Conrad Odesláno středa v 11:34 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:34 Ad Kuncák 50 ještě je prima počkej na 60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno středa v 12:00 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:00 Diky. Vypada to na virozu, ale vzali mi vyter z krku a krev, tak tim se to snad prokaze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno středa v 12:49 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:49 před 1 hodinou, skalis napsal: Stve me, ze uz treti den lezim s horeckama 38, hektolitrama hlenu (nos i krk) a kaslem. Po ctyricitce se fakt clovek nejak rozbije. Driv jsem byl marod jednou za nekolik let a ted podruhy za dva mesice… měl jsem minulý týden to samé minus horečky teda, ale vždycky taky jen virózka 2-3 dny, vypotit a konec, ale teď jsem kvůli kašli nespal snad čtyři dny, tak jsem chtěl koukat alespoň na box, což byla hrůza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami před 20 hodinami, vanderB. napsal: měl jsem minulý týden to samé minus horečky teda, ale vždycky taky jen virózka 2-3 dny, vypotit a konec, ale teď jsem kvůli kašli nespal snad čtyři dny, tak jsem chtěl koukat alespoň na box, což byla hrůza... Doporučuji do svého života zařadit saunování..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami Doporučuji studenou sprchu a tření končetin a celého těla froté ručníky . /Básníci.... škoda,že nemůžu najít video /. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami před 2 hodinami, krakra napsal: Doporučuji do svého života zařadit saunování..... saunuji se pravidelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami před 3 hodinami, krakra napsal: Doporučuji do svého života zařadit saunování..... V 20. 11. 2024 v 13:49, vanderB. napsal: měl jsem minulý týden to samé minus horečky teda, ale vždycky taky jen virózka 2-3 dny, vypotit a konec, ale teď jsem kvůli kašli nespal snad čtyři dny, tak jsem chtěl koukat alespoň na box, což byla hrůza... před 3 hodinami, bohus76 napsal: Doporučuji studenou sprchu a tření končetin a celého těla froté ručníky . /Básníci.... škoda,že nemůžu najít video /. Já mám jiný recepis: Zařadit do životosprávy víc alkoholu, ponocování, mejdanů a obžerství. Přibrat 20kg nadváhy. Moc se pohybu nevěnovat, krom přesunů mezi putykama a mejdanama. Antibiotika jsem neměl .. nevím.. 10-15let? Rýmečku přechodím za dva dny Blbě je mi maximálně po opici. Má to svá úskalí- vloni operace kolene po pádu na akci uzení, letos utrhlé rameno po nějaké silácké vložce Jinak doktora neznám.. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami před 2 minutami, Radimk napsal: Já mám jiný recepis: Zařadit do životosprávy víc alkoholu, ponocování, mejdanů a obžerství. Přibrat 20kg nadváhy. Moc se pohybu nevěnovat, krom přesunů mezi putykama a mejdanama. Antibiotika jsem neměl .. nevím.. 10-15let? Rýmečku přechodím za dva dny Blbě je mi maximálně po opici. Má to svá úskalí- vloni operace kolene po pádu na akci uzení, letos utrhlé rameno po nějaké silácké vložce Jinak doktora neznám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami před 35 minutami, Radimk napsal: Já mám jiný recepis: Zařadit do životosprávy víc alkoholu, ponocování, mejdanů a obžerství. Přibrat 20kg nadváhy. Moc se pohybu nevěnovat, krom přesunů mezi putykama a mejdanama. Antibiotika jsem neměl .. nevím.. 10-15let? Rýmečku přechodím za dva dny Blbě je mi maximálně po opici. Má to svá úskalí- vloni operace kolene po pádu na akci uzení, letos utrhlé rameno po nějaké silácké vložce Jinak doktora neznám.. Konečně pořádný rozpis jak žít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami Před hodinou, Radimk napsal: Já mám jiný recepis: Zařadit do životosprávy víc alkoholu, ponocování, mejdanů a obžerství. Přibrat 20kg nadváhy. Moc se pohybu nevěnovat, krom přesunů mezi putykama a mejdanama. Antibiotika jsem neměl .. nevím.. 10-15let? Rýmečku přechodím za dva dny Blbě je mi maximálně po opici. Má to svá úskalí- vloni operace kolene po pádu na akci uzení, letos utrhlé rameno po nějaké silácké vložce Jinak doktora neznám.. Já žiju tak nudně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami před 5 hodinami, krakra napsal: Doporučuji do svého života zařadit saunování..... Potřeboval bych jinou radu, ac saunu miluju, doktor mi ji nedoporucil ( spis přímo zakázal). Hajzlik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami před 3 minutami, kuncák7 napsal: Potřeboval bych jinou radu, ac saunu miluju, doktor mi ji nedoporucil ( spis přímo zakázal). Hajzlik. A jejda..... to je fakt mrzuté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami Potřeboval bych jinou radu, ac saunu miluju, doktor mi ji nedoporucil ( spis přímo zakázal). Hajzlik.I infrasaunu?Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami před 18 minutami, Nick06 napsal: I infrasaunu? Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Vidíš, dobry ( ja to bral jako na jakoukoliv ). Skoro se budu bát optat se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami Nebo pak jedině kryogenickou komoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami chodit se ven koupat. Ideální počasí. z vlastní zkušenosti mohu prohlásit, že na zimní rýmičky to u mě….nemělo naprosto žádný vliv 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami před 37 minutami, kral083 napsal: Nebo pak jedině kryogenickou komoru Nee, zákaz. před 2 minutami, Ajaj napsal: chodit se ven koupat. Ideální počasí. z vlastní zkušenosti mohu prohlásit, že na zimní rýmičky to u mě….nemělo naprosto žádný vliv Bohuzel totez ( tenhle druh zábavy bych měl teď 200m od domu ), nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Já se koupal venku před 2 lety celou zimu. 4-5x týdně. A nachcipanej jsem byl jak sviňa 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Dobře ty! Neupadly ti koule? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Z koulí je teď ohryzek. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se