bohus76 Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 před 41 minutami, Potkan napsal: bohusu, ty ses nejakej chabrus na nervy cece. Mel by sis omevat prirozeni vlazno vodo. Ano,začínám být chabrus na nervy, jsou to vždy úkoly pro celou rodinu a ještě s debilním /nejasným/ zadáním. Asi su ten postpubescent, jdu si dát studenou sprchu a najít nějaký froté ručník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Před hodinou, geometr napsal: A mimochodem PowerPoint (a podobný klony) je nejzbytečnější SW na světě, kterej kdo kdy vymyslel. Powerpoint řeší všechny problémy, kde překáží fyzika a přírodní zákony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 K Powerpointu vymysleli ještě managery:-) Když nebyl Powerpoint, byli to náměstci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Seru na to,maminka vyřeší Děcka neumí nic napsat ručně /také díky té počítačové online výuce/ a do Pointu to zkopíruje cvičená opice. Tož mě řekněte k čemu to je a co to tomu děcku dá ? A končím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 (upraveno) Tak to vím úplně přesně, k čemu to je a co mu to dá... :-))) Upraveno 4. října 2021 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Presne to isté, čo kedysi referáty. Vyžaduje to aktívnu snahu a minimálne si to, čo kopíruje, musí prečítať. Plus si s tým precvičuje počítačovú gramotnosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 "s debilním /nejasným/ zadáním" - tohle je vlastne taky priprava na realny zivot a praci potom! Takovych zadani tydne resim nekolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 ... taky fakt. Když už se dočteš dneska v učebnici matiky zadání, které začíná souslovím: "Změňte číslo 5 tak, aby..." ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Před hodinou, Maxmillian napsal: "s debilním /nejasným/ zadáním" - tohle je vlastne taky priprava na realny zivot a praci potom! Takovych zadani tydne resim nekolik To řešíme my starší běžně,ale ne 10 letý kluk. To je pak práce pro celou rodinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 před 6 minutami, bohus76 napsal: To řešíme my starší běžně,ale ne 10 letý kluk. To je pak práce pro celou rodinu. ...proto se to jmenuje "domaci ukol" - zamestna to celou domacnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vočmen Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Zratil jsem hodinky GLYCINE a to mě sere. Ale byla to dobrá pařba. Ráno jsem se probudil s boulí jak prase, koleno mě bolelo, že jsem tejden kulhal a bez hodinek.Měl jsem je od Vánoc, tak už můžu koukat po nových na vánoce. Ani jsem je nestihl blejsknout tu pro fórum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Jak kdybych to uz nekde videl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Tady uz se ztratilo veci…a lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 před 4 hodinami, Vočmen napsal: Zratil jsem hodinky GLYCINE a to mě sere. Ale byla to dobrá pařba. Ráno jsem se probudil s boulí jak prase, koleno mě bolelo, že jsem tejden kulhal a bez hodinek.Měl jsem je od Vánoc, tak už můžu koukat po nových na vánoce. Ani jsem je nestihl blejsknout tu pro fórum. Ja se ptam, ne kam zmizela moralka, ale kam zmizely Glyciny, se ptam. Dej to vedet manzelce, ale nasledky si pricti sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 před 2 hodinami, AndyAaron napsal: Jak kdybych to uz nekde videl... Já čekal kdo s tim přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Uznej, ze na to neslo nereagovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Pamatuju jednu zertovnou historku s aktovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Neslo, to byla nahravka na smec Jak kdyby to bylo predevcirem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 před 8 hodinami, nickolas napsal: Pamatuju jednu zertovnou historku s aktovkou No ona ouplně žertovná nebyla. Pamatuji si na to jako dnes, když se vytvářeli vyšetřovací skupiny a obviňovali se místní magoří do hodinek a to tajně či fakticky veřejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 před 1 hodinou, long napsal: No ona ouplně žertovná nebyla. Pamatuji si na to jako dnes, když se vytvářeli vyšetřovací skupiny a obviňovali se místní magoří do hodinek a to tajně či fakticky veřejně. Ne ne ne, to byla jiná aktovka. Ta se ztratila celá, v nějaké řece tuším...a asi bych si vzpomněl i čí byla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se