Prochy68 Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Před hodinou, VS napsal: Máš terminátor a bonding? Ne, mam ONT
dtx Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července (upraveno) Před cca 2 měsíci jsem kupoval slovenskou dálniční známku na služební vozidlo, na Slovnaftu přímo na D2. Ženská na pokladně marná, pořád ji něco nešla, 2x ji museli jít poradit. Zaplatil jsem kartou a důkladně jsem si zkontroloval doklad - že sedí SPZ, datumy, atd. A teď po 2 měsících přišla přes leasingovku pokuta, že jezdím bez známky V systému známka není. Doklad mám, tam je platnost do 05/2027. Mám potvrzení z banky, že platba proběhla. Slovenská dálniční společnost mi řekla, že v ten den tam dali 10-denní známku a zároveň roční, ale tu obratem obchodník stornoval, mám se obrátit na obchodníka. Na pokutách tam bude už 2x100€ + 90€ známka + poplatky od leasingovky. To jsem zvědavý jak dlouho bude trvat rozmotat kolečko leasingovka - náš korporát - Slovnaft. Upraveno 12. července uživatelem dtx 1
Campino Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července před 57 minutami, dtx napsal: Před cca 2 měsíci jsem kupoval slovenskou dálniční známku na služební vozidlo, na Slovnaftu přímo na D2. Ženská na pokladně marná, pořád ji něco nešla, 2x ji museli jít poradit. Zaplatil jsem kartou a důkladně jsem si zkontroloval doklad - že sedí SPZ, datumy, atd. A teď po 2 měsících přišla přes leasingovku pokuta, že jezdím bez známky V systému známka není. Doklad mám, tam je platnost do 05/2027. Mám potvrzení z banky, že platba proběhla. Slovenská dálniční společnost mi řekla, že v ten den tam dali 10-denní známku a zároveň roční, ale tu obratem obchodník stornoval, mám se obrátit na obchodníka. Na pokutách tam bude už 2x100€ + 90€ známka + poplatky od leasingovky. To jsem zvědavý jak dlouho bude trvat rozmotat kolečko leasingovka - náš korporát - Slovnaft. Mal si sa vysrat na cely Slovnaft. Znamku vzdy a vyhradne kupovat cez oficialny webovy portal NDS, online zaplatit sluzobnou kartou a podobnemu problemu sa vyhnes. 2
Pepino777 Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Me zase jednou prekvapil a nasral Garmin. Fakt jsem necekal, ze bez internetu nedostanu z hodinek do mobilu vubec, ale vubec nic. Synchronizace proste neprobehne.
safi Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Vždy jsem se držel zásady, že s přáteli se obchody nedělají. Zbytečně to kazí vztahy. Před 9 měsíci jsem se jako vedlejšák nechal uvrtat / částečně inicioval společnou IT spolupráci s nejlepším kámošem. Který mě pomáhal tahat ze xxxxx, když se mi minulé jaro zhroutila psychika. A nyní jsme po pul roce spolupráce zjistili, že zadání chápeme jinak. A jsou tam termíny a navázané na dotace a hromada dalších aspektů. A odlišné vnímání částek ve stovkách tisíc.... Takže jsem strávil poslední týden krom své práce asi dalších 20-25 hodin práce do dodělání a společně s hlavní prací jsem se dostal to stavu kompletního vyčerpání a dnešní o oboustranná diskuse byla ječně věcná a profesionální, ale ne moc příjemná. Ale mám pocit, že když se neuvidíme rok-dva, tak to nebude nikomu vadit. Čím jsem starší, tím dělám větší blbosti...
African Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července (upraveno) Po velmi dlouhé době na Bookingu a desítkách ubytování jsem poprvé narazil na podvodnici, aneb z fotek krásně vidět jak jsme měli bydlet poslední dvě noci na Sardínii a kde jsme skončili Původní neexistující adresa někde v rákosu, široko daleko nic, načež paní napsala že původní rezervace nejde uskutečnit z důvodu vytopení domu a dostáváme tak náhradní mnohem lepší ubytování na jiné adrese....pizda. No nic, jsme se zasmáli nad lidskou marností a byli jsme rádi že máme aspoň postel, jelikož čím dál častěji slýchám jak lidi někam přijedou a ubytování neexistuje Jinak recenzí bylo dobrých, na kterých se asi celá vesnice se podílela Aha, tak teď koukám, že recenze byli jinde, tady ani ťuk, no nic, další ponaučení z vlastní blbosti..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. července uživatelem African 3 1 1
Kotlick Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července V 12. 7. 2026 v 21:11, Campino napsal: Mal si sa vysrat na cely Slovnaft. Znamku vzdy a vyhradne kupovat cez oficialny webovy portal NDS, online zaplatit sluzobnou kartou a podobnemu problemu sa vyhnes. Čau, je to tento? https://ndsas.sk/ Pojedu na Slovensko v srpnu tak ať mám klid.
Campino Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 7 hodinami, Kotlick napsal: Čau, je to tento? https://ndsas.sk/ Pojedu na Slovensko v srpnu tak ať mám klid. Tak ako pise @geometr
African Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července 15 hours ago, geometr said: Ty jsi stejně dobrodruh. Beru to sportovně... každopádně jsem napsal k ubytování recenzi, načež mi během tří minut poslala paní výhrůžku že pokud to do 24 hodin nestáhnu, dá mě k italskému soudu, před připravená zpráva se všemi paragrafy. Už aspoň chápu proč tam recenze nejsou nebo mizí. Ač nerad, celou záležitost jsem předal bezpečnostnímu týmu Booking, který se tím bude zabývat. Ještě bude sranda.... 2 14
filltos Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Tak to pak prosím o aktuální info, jak to dopadlo...
skalis Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Recenze jsou problém i u normálního ubytování na bookingu. Jakmile člověk dá cokoliv míň než 9 nebo 10 a zmíní, že něco (klidně s komentářem, že celkový ubytování bylo fajn), hned má za krkem pronajímatele se spoustou řečí, že už člověka podruhé neubytuje.
Gustaf Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Konec 14 denní dovolené v Itálii , ale náramně jsem si to tady do maxima užil. Se sousedem jsme vypili chlastu jako nikdy, nabehal jsem 74km, spousty zážitků.....Ten národ mně prirostl k srdci. Od pondělí zase hákovat. Proto toto vlákno 1
FantasticFabio Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července před 17 hodinami, Gustaf napsal: Konec 14 denní dovolené v Itálii , ale náramně jsem si to tady do maxima užil. Se sousedem jsme vypili chlastu jako nikdy, nabehal jsem 74km, spousty zážitků.....Ten národ mně prirostl k srdci. Od pondělí zase hákovat. Proto toto vlákno Tak holt si nekoupíš GS ale Panerai , no ?! 2 1 1
DavidLC Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července V 15. 7. 2026 v 21:09, safi napsal: Čím jsem starší, tím dělám větší blbosti... Nene, sbíráš zkušenosti, to je něco jiného..... Taky jsem si nějaké nasbíral .
Radek124 Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července (upraveno) Banda IT neumětelů z ČHMÚ. Stát jim sype miliardy na nákup družicových dat, radarů, superpočítačů, nepoužitelných WWW stránek a dalších zbytečných hraček pro script kiddies - ale zajistit aby aspoň klíčová veřejná data (konkrétně 24 cyklicky obnovovaných low-res JPEGů, na kterých pak jedou třeba služby jako radar.bourky.cz?) budou dostupná i půl hodiny před příchodem fronty, to je zjevně nad síly knedlíkovských ET expertů. Stejně jako když se e-občanky u minulých voleb složily už "pod náporem tisíců požadavků za minutu" (což je objem který mi s prstem v nose zvládá i obyčejný LAMP multihosting za pár stovek ročně). Já kvůli tomu dneska jenom trapně zmoknul (protože se už zase 40 minut bez varování neaktualizovaly radarová data) - ale nedej bůh že by jednou opravdu o něco šlo... Upraveno 19. července uživatelem Radek124
paro Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července My chlapci, co potřebujeme meteorologické předpovědi, jsme na ČHMÚ už rezignovali Jediné, co od nich jde použít a na co mají monopol, jsou aerologické výstupy a METARy/SIGMETy. Sent from my iPad using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se