Přejít na obsah

Koronavirus a vše okolo...

Doporučené příspěvky

Také se hlásím mezi hlupáky co chtějí normálně pracovat a žít běžný život.

Tak ale tentokrát je to fakt jako naposledy, soudruzi, tři týdny vydržet. 

Prosím Vás, jedná se o tři týdny, pak bude líp.

Já soudruzi apeluji, tři týdny vydržet.

Prosím, na zdraví všech příbuzných přísahám, poslední lockdown.

. . . tahle mantra jede už od . . . moment . . . 

kdo najde datum, no? :D :D :D

2097847790_2021-03-1517_42_56.thumb.png.f49b1f33392750bb430def5992e9f7f9.png

to je prdel, co? 4 měsíce, tři týdny jsme vydrželi už hodněkrát, hahaha. Jsme tady všichni za idioty, ne za hlupáky. Kupředu levá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Také se hlásím mezi hlupáky co chtějí normálně pracovat a žít běžný život."

To ja chci taky. Muj povzdech smeroval jen a pouze na fakta.

a) pocty nakazenych + vytizeni nemocnic + matematicke modely chytrych hlav a jejich predikce vyvoje situace a ucinnosti opatreni 

b) dlouhodoba zkusenost s "fungovanim" Buresova kasparkoveho divadla 

To mi dalo jasny vysledek. Rozvolnovat se nebude, protoze to opet z kombinace vyse zmineneho nebude mozne. 

Smutne, ale imho jasne. Ja jim rozvolneni neveril. 

Odkaz ke komentáři

před 19 minutami, kuncák7 napsal:

No já trochu jo.

Myslim, ze zamenujes prat si a verit. Neveril, jen sis to moc pral, tak jako my vsichni 😀

Tem cur.kum uz preci normalni clovek nemuze verit ani dobry den.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

před 51 minutami, Tom4 napsal:

Tohle je buď megaprůser, nebo policajt, případně státní zaměstnanec okolo MZ. Podezřele málo informací, někdo tutlá něco z výše uvedeného. :(

Prečo hneď za všetkým hľadáš konšpirácie? O samovraždách by sa nemalo písať vôbec. Je to návodné.

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, wawrik napsal:

Prečo hneď za všetkým hľadáš konšpirácie? O samovraždách by sa nemalo písať vôbec. Je to návodné.

Přeeesně. Palacha měli taky ututlat. Všichni pak chtěli běhat v plamenech... 🤦‍♂️

Odkaz ke komentáři

Ja myslim ze si s tou pliagou este uzijeme hodne zabavy. Mam cerstve info od sestry JIP jednej vacsej slovenskej nemocnice, ze vyznamne percento tazkych priebehov su momentalne ludia, co to dostali druhy krat a mali po predtym priebeh lahky ,.... takze ani na nejaku super imunitu po prekonani sa spolahnut neda.

Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, cali napsal:

Tak svet nam zda sa dava ruky prec od azeneca, ale pre Slovakov a Cechov bude dobra a aspon sa nam teraz viacej zvysi ked ostatni nechcu :D

Yes. Suhlas. Ja teda hodne verim na matematiku (data) a strasne sa trasiem ked mi niekto konecne tu RastaZenecu jebne do ramena. Vcera bolo neskoro. Len nech ju vsetci zrusia, bude pre nas viac.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, odjinud napsal:

Jsem zvědav, zda do konce toho stanného práva dojde k nějakému excesu s policií. Tj. že se pár machos dohodne a nějakou hlídku vytrollí pěstma, nebo nějaký hrdinný Herr Policist narazí na nějakého Vandama (narážka na film Národní třída, co běžel na ČT1 v So).... 

Preco by sa to malo stat? Myslis ze niekto chce ist na 15 rokov do basy za jednu pastovku polisovi? Neverim ze sa taky dement najde.

Odkaz ke komentáři

před 23 minutami, dawe009 napsal:

Přeeesně. Palacha měli taky ututlat. Všichni pak chtěli běhat v plamenech... 🤦‍♂️

Argument s Palachom úplne nechápem, ale snáď nechceš popierať, že medializácia samovrážd priamo zvyšuje počet pokusov o samovraždu... Hovorí sa tomu Wertherov efekt. Špeciálne v časoch, aké panujú teraz, by sa o samovraždách malo písať čo najmenej.

Upraveno uživatelem wawrik
Odkaz ke komentáři

před 53 minutami, honza71 napsal:

Myslim, ze zamenujes prat si a verit. Neveril, jen sis to moc pral, tak jako my vsichni 😀

Tem cur.kum uz preci normalni clovek nemuze verit ani dobry den.

Jojo, chtěl jsem to opravit. Chtěl jsem věřit, naivně. 

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, wawrik napsal:

Argument s Palachom úplne nechápem, ale snáď nechceš popierať, že medializácia samovrážd priamo zvyšuje počet pokusov o samovraždu... Wertherov efekt. Špeciálne v časoch, aké panujú teraz, by sa o samovraždách malo písať čo najmenej.

Nehledě na jakékoliv efekty rozhodně nejsem pro, aby se o určitých věcech psalo nebo nepsalo. “Nemělo by se psát” je pro mě červenej hadr, sorry.. Dneska nebudem psát o sebevraždách, zítra o nacistech, pozítří o Agrofertu a kradení, za tejden o prdění, Slovácích a o Brnu. Je mi líto, ale způsob, že když se o něčem nebude psát nebo mluvit, tak to neexistuje a problém zmizí, mi žádný efekt neospravedlní. Tady shodu nenajdeme.

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, eskimak napsal:

Preco by sa to malo stat? Myslis ze niekto chce ist na 15 rokov do basy za jednu pastovku polisovi? Neverim ze sa taky dement najde.

Tak lidí, co se mlátí na pravidelný bázi s policajtama je spousta, akorát zatím ne v kontextu covidu. Nicméně média tohle teď radši nechtějí ukazovat. A 15 let? Nevím, jak na Slovensku, ale u nás je i za vraždu míň. Čímž samozřejmě nějak navádět k agresi ani ji schvalovat, jen píšu, že jsem zvědav, zda k tomu nedojde. A dementů je všude dost...

Odkaz ke komentáři

Prosim daj nejake odkazy kto a kde sa na regulernej baze mlati s policajtami. Snad jedine vynimky u ktorych sa to trochu toleruje su fetaci a opilci, ktori si to moc neuvedomuju, ale inak aj ti najdrsnejsi ultras vedia, ze policajta umyselne ani kvetinou,... maximalne z dialky mozes na nich hodit dlazobnu kocku, ale tvar musis mat zakrytu :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...