mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Upřímě,hleděl jsem.Zrovna kvůli Rolex taková estráda.Připadalo mi to trapné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Já když zahlédnu třeba pana Havlíčka, mám nutkání usedavého pláče a zmocňuje se mě pocit totální beznaděje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 (upraveno) Mam info z fel fjfi a fbmi ale mam za to ze vsetky. Edit tak sa to nahralo vidim trochu neskor... trochu dost teda Upraveno 23. prosince 2020 uživatelem cali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 11 minutami, martar napsal: Vždyť je tenhle McStingerův vánoční avatar už tradice Asi ho len zmiatlo, že som avatar nasadil o deň skôr, než mám vo zvyku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 To je v pořadku. Však Santa Claus, Děda Mráz i zelenej Alzák taky rok od roku startujou dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 hospody v prdeli, obchody v prdeli...hotely v prdeli, zdejší inzerce v prdeli....tohle vypadá na extra dobrej konec roku. jdu dělat rajony, čekají mě čtyři patra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Cumim ako blb kde je predajne vlakno, mam don (samo-sebe-udeleny) zakaz navstev, ale povedal som si ze sa trocha nezavazne roxhliadnem. A kurva. Vie niekto co sa stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 47 minutami, Bert napsal: Tentokrát se Radku jednalo nikoli o vtipálka, ale dvě skupiny: Ta prvá byli členové, včetně členů vážených, kteří měli nutkavou potřebu do vlákna kecat v rozporu s pravidly. Bylo jich odhadem asi tal 15. Všicni mají ban za porušení pravidel v inzerci. No, a ta druhá skupina jsou zdejší členové, taktéž mnohdy vážení, kteří pro pár ušetřených korun zapomínají, že tomuhle spolku se říkalo fórum gentlemanů .... Zatímco s první skupinou jsem se vypořádal jako zdatný zelinář, existence té druhé skupiny mne trápí rozhodně více, a a bych pravdu řekl, tak díky těmto kokotům pohár mého filantropství tak trochu přetekl. Sledoval jsem to tam a měl nutkání přispět. Ještě že jsem se udržel :-)). Bohužel nevím, kdo je koupil, ale pokud si mohu tipnout, do půl roku tu bude s tímhle kouskem ještě veselo a bojím se, že to už se zúčastním :-((. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Osobně jsem z toho měl divnej pocit.Nikoliv o tu cenu,to je snad každého věc,za kolik prodává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 1 minutou, mlsoun1 napsal: Osobně jsem z toho měl divnej pocit.Nikoliv o tu cenu,to je snad každého věc,za kolik prodává. Preco divny pocit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Prostě to tak mám.Nějak mě to smrdělo.Mám to tak se vším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Tolik povyku pro nic. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 No právě,pro Rolex?To nikdy nepochopím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Tak asi hlavně problém, že to byla vlastně skrytá aukce ne? Pochybuju že to za těch 150k změnilo majitele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Toť otázka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Tak asi hlavně problém, že to byla vlastně skrytá aukce ne? Pochybuju že to za těch 150k změnilo majitele.To jsou jenom dohady. Aspoň doufám. Protože pokud ne, tak vidím jenom dvě možnosti, jak to zjistit. Jako adminovi ti to někdo řekne, nebo vidíš do zpráv. Ani jedna není pravděpodobná, u druhé doufám,že je to nemožné. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artsvk Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Ja som si stihol precitat vse, komentare od velevazeneho snake-a az po ... bol tam riadny bešavel ale necakal som, ze to skonci takouto estradou a uzavretim celej sekcie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 můžu se zeptat někoho, kdo to sledoval, o co se v tom inzerátu jednalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 1 hodinou, Radek124 napsal: Aha - tipuju že předvánoční inzerce Subů "za cenu nižší než obvyklou" dokázala přitáhnout nežádoucí pozornost různých existencí... No ještě že jsem tu svou "rychlou akci" stihnul odpískat před první (nezávaznou) ukázkou, po které by možná následoval inzerát s podobně nactiutrhačnou cenovkou A co to mělo být ? PAM, Rolex nebo ty suprový GO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artsvk Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 (upraveno) @dykmore No bol tam boj o rolex submariner date 116610 za 150k, ked som naposledy cital taktam boli navrhy 175k alebo 150k a k tomu uplne nova sedackova suprava za 30k Upraveno 23. prosince 2020 uživatelem artsvk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se