Axel Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Já myslím, že hezky to řekl Hamáček, mimochodem spolu s Prymulou jedinej, kdo mluvil věcně. "Těm lidem hrozí to, že někoho nakazí, on pak umře a bude jim to celý život líto. To je to nejhorší, co jim hrozí," Ano můžeme si tu hrát na to jak to obejít, a že pokud není neprůstřelný znění je to k ničemu. Ale možná by stačilo používat vlastní hlavu. Skoda, ze Hamacek tak nebyl chytrej na konci ledna, kdy jeho CSSD, ANO a komanci hlasovali PROTI zarazeni bodu o pripravenosti na COVID-19. Jinymi slovy se na to vedome vykaslali a nejake rousky, respiratory, dezinfekce neresili, stejne tak krizovy plan, stejne tak vsechny ty chudaky v prvni linii, kteri ted jen muzou cekat, kdy si pro ne Covid prijde.. Vojtech tehdy uvedl, ze vse je v poradku (!) To je neomluvitelne selhani.. Ale tak zase mame v polovine brezna konecne Ustredni krizovy stab. Mame tak nadeji, ze budou delat zasadni doporuceni odbornici a ne politici.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Ale jo, souhlasim. Posrali to radne a ted to hasi. Muj post se tykal jen tiskovky. Ty kecy tam byly hrozny, Hamacek a Prymula se jedini vyjadrovali vecne a lidsky. Zbytek byl na bliti. Andy nerekl nic, zbytek si sichroval prdel. To nijak nezmensuje jejich odpovednost z minula. Jen ted u me ziskal par kladnejch bodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 U mě taky a speciálně za tu odezřenou poznámku "To je kráva!" na konci tiskovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Skoda, ze Hamacek tak nebyl chytrej na konci ledna, kdy jeho CSSD, ANO a komanci hlasovali PROTI zarazeni bodu o pripravenosti na COVID-19. Jinymi slovy se na to vedome vykaslali a nejake rousky, respiratory, dezinfekce neresili, stejne tak krizovy plan, stejne tak vsechny ty chudaky v prvni linii, kteri ted jen muzou cekat, kdy si pro ne Covid prijde.. Vojtech tehdy uvedl, ze vse je v poradku (!) To je neomluvitelne selhani.. Ale tak zase mame v polovine brezna konecne Ustredni krizovy stab. Mame tak nadeji, ze budou delat zasadni doporuceni odbornici a ne politici.. rozlišuješ co je vláda a co Poslanecká sněmovna ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Já i přes to, že mi "moje" vláda umožnila mít otevřeno, mám připravenu tuto nebo možná ještě trochu textově upravenou ceduli. Dost s tím profesně bojuji, ale moje rodina a blízcí mají v tomto případě přednost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 (upraveno) To bylo tak dojemný, až slza ukápla. Tím se zcela trapně vyhnul odpovědi na otázku co bude, když to někdo nebude dodržovat - sdružování = pokuta?je to klasifikováno jako trestných čin Upraveno 16. března 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Nebo pokuta až 3 milióny? Prostě na to neodpověděl. drive jako pokuta,ale po nařízení nouzového stavu trestný čin. tak to chápu já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 (upraveno) Nejde mi to nejak najit.. vite, jak je to ted nejnoveji s navratem do CR z dovoleny v zahranici? Jo uz to mam, melo by to bejt ok. Az teda na to, ze ten let je stejne zrusenej:) Upraveno 16. března 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Pánové zdravím, chci se jen optat- vláda prý zrušila parkovací zony? nevíte, kde to prosím bylo vysloveno, vyhlášeno? Prosím případně o odkaz. Přišel jsem do práce a mám tu na to už 3 dotazy v e-mailu. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vlada-porad-jedna-o-karantene-tiskova-konference-ma-zpozdeni-pet-hodin-40316771?seq_no=5&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null Ministr průmyslu a obchodu a dopravy Karel Havlíček upřesnil, co je v rámci nouzového stavu v zemi povoleno či zakázáno. Ruší se podle něj modré zóny v rámci obcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Usneseni vlady c. 214, https://apps.odok.cz/djv-agenda?date=2020-03-15 odst. V, clanek 7 V. zakazuje7. s účinností ode dne 16. března 2020 od 6:00 hod. do dne 24. března 2020 platnosti nařízení, kterým obec vymezuje oblasti obce, ve kterých lze místní komunikace nebo jejich určené úseky užít za cenu sjednanou v souladu s cenovými předpisy; Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Aha, ale já to pak chápu tak, že se to týká všech míst, za které obec vybírá parkovné, tedy parkování všude zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Usneseni vlady c. 214, https://apps.odok.cz/djv-agenda?date=2020-03-15 odst. V, clanek 7 V. zakazuje7. s účinností ode dne 16. března 2020 od 6:00 hod. do dne 24. března 2020 platnosti nařízení, kterým obec vymezuje oblasti obce, ve kterých lze místní komunikace nebo jejich určené úseky užít za cenu sjednanou v souladu s cenovými předpisy;Moc díky, tohle mi stačí ( já to jen nechtěl číst celé ), ale z tvé odpovědi si vyzobnu vše potřebné. Mám tvůj souhlas s copyrajtem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Ja bych to tak taky interpretoval..edit:kuncák, sure darling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 https://ncov2019.live/Tohle je taky dobrý, je to live stream... Teď to chce pár pozitivních zpráv, protože když se mrknete pořádně, tak Česko je poslední, kdo má skoro 300 nahlášených nakaženejch, ale nemá nikoho vyléčenýho. Norsko 1300 a 1 vyléčenýho taky nepůsobí dobře, přiznávám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 (upraveno) Taky parada. https://www.idnes.cz/olomouc/zpravy/koronavirus-unicov-litovel-cervenka.A200316_062222_olomouc-zpravy_jadv Upraveno 16. března 2020 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Jen mi vrtá hlavou, jak to, že tak obrovské země blízko Číny mají minimum nakažených. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Dyts to cet, protoze teplo ten virus zabije Jednak bych rek proto, ze cilova skupina je 70+ a toho se az tak v Pakistanu apod nedozijou , druhak, protoze maj zoufaly zdravotnictvi, takze nejaky testy na Covid19 ani moc neresi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 (upraveno) v Rusku teda moc teplo není, podle mě je to jen klasický ruský přístup, zatloukat, zatloukat.... Upraveno 16. března 2020 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Jen mi vrtá hlavou, jak to, že tak obrovské země blízko Číny mají minimum nakažených.dle mých info, tak Vietnam to zvládl celkem dobře, dobrou PSA kampaň, a tvrdé vládní nařízení (karanténa celou oblast, kdy bylo zjištěno nákazy etc.), velké testy na hranici s Čínou. Do začátku minulého týdne měl Vietnam jen 39 případů, pak to znovu propuklo cestujícím z Británie, teď je tam kolem 50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se