Prochy68 Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2021 Dnesni cesta z Blavy, to byla zase lahudka, fuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2021 To je jel dneska odvezt prcka na tabor.. 90 kilaku tam a tri objizdky.. zpatky jsem jel jinudy a uz jen dve objizdky.. nic moc cestovani... ... a k tomu mi google mapy nasly jednu zkratku po silnici co nebyla silnice ale polni cesta.. takze probehla rallye vlozka.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Ta Jižní Morava. To je totální peklo tam. Čumím na to s otevřenou hubou a nechápu. Vrátit to do normálu bude trvat měsíce, ne-li roky! Jen než to uklidí, aby mohli začít s opravami bude trvat týdny. Tam bude potřeba armáda řemeslníků. K tomu dnešní ceny materiálů. K tomu mraky zraněných a několik mrtvých. Jímá mě z toho smutek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 To je normalni apokalypsa, ja tam jel asi hodinu pred a vubec na nic to nevypadalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Je to hrozná tragédie. Lidi pokud někdo znáte osobně někoho, komu to tam vzalo všechno a potřebuje pomoc, rád bych finančně přispěl konkrétně, než to pošlu na účet oblastní diecéze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Chlapi dufam ze ste vsetci OK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Chlapi, u náš to poničilo hromadu aut, skla, plechy, rozbité střechy - a to byly pouze kroupy velikosti tenisového míčku. Já mám na autě důlky na kapotě a celé pravé boční straně, na střechu a skla nic nespadlo, takže můžu jezdit a opravit to nechám později. Průser je to tornádo v Hruškách, Mikulčicích, Moravské Nové Vsi a Lužicích. Otrhaná hala v Lužicích je strojírenská výroba MND, od roku 2002 do loňského jara jsem tam dělal technologa (kvůli covidu se zbavili důchodců). V hale byly obráběcí stroje včetně CNC. Pokud máte nějakou volnou korunu, prosím vás o podporu lidí, kteří přišli během pár minut téměř o vše. Různých účtů je na webu určitě dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 před 11 hodinami, exell napsal: Je to hrozná tragédie. Lidi pokud někdo znáte osobně někoho, komu to tam vzalo všechno a potřebuje pomoc, rád bych finančně přispěl konkrétně, než to pošlu na účet oblastní diecéze. Ja jsem poslal sem: https://www.hodonin.eu/zrizen-transparentni-ucet/d-1112846 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 jako Baldic,vybral jsem si vesničku a hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 (upraveno) Přesně tak.Do zprávy pro příjemce lze případně uvést, do které obce příspěvek nasměrovat. Upraveno 25. června 2021 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Platba se mi od nich vrací, vám ne? Je možné, že účet ještě nemají funkční? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 já bez problémů tady něco:https://www.hodonin.eu/informace-k-transparentnimu-uctu/d-1112879/p1=99509 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Jo, něco podobného jsem četl dnes už v souvislosti s jiným transp. účtem. Tak zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Je to tady fakt husty, pomaham kamaradum. Pokud muzete prispet, prosim, udelejte to. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Naštvalo mne,že se i v této situaci jako vždy našli zmr..i,kteří si přes falešnej QR kod přesouvaj peníze,já poslal na nadace VIA,doufám že,dojdou kam je jich třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 (upraveno) To "Miluno" video tornáda je fakt masakr. Maj kliku že přežili... ale ten záznam je fakt síla. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/tornado-morava-autenticke-video-zabery-z-blizka-policie.A210626_091100_domaci_brzy Upraveno 27. června 2021 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 To video mi pripomelo Neila DeGrass Tysona: Cele video je dobre, ale co se sem hodi je mezi 4:42 az 5:37. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Jizni Morava hruza. Na tu hromadu pomoci jsem si rikal, lidi jsou tady v republice fajn. O vikendu jsem rajtoval na kole v Orlickach, cekal jsem na kamose u autobusove zastavky u Hanicky a na zastavce tohle. Chranena krajinna oblast Orlicke hory . Nekteri turiste, cundraci apod. Jsou megapice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Ztracené zavazadlo na letišti v Praze. Airtag už aktivovaný v “lost” režimu, tak uvidím kdo bude rychlejší… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Tak vyřešeno - dal jsem Airtag do ztraceného režimu, někdo na handlingu zavazadlo podle iPhone našel a už je v tranzitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se