Kostra Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Nádhera. Tyhle GS jsou parádní. Nepřipadají ti na ruce malý po sundání Panerai? Užívej si je.Díky moc:-) Velikostně jsou úplně v pohodě a ke košili budou daleko nositelnější než PAMy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Chčije a chčije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Mám rád barvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 před 1 hodinou, Kostra napsal: Díky moc:-) Velikostně jsou úplně v pohodě a ke košili budou daleko nositelnější než PAMy Hezky sis vybral. Fakt pekna hodinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 před 2 hodinami, Kostra napsal: Díky moc:-) Velikostně jsou úplně v pohodě a ke košili budou daleko nositelnější než PAMy Mě kolikrát dělá problém si vzít pak něco menšího, když mám dlouhodobě 43+. Sedí ti fakt úžasně, ke košili rozhodně lepší. Sakra začínám mít potřebu si pořídit taky GS :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Mě kolikrát dělá problém si vzít pak něco menšího, když mám dlouhodobě 43+. Sedí ti fakt úžasně, ke košili rozhodně lepší. Sakra začínám mít potřebu si pořídit taky GS :-).Mám je sice dva dny, ale troufám si po tom všem, co mi tu prošlo rukama říct, že s GS chybu fakt neuděláš. A jedna sobotní divočina, než se doladí tah:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 před 36 minutami, Kostra napsal: Mám je sice dva dny, ale troufám si po tom všem, co mi tu prošlo rukama říct, že s GS chybu fakt neuděláš. A jedna sobotní divočina, než se doladí tah:-) Ale to vůbec nevypadá špatně. Tak něco jako Aloha styl - havajská košile, Daikiry ve sklínce, spousta slunce, moře a holek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 před 3 hodinami, patprom napsal: Mám rád barvy Hezky, jaký jsou na živo? Dej vědět, kdybys je pouštěl Pořád se nemůžu rozhoupat, jestli vzít Ryu nebo Blanka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 před 3 hodinami, patprom napsal: Mám rád barvy Ten datum to strašně kazí. Ty čísla a dny měly bejt vyvedený v úplně jinejch barvách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Nebo vůbec. Jen čistý cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Před hodinou, VojtaB napsal: Hezky, jaký jsou na živo? Dej vědět, kdybys je pouštěl Pořád se nemůžu rozhoupat, jestli vzít Ryu nebo Blanka... Viděl jsem je všechny a pro mě je Blanka nejdivočejší Koupil jsem si je pro zábavu, což je naplněno...kdybych se jich chtěl zbavit, napíšu Před hodinou, geometr napsal: Ten datum to strašně kazí. Ty čísla a dny měly bejt vyvedený v úplně jinejch barvách. Naživo to nepůsobí až tak zle. Kdyby to bylo v jiných barvách, asi bych se obával čitelnosti na první pohled. Ten ciferník je velká divočina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Nebo vůbec. Jen čistý cifr. To bych do nich nešel. Jediné hodinky bez data které snesu jsou Moonwatche a Rlx OP, a to jsem už ponosil kdeco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Brè Jitro Všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Kdybych nebyl OBG, tyhle bych mel stopro v hodinkovnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 blesak jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Jsem vzteklej, dostal jsem zprávu o Covid pozitivitě, takže dřepím doma. A venku je tak nádherně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se