michalval Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 @Kostra přesně tak, jen to sem syp. A jak psal @Vit nejaká recenze by nebyla špatná. Jo a budeme muset říct někomu z modů, aby udělal samostatné vlákno pro Montblanc, když už jsou tu dva kousky Samozřejmě v oddílu "Švýcarské hodinky", nikoliv "Výrobci propisek" Doufám, že je na jaře nebo v létě uvidím u piva v mém rodišti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 12 hodinami, AndyAaron napsal: Jsem zase po case vytahl na vecer nejake ty anadigi nosit svoje první hodinky bych řekl skoro povinnost luxusní to máš před 41 minutami, Kostra napsal: Já se k tobě snad objednám na školení chlape, každý den se těším, co ti z toho editoru zase vypadne;-) Pecka a palec hore;-) DÍKY, momentálně tu záříš ty a já mám pokydanou klávesnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Ať teda jen nepindám a ať je tady na chvíli přemontblancováno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Včera dorazily nové. Ten AR je prostě boží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 19 minutami, michalval napsal: Ať teda jen nepindám a ať je tady na chvíli přemontblancováno Propiskáři dneska jedou ! Ono se není ani čemu divit s takovým "materiálem". Paráda, Michale! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Zacal jsem to vic stridat, takze na ruce opet modreny rucky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Ham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Ako si vyberáte konkrétne hodinky na ruku z hodinkovnice kde je ich viac. Ja s tým mám problém...nikdy neviem ktoré pôjdu na ruku ( viac x sa mi stalo, že ako som ju otvoril tak aj zavrel) Inšpirujte ma prosím ....Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 @kolky87: Já třeba střídám hodiky podle ročních období. jarní, letní, podzimní, zimní. Teď se blíží jaro, sníh zmizel, tak Pětky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 @kolky87 vzdyt je to strasne jednoduchy. Pracovni den vs. volno a co ten den budu delat + dress code + barevny sladeni + nalada. Imho fakt snadny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Géčka :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Duša v péří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 1 hodinou, honza71 napsal: Zacal jsem to vic stridat, takze na ruce opet modreny rucky Já furt zapomínám, že máš aj tydlec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 3 hodinami, Radek Cigi napsal: Propiskáři dneska jedou ! Ono se není ani čemu divit s takovým "materiálem". Paráda, Michale! Propiskáři?? Tak toho se obávám už nezbavíme Tome @Kostra Ale myslím, že budu propiskářem rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toncek Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Tak se taky pochlubím nový přírůstkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Moc pěkný kousek. Jen tak dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Dneska cukrovo-lekorkové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se