikomu jeho názor neberu, možná že si to myslím blbě já. Ostatně byl bych za to rád.Já si taky myslím, že je to hrozně zpolitizovaný, hotová propaganda místy. Což je smutný. No a senzace pro média úplně excelentní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Projev toho dementního Slováka patří sem, nebo do vlákna Humor? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/dokument-projev-premiera-babise-v-televizi-99235?seq_no=6&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=nullOn sa už moc za Slováka nepovažuje.. A som v toho istého názoru, že Babis je už Čech a nie Slovák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 To teda neni, jen si ho nechte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Sorry jako, ale Babiš byl, je a bude Slovák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Motýle, netopýre, nenavštěvujtě, nepijtě..............atd, no Čech to nebude.... Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 To už jsem holt já A opravdu si myslím, že jí je za tím vším opravdu hodně. Ale bavíme se, já nikomu jeho názor neberu, možná že si to myslím blbě já. Ostatně byl bych za to rád.Zvýšeným zájmem o politiku ubližuješ sám sobě, je to dokázané, stejné jako móc solit, moc sladit a ták dále.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Přátelé, prosím, nezpochybňujme zde základní Chronomagorické pravdy. Stejně tak, jako je Rolex předražená masovka, tak Andrej Babiš je Slovák a kokot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 S tim Babisem je to jak v Rakousku kdyz tvrdi ze Hitler byl Nemec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Ano, tlak mi to zvedá zcela bezpečně, kdykoliv vidím toho ušatýho vocase otevřít hubu Já mám Česko fakt rád a vadí mi, kdo a jak to tady teď řídí. Nemůžu si pomoct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 1) mám dojem, že politika sem nepatří;2) až budu objednávat roušky s potiskem, kolik toho mám vzít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 1) mám dojem, že politika sem nepatří;2) až budu objednávat roušky s potiskem, kolik toho mám vzít?Bert si určitě jednu vezme :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Aspoň stovku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Bude se distribuovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Přátelé, prosím, nezpochybňujme zde základní Chronomagorické pravdy. Stejně tak, jako je Rolex předražená masovka, tak Andrej Babiš je Slovák a kokot.Ja som to myslel bez ohľadu na to ze je politik.. On sám sa prehlasuje že je Čech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 konecne, armada CR rozvazi do domovu pro seniory testovaci sady na Covid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Ja som to myslel bez ohľadu na to ze je politik.. On sám sa prehlasuje že je ČechTak on celkově hodně lže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 konecne, armada CR rozvazi do domovu pro seniory testovaci sady na Covid To má logiku.Senioři, co nezvládnou sníst perník, mají bolení v krku a můžou být pozitivní. Chybovost této sady bude možná i menší, než u té původní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Ja som to myslel bez ohľadu na to ze je politik.. On sám sa prehlasuje že je ČechGraf von Monte Wehro vo sobě taky tvrdí, že jsou švýcary. A přitom i sousedovic kokršpaněl ví, že je to hnusná čína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 (upraveno) beeman: jo tohle jsme dostali taky, v počtu 50 ks, máme přes 100 klientů :-)) a na počet zaměstnanců to taky nesedí Pokud jde o dodržování opatření, tak asi žiju na jiný planetě, u nás na Vysočině je klid, až se té disciplinovanosti divím, v obchodech narváno tak nějak furt stejně, tam to nepřisuzuju opatřením ale tomu jestli bude/nebude přes svátky otevřeno, případně nezačala akce. Na kole měii roušky skoro všichni co jsem potkal, buď pořád, nebo si je včas nasazovali, když viděli že se někdo blíží, těch úplně bezrouškových bylo pár. u výdejního okýnka na pivo tak žádný hloučky, pivo si každej odnes a vypil na nábřeží pěkně s rozestupem... Upraveno 12. dubna 2020 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Ja som to myslel bez ohľadu na to ze je politik.. On sám sa prehlasuje že je ČechTak já bych asi ujasnil tři věci- Bureš rád a často lže- Slovák je pokud jde o národnost, tu si nemůže změnit ani za sto let a sto miliard - ?Čech? může být pokud je to myšleno jako státní příslušnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se