Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 5 minutami, DavidLC napsal:

Jj, poprvé to bylo nejhorší ( to proražení panenské kosti 🙂 ), pamatuju jako dneska. A jak jsem držel tu plechovo ledvinku a tekl do toho ten hnis s tou žlutou vodou a krví 🙂 dívím se, že jsem nelehnul 🙂  Ty poslední to bylo jen šťourání v nose 🙂 

Přesný, ledvinka, a do ní frkáš  ty parády :)

Odesláno
před 3 minutami, odjinud napsal:

No jo, kdo nebyl na gastroskopii a kolonoskopii, jakoby nebyl... 🙂

To druhy neznam ale gastro bylo v pohode, vrhnout jsem chtel jen pri zavadeni a vyndavani, stourani v zaludku bylo spis zajimavy

Odesláno (upraveno)

No, je to treba zasadne nalacno 🙂

tj, chtel jsem rict, ze pokud nekdo resi covid vyter, at zkusi prvne gastro... 🙂

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Hele, ten web, i web co uvádějí jako zdroj článku na mě působí asi jako bulvární plátek Hrom co kdysi vycházel,

nicméně

pořád se bavíme o zabijákovi kterého zničí za 10 dní paralen a horký čaj
o zabijáckém viru, co se z něj jako zázrakem bez léčení uzdravují tisíce lidí každý den
o manipulaci ze strany médií z obou stran
o "nouzovém stavu" kdy se dá za naše prachy nakupovat cokoliv a od kohokoliv . . . atd. 

Odesláno

Tak můj strejda má poškození plic a bojuje s tím doma, protože dokud dýchá, tak to na ventilátor není jak mu řekli v nemocnici. Letos oslavil 50 let, sportovec, žádné jiné nemoci.

Odesláno

Nehnevaj sa, Tom4, ale tvoje kecy v tomto vlakne su uz horsie ako Hrom ci Blesk. A tocis to dokola a dokola. Povedal som si ze na to nebudem reagovat, ale uz to nejde.

65% presnost testov? To ich asi pancuju tehotenskymi, lebo bezne ma antigenovy test presnost nieco ez 96.5%. Paralen a horuci caj? Ano, niekto. Aj z Eboly sa niekomu podari vyliecit horucim cajom.

Vies citat? Ak ano, tak si precitaj kolko ludi umiera denne v CR na tuto chripocku. Mas pocit ze to je to iste ako rymicka? Mas pocit ze na COKOLVEK ine umiera denne v CR tolko ludi?

Uz som tu zaregistroval dost ludi (len z aktivnych an tomto fore) ktorych blizky rodinny prislusnik ma vazny problem kvoli Covidu, nechcem napisat zivot ohrozujuci, ale ano. Tak uz aspon zo slusnosti k tymto ludom skus tie svoje kecy obmedzit. Dufam ze si tiez z tych co kludne vojdu do obchodu/posty/atd. (proste k ostatnym cudzim ludom) s ruskom pod bradou. :sad01_anim:

Odesláno

Tome buď rád že o nemáš ve svém okolí nikoho s problémem. Kamaráda bratr na jipce, známý byl na jipu, po měsíci co ho pustili se mu pořád velmi špatně dýchá (hubený sportovec), další známá odjezd do špitálu, 40ky nesrazitelné tím paralenem a čajem.  Souseda žena ve špitálu maká a o skladišti lidí s rýmou nemluví... Nevím, ale jako argument, nikoho neznám, tak to není, mě nepřijde ideální.

Že je to ekonomický záhul je jasný, sám na sobě si to vyžírám,  vzhledem k tomu že jsme oba s ženou doma (výhody rodinné osvč nemusí platit vždy). Že to s náma koulí na levačku je jasný, ale to i před tím. Mám z toho divný pocit, ale že to nic není, to nějak nepobírám. Kéž bych se pletl....

Nakonec co by starý astmatik, kardiak atd. snad mám nárok být nedůvěřivý 🙂

Odesláno
před 2 minutami, dawe009 napsal:

Schvalne som sem nedaval clanky o presnosti, lebo zdroj nebol podla mna dostatocne dobry. Mas toho viac? Lebo odkazov kde to je 98% a viac ti sem nasekam desiatky. Aktualne.cz mi nepride ako nejaky bomba zdroj. Bacha aj na to ako sa meria presnost testov. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...