mlsoun1 Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Mám to samé.Ale vždy rozkliknu nové okno a je to tam.Zase se mi dosti dlouho načítají fota a to je už dosti zmenšuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
space Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 (upraveno) Protože vlákno řešící Prodejní sekci je zamčeno napíšu svůj myšlenkový prů(jem)chod sem: Před stanovením jakýchkoliv pravidel je třeba si určit cíl, záměr, který mi ty pravidla pomůžou dosáhnout. Jestli tomu, jako víceméně pasivní člen fóŕa s nějakou 4-letou registrací dobře rozumím, je záměrem změn zamezit nepatřičným/veškerým komentářům v bazaru. Řeči peněz rozumíme všichni a určitý poplatek má samozřejmě váhu, i když pro každého konkrétní suma znamená něco jiného. Takže nastavení prahu bolestivosti je velice obtížné. Já svým omezeným rozhledem v záměrech admina vidím smysluplnost v jednorázovém poplatku pro každého, kdo chce prodávat/kupovat. Dejme tomu pětikilo. Poplatek by byl doživotní, resp. do udělení banu. Po jeho uplynutí by se poplatek pro takového člena z-xy-násobil. Toto je konkrétní postih pro konkrétního narušitele. Vůbec se neorijentuji v následné legislativě (danění příjmů) a možná by to šlo zjednodušit a odvádět tuto částku jako dar. Pokud by měl být vybírán poplatek za prodej, tak bych šmudláky do pár tisíc oprostil, hodinky do dvacky za 100Kč, do pajsky xy ... atd... Poplatek by se stanovoval z první inzerované ceny. Samozřejmě si uvědomuji vhodnost nechat do bazaru nakukovat i ostatní zdarma pro pokochání a rozvinutí chronobundu. Pokud by existoval inzertní formulář sestávající z částí: - hlavička. - fotky, - popis (záruka, stav, servisy), - cena..., tak by se snad dalo ošetřit nepřihlášeným (s nezaplaceným poplatkem) do prodejní sekce zobrazovat jen hlavičku s fotodokumentací. Edit: neuhrazení prodejního poplatku = propadnutí jednorázového poplatku Upraveno 26. prosince 2020 uživatelem space doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Zase se mi dosti dlouho načítají fota a to je už dosti zmenšuji. Tak to je ještě v pohodě, mě to dneska načítá obsah, tedy "nepřečtené" do prázdna, povede se to až na 10 i 15 pokus. Jinak to napíše - viz. screen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 (upraveno) Jo, to se taky stává, někdy méně, někdy více "intenzivně" (https://forum.chronomag.cz/topic/137789-upgrade-fóra/?do=findComment&comment=2603036). Třeba dneska více. Je otázka, jestli to nezvládá platforma, na které fórum běží, nebo třeba technické prostředky poskytovatele hostingu. Upraveno 26. prosince 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 mozno to len bert pomaly postupne vypina... Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Borci, tyhle věci leží mimo mne, a současný IT expert je někde v tramtárii. Sladké tajemství: začal jsem vyjednávat s jedním z nás Chronomagorů, jestli by to nevzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Já jsem s tím v klidu, jen mě zajímalo jestli není chyba na mém přijímači/prohlížeči/v nastavení ... tak tím pádem jen trochu trpělivosti a jede se dále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Jo, to se mi v poslední době stává taky. Musím kliknout na "úvodní stránka" a pak opět na "nepřečtené" a většinou to pomůže. Když ne, kašlu na to a vrátím se za chvilku. A stává se mi to taky při dlouhým načítání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Podívat se na forum přes Nepřečtené je dnes v podstatě nemožné. Opruz, jak sviňa. Už se to táhne dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Tak mě pro velký úspěch k těm tretrám, co mi neustále svítí v nepřečtených a nejde s tím nic dělat, přibyl ještě epesní parfém od Diora. Mohl by mi prosím někdo poradit, jak se toho zbavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 A takhle, když to chci přečíst: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Ahoj, v noci jsem provedl upgrade Chronomagu na aktuální verzi Invision Community systému. Mělo by to zalepit spoustu chyb a zpříjemnit ovládání. Možná pozorujete změny vzhledu; věřím že na mnoho z nich se dá bez problému zvyknout. Prosím o hlášení věcí které vám připadají jako chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Prosím o info: 1) jak vypnout postranní panel (červená šipka) 2) jak nastavit, aby žlutě znázorněná oblast byla přes celou šířku prohlížeče - vyznačeno zeleně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Jestli to zlepší chod fóra, prima. Ale pokud jde o estetiku (mobilní verze), nemůžu se zbavit dojmu, že ještě dva nebo tři upgrady a bude to vypadat jak z Corelu v půlce devadesátek Bubliny s infem o počtu příspěvků na mobilu nečitelný (červenà na tmavě šedý), zelený upozornění SZ na modrým skinu, logo nabouraný do ikony menu... ... ale to nejsou chyby, takže už mlčím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 A koukám, bejde editovat příspěvek. To už chyba je. Ty nečitelný bubliny jsou tagy, pardon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Před hodinou, Vit napsal: Prosím o info: 1) jak vypnout postranní panel (červená šipka) 2) jak nastavit, aby žlutě znázorněná oblast byla přes celou šířku prohlížeče - vyznačeno zeleně Dej si motiv vzhledu "světlý bez sloupečku" a máš klid. Kdo používá tmavej motiv (jako já) tak je v pr... ehm, v nevýhodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Prosím o nastavení přístupu do tématu, kdy není nutno se trefit na malou tečku před názvem, ale stačí klepnout na název fóra a přejde mi to na první nepřečtený příspěvek. Řešeno i u předchozí změny vzhledu. Díky. Jinak OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 14 minutami, Americkej napsal: Dej si motiv vzhledu "světlý bez sloupečku" a máš klid. Kdo používá tmavej motiv (jako já) tak je v pr... ehm, v nevýhodě. Diky, to je ono! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Tmavy rezim na mobilu je pomerne rozhozenej oproti svetlemu. Chybi menu profilu, zpravy atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 30 minutami, Americkej napsal: Dej si motiv vzhledu "světlý bez sloupečku" a máš klid. Kdo používá tmavej motiv (jako já) tak je v pr... ehm, v nevýhodě. Děkuju. Pro zoufalce jako já, kteří tuto volbu hledali 5minut nahoře v menu nastavení doplním, že je to dole: OK, problém s červenou šipkou vyřešen. Jak nastavit to roztažení? jak nastavit, aby žlutě znázorněná oblast byla přes celou šířku prohlížeče - vyznačeno zeleně (prosím ne přes CTRL+kolečko, to mám potom 3cm vysoké písmo ...) před 1 hodinou, Vit napsal: Prosím o info: 1) jak vypnout postranní panel (červená šipka) 2) jak nastavit, aby žlutě znázorněná oblast byla přes celou šířku prohlížeče - vyznačeno zeleně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se