Americkej Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Pánové, s genocidou jděte do řiti. S vtipama do humoru. Do října daleko, jsem na telefonu. Spánek mám rozbitej jak nikdy už rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Další zm...r.d se nechal přednostně naočkovat,ale on nechtěl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Zeptam se mozna blbe, ale v soucasnosti uz ma tedy zamestnavatel od statu pravni paky na to vyzvat zamestnance k otestovani se (i kdyz je bez priznaku) a zamestnanec musi uposlechnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 (upraveno) @odjinud Je-li zřizovatelem zaměstnavatele stát, platí pro něj od včerejška výjimka - takže to máš dál dobrovolné (aneb zařiď si sám)... Upraveno 3. března 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 2 hodinami, odjinud napsal: Zeptam se mozna blbe, ale v soucasnosti uz ma tedy zamestnavatel od statu pravni paky na to vyzvat zamestnance k otestovani se (i kdyz je bez priznaku) a zamestnanec musi uposlechnout? co jsem ted slysel v radiu ohledne skodovky, tak z toho vyznelo ze zadne takove paky nema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Teď to na ČT24 vysvětloval nějaký právník. Podle toho nařízení je zaměstnavatel povinen testovat a zaměstnanec je povinen se testovat nechat. Oběma hrozí sankce, když tak neučiní. Dokonce tam mluvil o tom, že když zaměstnanec test odmítne, zaměstnavatel ho nesmí pustit do objektu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Podstatou a příčinou je virus! Kterému je jedno, co si myslíme a jaké máme momentální výklady.. Právní řád nemáme připravený na všechno. Ale třeba i selským rozumem by odmítajícímu zaměstnanci nemuselo vystavovat potvrzení na cestu do práce.. Viru je to stejně jedno... ten je "rád" za každé další nabídnuté tělo.. k množení a mutacím.. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 (upraveno) Diky kombinaci Babišovo managementu a národního švejkovství jsme konečně vidět na mapě a celý svět ví, kde Česko leží. Teď už si nás snad s Čečnou plést nebudou... Upraveno 3. března 2021 uživatelem martar Edit: když o tom tak přemýšlím, možná jsem to švejkovství měl uvést na prvním místě. Před Babišem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Helejte je nejaka legalni cesta, jak predat dite do pece prarodicu? Nejak nam to doma takhle pohromade pri plnem pracovnim nasazeni nefunguje a bojim se horsich veci nez pokuty za prejezd do jineho okresu. Uz jsme po Covidu, ale udelam si pred tim klidne po trech dnech opakovany antingen nebo PCR. Osobne to vidim minimalne do dubna a nejakej break by bodnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 To ne, ale bát se nás budou ještě víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 59 minutami, uff napsal: Helejte je nejaka legalni cesta, jak predat dite do pece prarodicu? Nejak nam to doma takhle pohromade pri plnem pracovnim nasazeni nefunguje a bojim se horsich veci nez pokuty za prejezd do jineho okresu. Uz jsme po Covidu, ale udelam si pred tim klidne po trech dnech opakovany antingen nebo PCR. Osobne to vidim minimalne do dubna a nejakej break by bodnul... Lockdown má řadu výjimek, na něco to určitě půjde naroubovat. Pokud k tomu máš zodpovědný pŕistup a uděláte si ty testy, neviděl bych v tom problém. Např. budeš muset pečovat o osobu blízkou, nechceš pendlovat mezi rodinou a nemocným, pro děti není z těch a těch důvodů možno zajistit péči, tj jejich přesun k prarodičům po neg. testování. Vše v intencích čl.II bodu 2.: II/2: nezbytná cesta za účelem zajištění nezbytných potřeb osob příbuzných a blízkých nebo potřeb pro jinou osobu (např. dobrovolnictví, sousedská výpomoc), zajištění péče o děti, zajištění péče o zvířata, odkládání odpadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 (upraveno) před 2 hodinami, uff napsal: Helejte je nejaka legalni cesta, jak predat dite do pece prarodicu? Nejak nam to doma takhle pohromade pri plnem pracovnim nasazeni nefunguje a bojim se horsich veci nez pokuty za prejezd do jineho okresu. Uz jsme po Covidu, ale udelam si pred tim klidne po trech dnech opakovany antingen nebo PCR. Osobne to vidim minimalne do dubna a nejakej break by bodnul... Nebo postou... ale asi deti neberou... Upraveno 3. března 2021 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Jen takovej průzkum. Je už tady někdo naočkovanej? Mám kolem sebe dost zdravotníků co to odmítá tak mě to jen zajímá. Třeba můj švára si to prej nedá doktor neurolog. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Nebo postou... ale asi deti neberou... Historie se opakuje.. driv to slo.. :-)https://www.google.com/amp/s/www.washingtonpost.com/news/retropolis/wp/2017/05/24/mail-that-baby-a-brief-history-of-kids-sent-through-the-u-s-postal-service/%3foutputType=amp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 49 minutami, Hector napsal: Jen takovej průzkum. Je už tady někdo naočkovanej? Mám kolem sebe dost zdravotníků co to odmítá tak mě to jen zajímá. Třeba můj švára si to prej nedá doktor neurolog. Jo, dvě dávky od Pfizeru v lednu. Z našeho oddělení (asi 17 lékařů) jsou pokud vím všichni, včetně těch co to dřív prodělali. Postoj Tvýho šváry nechápu, ale taky nemusím chápat všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 2 hodinami, odjinud napsal: Nebo postou... ale asi deti neberou... Mas recht, narvu ho do krabice a poslu kuryrem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Poradí zde někdo kde objednat ten Eloprine, nemůžu najít lékárnu co posílá do ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Žádná neposílá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 1 hodinou, Hector napsal: Jen takovej průzkum. Je už tady někdo naočkovanej? Mám kolem sebe dost zdravotníků co to odmítá tak mě to jen zajímá. Třeba můj švára si to prej nedá doktor neurolog. Jsem ockovany zatim jednou davkou Astra, za sve praxe vim, ze neurologove jsou obecne k ockovani jakemukoli dost zdrzenlivi, temer vzdy bez validniho duvodu. Ale je to jeho volba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 19 minutami, JakubS napsal: Poradí zde někdo kde objednat ten Eloprine, nemůžu najít lékárnu co posílá do ČR Najdi Zdraviodslovanu .Eloprine 520kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se