Adamsson Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 před 5 minutami, kuncák7 napsal: Včera dorazila limitka pro mě, znak na cifru hovoří za vše, opravdu kusová série (me 2/3). Taková pitomost, ale potěší a rozesměje Já se po…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 před 18 minutami, kuncák7 napsal: Včera dorazila limitka pro mě, znak na cifru hovoří za vše, opravdu kusová série (me 2/3). Taková pitomost, ale potěší a rozesměje WTF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Když se nemůžeš rozhodnout, jestli modré nebo bílé [mention]bobi [/mention] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Včera dorazila limitka pro mě, znak na cifru hovoří za vše, opravdu kusová série (me 2/3). Taková pitomost, ale potěší a rozesměje Notywole! Takhle zkurvit Rolexky Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 #seikoskx009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 před 2 hodinami, Tichus napsal: Když se nemůžeš rozhodnout, jestli modré nebo bílé [mention]bobi [/mention] Gratuluju, Tokyo jsou bomba, asi nejhezčí varianta pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 (upraveno) před 3 hodinami, kuncák7 napsal: Včera dorazila limitka pro mě, znak na cifru hovoří za vše, opravdu kusová série (me 2/3). Taková pitomost, ale potěší a rozesměje Kuncáku, nehnevaj sa, ale to je strašné... Pochopím, keď niekto nosí trebárs Steinharty, ale... toto?! Čudujem sa ti, že to vôbec dáš na ruku, nieto sa s tým ešte pochváliš na hodinkovom fóre Upraveno 29. června 2021 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 před 3 hodinami, Tichus napsal: Když se nemůžeš rozhodnout, jestli modré nebo bílé [mention]bobi [/mention] Ty jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 před 46 minutami, wawrik napsal: Kuncáku, nehnevaj sa, ale to je strašné... Pochopím, keď niekto nosí trebárs Steinharty, ale... toto?! Čudujem sa ti, že to vôbec dáš na ruku, nieto sa s tým ešte pochváliš na hodinkovom fóre Jsem v klidu, mě se to líbí jako nápad a motiv je pro mě zkrátka boží :-))). Navíc, limitka 3 ks. Kolikrát to dám na ruku, to nevím, steinharty tu mám taky, po deváté gmt s Pepsi lunetou a taky je moc neprovetram, ale ten motiv miluju :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 před 35 minutami, kuncák7 napsal: Jsem v klidu, mě se to líbí jako nápad a motiv je pro mě zkrátka boží :-))). Navíc, limitka 3 ks. Kolikrát to dám na ruku, to nevím, steinharty tu mám taky, po deváté gmt s Pepsi lunetou a taky je moc neprovetram, ale ten motiv miluju :-)). Mě to taky neuráží. Fejk to není, je to dooost vtipná limitka deskdajvrů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Dnes National Geographic yellow. A Kuncáku, to je jako co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 před 2 hodinami, Karussell napsal: Gratuluju, Tokyo jsou bomba, asi nejhezčí varianta pro mě před 2 hodinami, Adamsson napsal: Ty jsou super! Díky :) V reálu jsou daleko hezčí, nejde to pořádně vyfotit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Ja ty Kuncakovky vnimam jako cistou recesi. Nic vic, nic min. Neco jako Trabant predelany na Land Rover. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Prázdninky začaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 @shewcza parádní kalendářovka To asi není mobilem, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Ještě si tu dvě odložím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se