Sphinxx Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Teda tahle jejich "brutální kampaň", kde se objevují snímky těžce nemocných nebo snad dokonce zemřelých pacientů, je za hranou slušného chování, etiky a asi největší bizár za celou dobu epidemie, kterou jsem si dosud z různých protichůdných opatření dokázal představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Jo a vliv to bude mít +/- podobný jako podobné obrázky na krabičkách od cigaret. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Naprosto souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Naprosto souhlasím.Totální vrchol arogance a nevkusu, místy i za hranicemi představitelnosti . Plný souhlas, Dave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 před 50 minutami, Sphinxx napsal: Teda tahle jejich "brutální kampaň", kde se objevují snímky těžce nemocných nebo snad dokonce zemřelých pacientů, je za hranou slušného chování, etiky a asi největší bizár za celou dobu epidemie, kterou jsem si dosud z různých protichůdných opatření dokázal představit. Nejhorší je, že tohle používají, protože prý "pozitivní kampaň" dostatečně nezabrala. Já si teda nějaké pozitivní kampaně nevšiml, pokud nepočítám možnost vyhrát conversky a iphone v létě. Ze strany vlády je strašný bordel v komunikaci všeho, co se coronaviru týče, a to je ten hlavní problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 @ Honza - Ondra: Pánové, je smutné, kam až je někdo ochoten zajít v dnešní době. Nejsem žádná citlivka, ale tohle je pro mě za hranou všeho, včetně relativně umírněných obrázků na krabičkách cigaret. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Nejhorší je, že tohle používají, protože prý "pozitivní kampaň" dostatečně nezabrala. Já si teda nějaké pozitivní kampaně nevšiml, pokud nepočítám možnost vyhrát conversky a iphone v létě. Ze strany vlády je strašný bordel v komunikaci všeho, co se coronaviru týče, a to je ten hlavní problém.Nevšiml, protože žádná neexistovala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 @ Honza - Ondra: Pánové, je smutné, kam až je někdo ochoten zajít v dnešní době. Nejsem žádná citlivka, ale tohle je pro mě za hranou všeho, včetně relativně umírněných obrázků na krabičkách cigaret.Já jsem hlavně absolutně nepochopil, koho a k čemu tím chtějí inspirovat. Důchodci se leknou, ostatní to bude demotivovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Podle té jedné fotky to spíš vypadá jako reklama na kolonoskopiu. A tam by ta kampaň byla potřeba, když jsme na světě top v tlustém střevu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Já někde slyšel, nebo četl, teď opravdu nevím - návrh na pozitivní motivaci a ten mi dával smysl. 100% nemocenská pro očkované co onemocní covidem. To je myslím cesta z mého pohledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Možná by stačilo k vakcíně každému naložit guláš a pívo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Nebo soutěž o Daytony v oceli a modrá AP Royal Oak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 ja premyslim kde na me ta kampan vlastne ma vyskocit? zatim jsem se o ni dozvedel tady ve vlakne na hodinkovem foru a to ze se daly vyhrat conversky nebo iphone jsem myslim videl na instagramu tmbk... jakoze bez televize a se zapnutym adblockem v prohlizeci jsem vuci vladnim kampanim imunni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Tož kde jinde než na novinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 před 18 minutami, Anela napsal: ja premyslim kde na me ta kampan vlastne ma vyskocit? zatim jsem se o ni dozvedel tady ve vlakne na hodinkovem foru a to ze se daly vyhrat conversky nebo iphone jsem myslim videl na instagramu tmbk... jakoze bez televize a se zapnutym adblockem v prohlizeci jsem vuci vladnim kampanim imunni? já občas koukám i na telku, ale kampaň jsem ještě taky neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Idnes už kampaň začala Počet podezření na úmrtí po očkování se za půl roku zdvojnásobil https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/sukl-covid-umrti-ockovani-nezadouci-ucinky-vakcina-koronavirus.A211109_104944_domaci_ihav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Čeká mě třetí dávka a nějak se nám tady na severu rozšířil názor, že je nejlepší si trojku nakombinovat = kdo měl před půl rokem Pfizera, tak teď Modernu a opačně. Prý kvůli překrytí...? Jinak ségra (48) v únoru covid bez příznaku, 2x očkována, od neděle pozitivní a dneska ji švára odvezl do nemocnice. Nasadili koktejl a nemáme se prý bát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Před hodinou, ricous napsal: Čeká mě třetí dávka a nějak se nám tady na severu rozšířil názor, že je nejlepší si trojku nakombinovat = kdo měl před půl rokem Pfizera, tak teď Modernu a opačně. Prý kvůli překrytí...? Jinak ségra (48) v únoru covid bez příznaku, 2x očkována, od neděle pozitivní a dneska ji švára odvezl do nemocnice. Nasadili koktejl a nemáme se prý bát. To je teda docela nepříjemnost. Co měla za potíže, ze i s ockovanim musela do nemocnice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 před 20 minutami, Marfael napsal: To je teda docela nepříjemnost. Co měla za potíže, ze i s ockovanim musela do nemocnice? Nad ránem se jí špatně dýchalo, tak hned jeli do nemocnice a už tam zůstala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 (upraveno) Hoši, čítali ste, čo vymyslelo Rakúsko? Od 3.1.2022 bude potrebná u Jannsenu posilovacia dávka. Ale tú ja dostanem v ČR až po 6 mesiacoch od prvej. To im EU dovolí, takto si "krútiť" pravidlá? Takto to vypadá, že tohtoročná sezóna v AT pre mňa od januára skončila. Naočkovaný som 1.11.2021 Upraveno 9. listopadu 2021 uživatelem koveras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se