geometr Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 Lobber potkal asi v neděli v podvečer nějakýho vysmažence, kterej jel z nějaký tajný párty a tady už se kvůli tomu měněj zákony
zceyee Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 Před hodinou, Lobber napsal: Ale ano, ona chyba začíná už v nastavení systému .... Když lidi slyší v novinách, že policie zastavila řidiče se zákazem řízení , opilého a navrh ještě k tomu zfetovaného .... A jediný co, tak dostane max nějakou směšnou pokutu .... A za dva dny jezdí opět .... Pak mu seberou papíry .... Ale auto na řidičák nejezdí .... A do basy ho nedají Takovéto experty mám na Emeru ob jeden den a smějou se všem do ksychtu - maj ze všeho prdel .. A po vyšetření, odběru atd za rohem sednou do auta .... No ze to pisou v novinach jeste neznamena vubec nic, false pozitive test na drogy muze mit kdokoliv, jenze ono je lepsi napsat "test byl pozitivni na amfetamin" (drugwipe ma 10% chybovost na amfetaminy), pozitivni tedy bude kazdej desatej ... pokud by testovali vsechny tak kazdou desatou nehodu zavini fetak (dle jazyku medii). A to pak vytvari to prostredi kdy lidi volaj po represich. Jinak nevim co to je Emer, emergency?
honzyk Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 (upraveno) před 7 hodinami, skalis napsal: Jojo, neni nad to byt trochu velkorysy smerek k zacatecnikovi. Ten mladak evidentne potrebuje vyjezdit a nabrat zkusenosti, ale nevim, jestli je fair si timto zaslouzit titul "blbecek". No minimálně by si tenhle termín zasloužila autoškola a zkušební komisař, protože pokud jede 80 obec neobec, neregistruje blikání těch v protisměru a těch za ním tak asi moc nesleduje provoz a tudíž nemá na silnici co dělat a potřeboval by se jěště vyjezdit v autoškole. @kuncák7No nevím, autoškola ti dá základy, vyjezdit se musíš sám a osahat si to. Pustene dálky můžou mít mnoho příčin a stane se to i zkušeným. Já zpětně kvituju, že se mnou v zacatcich jezdil táta (profík, co mohl učit i v autoškole. Naštěstí ho to nikdy nenapadlo) a jeho kartáče si pamatuji doteď. Stejnej typ výuky (bez křiku a v klidu), jsem praktikoval u netere a mámy a myslím, že vše ok. A myslím, že by tu papíry jen tak nedostal nikdo, kdybych si měl myslet, že autoškola tě má komplet připravit. No v tom názoru na autoškolu se úplně neshodnem, podle mě by ty podmínky pro získání řidičáku měly být daleko přísnější, i za cenu že papíry nedostane třeba půlka těch co je dneska udělají s prstem v nose. Docela se mi líbí rakouský model https://www.auto.cz/jak-se-dela-autoskola-v-rakousku-nehody-mladych-snizili-o-30-procent-129553, ale je mi jasný, že tohle zavést je běh na dlouhou trať. Upraveno 14. prosince 2020 uživatelem honzyk
guzmic Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 Tak ještě jsem zažil aj borce/borky co jedou v obci 35-40km/hod a mimo obec 65km/hod a neuhne Ti ani kdyby já nevím co...To je taky na facku.
skalis Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 před 10 minutami, guzmic napsal: Tak ještě jsem zažil aj borce/borky co jedou v obci 35-40km/hod a mimo obec 65km/hod a neuhne Ti ani kdyby já nevím co...To je taky na facku. To zaziva na silnicich asi kazdy, ne? I clovek, co ridi 1x za mesic ma pravo se autem dopravovat z bodu A do bodu B bez toho, aby ho nekdo propleskaval. Zas z toho nedelejte dramo, vetsina vozidel v provozu funguje naprosto standardne.
Prochy68 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 Nevim jestli uplne vsude, ale obecne dneska stoji autoskoly za hovno. Zazemim je jedna ucebna a verejne parkoviste. Driv byly trenazery, pak jizda na cvicisti autoskoly a az potom teprve ven na silnici. Myslim ze clovek mel daleko vic veci zazitejch kdyz dostal papiry nez dneska.
guzmic Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 @skalis souhlasím, kurňa když jedu fakt pomalu a vidím v zrcadkách, že za mnou je fronta 15 aut tak sakra uhnu...
Tom4 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 Ti nevím, papíry mám ještě s letopočtem 19 na začátku a nebyl žádný trenažér, jen asi 15 minut na veřejném parkovišti za fabrikou a šup do provozu. Žena dělala řidičák tuším 7 nebo 8 let zpátky, a trenažér, cvičiště autoškoly a až potom do provozu. Tedy ucela opačně
guzmic Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 Já měl tu 120ctku a brácha už feldu...
kuncák7 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 Před hodinou, honzyk napsal: No minimálně by si tenhle termín zasloužila autoškola a zkušební komisař, protože pokud jede 80 obec neobec, neregistruje blikání těch v protisměru a těch za ním tak asi moc nesleduje provoz a tudíž nemá na silnici co dělat a potřeboval by se jěště vyjezdit v autoškole. @kuncák7No nevím, autoškola ti dá základy, vyjezdit se musíš sám a osahat si to. Pustene dálky můžou mít mnoho příčin a stane se to i zkušeným. Já zpětně kvituju, že se mnou v zacatcich jezdil táta (profík, co mohl učit i v autoškole. Naštěstí ho to nikdy nenapadlo) a jeho kartáče si pamatuji doteď. Stejnej typ výuky (bez křiku a v klidu), jsem praktikoval u netere a mámy a myslím, že vše ok. A myslím, že by tu papíry jen tak nedostal nikdo, kdybych si měl myslet, že autoškola tě má komplet připravit. No v tom názoru na autoškolu se úplně neshodnem, podle mě by ty podmínky pro získání řidičáku měly být daleko přísnější, i za cenu že papíry nedostane třeba půlka těch co je dneska udělají s prstem v nose. Docela se mi líbí rakouský model https://www.auto.cz/jak-se-dela-autoskola-v-rakousku-nehody-mladych-snizili-o-30-procent-129553, ale je mi jasný, že tohle zavést je běh na dlouhou trať. Ano, to neříkám. Jen ukazuju na to, že všichni co jsme tady se jednou učili a nikdo tu nebyl Lauda a nebo byl a už tu není. Jízda blíž ke středu vozovky je např naprosto normální, nemáš ještě odhad, co je na druhé straně. Neobhajuju ho, mě to též vadí, ale když vidím jen na okruhu, kolik "zkušených řidičů" zachází s mlhovkou, dálkama, tak je to k breku. A určitě tu všichni mají řidičák tvrdé vydrenej. Nebudu moralizovat, já to měl 2 roky ve škole jako jeden z hlavních předmětů a z autoškoly jsem si odnesl prd
Baldic Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 Z toho mi tenkrat bylo krute blbe.
Waya03 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 (upraveno) 09freds Vážení uživatelé Chronomagu, nevím zda jsem zvolila správný postup, ale oznamuji vám všem, že člen tohoto fóra zemřel.Tímto jsou ukončeny veškeré jeho aktivity. manželka teď vdova Sakra práce, měl jsem ty jeho řemeny vždycky fakt rád. Upraveno 14. prosince 2020 uživatelem Waya03
Irwinek Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 Tak tohle se vždycky špatně čte
ggrand Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 před 4 hodinami, Prochy68 napsal: Nevim jestli uplne vsude, ale obecne dneska stoji autoskoly za hovno. Zazemim je jedna ucebna a verejne parkoviste. Driv byly trenazery, pak jizda na cvicisti autoskoly a az potom teprve ven na silnici. Myslim ze clovek mel daleko vic veci zazitejch kdyz dostal papiry nez dneska. Jj, dřív byla tráva zelenější. Papíry jsem dělal asi před 16 lety a žádný trenážer, jen půlhodina na parkovišti a pak šup do provozu. Bylo to peklo pro mě, protože jsem jel v kopcovitém městě pro dalšího studenta. 2. hodina pak byly okresky, tam to bylo lepší. Problém je, že se za ty roky provoz tak zhustil, že mlaďochům nezávidím začátky. Další problém vidím v tom, že do aut se tlačí měkýši, co tam nemají co dělat. Lidi si z nějakého divného důvodu myslí, že mít řidičák je samozřejmost. Autoškola může být sebekvalitnější, když prostě přijde dement, nepomůže ani svěcená voda a občas se mu trošku zadaří a udělá zkoušku, třeba napotřetí. Stačí se podívat na pár videí autoškoly Aury, nejlíp Sára a David (ale Sára má výmluvu, že nechodila pravidelně, takže co se naučila, zapomněla).
Frostie Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 Kurwa Himmel, moc špatná zpráva . Paní vdově upřímnou soustrast a 09freds RIP!
nickolas Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 před 4 hodinami, Waya03 napsal: 09freds Vážení uživatelé Chronomagu, nevím zda jsem zvolila správný postup, ale oznamuji vám všem, že člen tohoto fóra zemřel.Tímto jsou ukončeny veškeré jeho aktivity. manželka teď vdova Sakra práce, měl jsem ty jeho řemeny vždycky fakt rád. Hodně sil rodině a všem, kteří ho měli rádi. Tohle je na hovno
zceyee Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 před 6 hodinami, Prochy68 napsal: Driv byly trenazery, pak jizda na cvicisti autoskoly Me z trenazeru instruktor vyhodil tak do 3 minut, ja byl zvyklej na Colin McRae Rally a NFS, takze gumy piskaly na pul baraku a jemu to neslo ztlumit. No a cviciste? V aute asi 1 minutu .. "rozjed se" .... "zastav" ... "hmm takze tohle umis, tak jedeme .. tamhle na hlavni doleva". To na motorce to bylo zajimavejsi .. instruktor prijel na skutru a ja mu rikam ze sem na kole sedel tak ve 13ti protoze nejsem cyklozmrd .. instruktor "hm, tak zatim zkusis skutr a jestli spadnes tak ti vratim prachy a sereme na to" ... druhou hodinu na 56kw motorce .. "nemuzes tady jezdit jako debil, sou tady dalsi lidi co sou radi ze na tom sedej" ... a ja se tesil na trenazer ..
kuncák7 Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2020 před 13 hodinami, Waya03 napsal: 09freds Vážení uživatelé Chronomagu, nevím zda jsem zvolila správný postup, ale oznamuji vám všem, že člen tohoto fóra zemřel.Tímto jsou ukončeny veškeré jeho aktivity. manželka teď vdova Sakra práce, měl jsem ty jeho řemeny vždycky fakt rád. Takováhle zpráva nikdy nepotěší. Ach jo..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se