Arkham Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Máš pravdu, už je to historie a člověk zapomíná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Rucne by som simku na nano nestrihal, uz mi to 2x dodrbali priamo u operatora hoci na to mali akoze supr trupr naradie. K otazke, ci bude nejaky operator otvoreny zial neviem odpoved. Na SK urcite nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 (upraveno) před 3 minutami, Harwey napsal: Rucne by som simku na nano nestrihal, uz mi to 2x dodrbali priamo u operatora hoci na to mali akoze supr trupr naradie. K otazke, ci bude nejaky operator otvoreny zial neviem odpoved. Na SK urcite nie. Musím to zjistit jestli mají otevřeno. Jestli jo, tak výměna nebude problém. Když jsem si to dělal já, tak mě dali vylamovací novou na stejné číslo. Měl jsem ještě Paegas Na mikrosim jsem to manželce ostříhal podle návodu. Ale Nano SIM už z toho neudělám Upraveno 25. prosince 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Tak od 27.12. mají u T-Mobile otevřeno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 ... a pivo na benzínce. Takže co tam máte dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Pro pivo na benzince jsem dneska byl, taxikem. A byl tam boj o chlast a o baterie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 a nejsou uz ted vsechny sim vylamovaci? aspon t-m to tak ma. 3 velikosti - uz predvyriznute. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Nove jo, staré ne.. P.s. a manzelce vlastne tah k novejm hodinkam taky zkratej az nekdy.. ja se na to... :-o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 To není samosebou, že ti hlavní vládní aktéři vypadají v tý televizi dycky jak netopýři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Kamarád šel do Vinohradský na plánovaný zákrok - bypass. Operace se zdařila. Bohužel tam ale chytnul Covid a zápal plic. Na štědrý den v poledne zemřel. Už mě ta sračka začíná vážně srát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Bypass neni slepak. A tech nakaz ve spitale je pomerne hodne, bohuzel. A bohuzel to casto konci fatalne. Jak nelezis na Covid oddeleni, je ochrana symbolicka. A neni to tim, ze by personal nechtel. Proste tu ochranu nemaji, at si vlada vyklada co chce, proste nemaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 před 15 hodinami, geometr napsal: To není samosebou, že ti hlavní vládní aktéři vypadají v tý televizi dycky jak netopýři. taky mám vždycky pocit že se dívám na Nosferatu-symfonie hrůzy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 (upraveno) Otázka na kolegy, kteří už si prošli Covidem: měl někdo jen teploty resp horečky bez dalších příznaků (tj dušnost, změny čichu a chuti, bolesti atd)? Upraveno 26. prosince 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 před 14 minutami, martar napsal: Otázka na kolegy, kteří už si prošli Covidem: měl někdo jen teploty resp horečky bez dalších příznaků (tj dušnost, změny čichu a chuti, bolesti atd)? Ja mel ze zacatku jen rymu a horecku, ztrata cichu a chuti prisla az tak 5 dnu po horecce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Ja se jen den lehce necejtil a mozna jsem mel zvysenou teplotu. Jinak naprosto bez priznaku a ve snu by me nenapadlo, ze me odhali test jako pozitiva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Před hodinou, martar napsal: Otázka na kolegy, kteří už si prošli Covidem: měl někdo jen teploty resp horečky bez dalších příznaků (tj dušnost, změny čichu a chuti, bolesti atd)? Moje dcery úplně bez příznaků. Jen ta starší si jeden večeř stěžovala, že ji bolely záda... druhý den už ok.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bithas Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 před 2 hodinami, martar napsal: Otázka na kolegy, kteří už si prošli Covidem: měl někdo jen teploty resp horečky bez dalších příznaků (tj dušnost, změny čichu a chuti, bolesti atd)? Pouze teploty, lehká bolest hlavy a únava. Čich, chuť nezměněno, dušnost nula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Bez příznaků, bez teplot, tři dny jsem měl rozbolavělý záda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Já měl teploty kolem 37,5 pak jsem to vždy srazil ibalginem. První den bolest hlavy. Od 3. dne neskutečná bolest v krku(krvavý čepy - měl jsem podezření, že mám ještě angínu), tak jsem dával zábaly a za 2 dny dobrý. Do toho bolest břicha a průjem - ale to jsem si možná způsobil ibalginem, který jsem jedl 4 dny v kuse po dvou kusech každých 6 hodin Ztrátu čichu ani chuti jsem neměl. Dýchání taky bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se