geometr Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Další vylepšení mobilního Chromu. Nejenže asi přes měsíc jsou nefunkční některý rozšířený (skrytý) nastavení (flags), zejména mě vysloveně sere nový uspořádání a seskupování otevřených karet, ale teď ještě přišly experimenty s domovskou stránkou a otvíráním nových karet. Já už to přestávám dávat. A to jsem cca týden zpátky učinil rozhodnutí, že u Chromu zůstanu a na některý změny si holt zvyknu. Ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 To otváranie kariet, ak mas na mysli zoskupovanie, sa da našťastie vratit. Tiez mi to paradne liezlo na nervy...https://www.xda-developers.com/turn-off-google-chrome-android-grid-view-tabs/amp/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Tohle už mi nefunguje, to jsem samozřejmě zkoušel a před nějakým delším časem jsem sem i dával návod na to (nejde mi to cca měsíc?). Na to konto jsem se někde dočetl, že google chce od podpory těch skrytých nastavení ustoupit a asi s tim už začal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 To mate za to, ze pouzivate debilni prohlizec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Co mě štve? Tahle výztuha nad naší brankou. Je ve výšce 190 cm ( soused myslel, že je to dostatečně vysoko). Fakt není, když mám 193 cm, dnes to byla pecka až se zajistilo, už nevím, jakou barvou ji natřít, abych to nepřehlédl :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Natři to flexou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Flexou a následně kusem železa a svářečkou Aby to jako bylo vejš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 takto nějak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 před 12 minutami, guzmic napsal: takto nějak... v kombinaci s tímto dokonalost: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 https://www.inlea.cz/penova-ochrana-na-trampolinove-tyce-aga-mirelon-70-cm-black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Pred tym natretim nechaj nejakeho zvaraca to o 20cm zvysit, miesta je tam dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 No já nevím, 190 cm dle souseda se mi zdá akorát, nemáš špatně podlahu? zkus branku trochu podkopat, tak 10 cm by mělo stačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Kuncáku, já si myslím, že by ses měl přestěhovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Zn. Branka vysoká alespoň 2,1 m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 před 36 minutami, Irwinek napsal: No já nevím, 190 cm dle souseda se mi zdá akorát, nemáš špatně podlahu? zkus branku trochu podkopat, tak 10 cm by mělo stačit Jo, soused má cca 165 cm a zdálo se mu to dost vysoký. Mám to takhle už cca rok a občas je to nepříjemný ko. Osobně mám hodně tvrdou hlavu, ale občas prostě zapomenu a nesehnu se pořádně. Už jsem tam měl i oranž nátěr, ale nepomáhá to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 A musi to tam byt? Co to pre zaciatok proste uflexovat a az keby to niecomu vadilo, tak to tam vratit o tych 20cm vyssie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 před 1 minutou, cali napsal: A musi to tam byt? Co to pre zaciatok proste uflexovat a az keby to niecomu vadilo, tak to tam vratit o tych 20cm vyssie. Bohužel musí, vedle jsou vrata a křížilo by se to. Sám to bohužel nezvládnu (ty dveře jsou poměrně těžký, nezvednou ani jen jedno křídlo), navíc, se svářečkou jsem nikdy nedělal, uříznout to zvládnu, navařit ne, to vím. A soused je teď na tom špatně zdravotně. Ještě se párkrát jebnu a vrata půjdou do sběru celé a já nechám otevrenej vjezd :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 před 47 minutami, kuncák7 napsal: ... občas prostě zapomenu a nesehnu se pořádně... Kdyby ses byl býval oženil, měl bys v ohýbání cvik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 před 25 minutami, Americkej napsal: Kdyby ses byl býval oženil, měl bys v ohýbání cvik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 před 4 hodinami, Baldic napsal: To mate za to, ze pouzivate debilni prohlizec A kterej je ten správnej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se