Přejít na obsah

Koronavirus a vše okolo...

Doporučené příspěvky

Lidi jsou bohužel k*ndy.. Ještě tohle pondělí jsem ve vlaku poslouchal jednu pipku, která plakala do telefonu, že má zaplacený lyžování do Alp na ledovec a že s manželem přemýšlí kudyma objet hranice, aby se tam dostali.. Takoví potom píšou na Seznam.cz, že jim nechtějí udělat přednostně test na Covid. Patří je nakopnout špičatou botou do řiti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi jsou bohužel k*ndy.. Ještě tohle pondělí jsem ve vlaku poslouchal jednu pipku, která plakala do telefonu, že má zaplacený lyžování do Alp na ledovec a že s manželem přemýšlí kudyma objet hranice, aby se tam dostali.. Takoví potom píšou na Seznam.cz, že jim nechtějí udělat přednostně test na Covid. Patří je nakopnout špičatou botou do řiti

A nakopls ?

Jinac znami meli take zaplaceno. Nadelili si k padesatinam vylet do Italie. Nikdy tam nebyli, tesili se, nejeli, velka cast penez propadla.

Odkaz ke komentáři

Nejezděte do Prahy. Brzy tady bude " mrtvo"

Kokotů je tady dost. Nemluví jako Pražáci a jsou ze železa A NIKDY nebudou a nemohou být nemocní.

Proto stojí třeba u nás dnes v Karlíne ( Globus restaurant) kolem 12 hodin lehce nametení ve skupinkách po deseti před hospodou a nadávají na AB a zbytečnou paniku.

Nechtělo se mi kolem nich prodírat, tak jsme se psem přešli na druhou stranu

To samé další podnik ( Můj šálek kávy) a další tři skupinky po deseti. Zase nepražáci a zase chytré řeči.

Oni prostě chodí neštěstí naproti!!!

Jediná šance je tedy asi jakási forma domácího vězení pro všechny, prostě zákaz vycházení, jinak to Ti kokoti asi nepochopí

Odkaz ke komentáři

U nás v malém městečku Lídl. Prodavačka říkala že to vypuklo kolem druhý, asi jak se začalo přemýšlet o karanténě, prý vánoce hadr, no a ve čtyři bylo zkrámováno.

U nás v Albertu vcelku v pohodě,pečivo bylo,uzeniny taky a toaleťáku dost,kdyby jsme se z toho posrali.Na procházce kolem řeky lidí dost,ale nestrkali jsme se jak důchodci u Kauflandu :-)  Jdu si dat Gin s tonicem :-) 

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři

No se psem jit ven musíš, ale co NEMUSÍŠ je dělat chytrého u okenka před hospodou a srkat si tam, to své pivko

Jenze tim svym volanim po restrikcich brzo budes nechavat sveho psa kalet doma. :) To by bylo aby si pejskaři / pendleři / whatever mohli dělat co chtěj. Ja si taky myslel že lidi co maj třeba doktory v zahraničí budou mít výjimku, a ono nic.

A taky potřebujeme aby lidi jezdili do práce, tak zavřeme autoservisy.

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

A nakopls ?

Bohužel jsem neměl špičatý boty.. Taky mám zaplacenou dovolenou a asi to propadne. Nemíním riskovat zdraví svých blízkých ani svoje

Odkaz ke komentáři

A nebo se prostě nechoď projít.

Nechápu proč to chceš vojebat. Nakonec možná vojebeš jen sám sebe.

Protože to lidi neberou vážně a vojebávaj to, je tady karanténa pro celou ČR.

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odkaz ke komentáři

Daleko spíš to chytnu v MHD, práci nebo samošce, než někde v parku nebo když pojedu se autem nadejchat do lesa nebo dělat na chatu.

Stačí lehce zamyslet a vidíme, že opatření je opět děravé, ještě dříve, než bylo schváleno, bohužel. :-(

Odkaz ke komentáři

Tak toto opatření odpovídá svým charakterem opatřením ve Španělsku například. Ve Španělsku to první den funguje, uvidíme co dál. Ojebat to jistě lze, ale nic není neprustrelne. Tak ve Španělsku to hlídají cajti drony.

Odkaz ke komentáři

Ty jo to je mizérie.  Jako já klidně budu doma,  ale žena bude co nevidět rodit,  To je otázka hodin.  Normálně žlutá pomsta.  No a lidi jsou dementi.  Jeden od nás z práce taky jel na hory.  Ten už se nevrátí.  Odjel dom na slovensko.  Sem zvědavej jak si bude zařizovat povolení.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...