Prochy68 Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 jj, tak jsem to myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Tak hezký a za tak pro mě neobhajitelnou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 před 51 minutami, Prochy68 napsal: jj, tak jsem to myslel Já tím poučováním jen zakrývám naštvání z týhle pokračovací taškařice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 před 38 minutami, kuncák7 napsal: Já tím poučováním jen zakrývám naštvání z týhle pokračovací taškařice. Myslim, ze takovych je nas cim dal vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Možná si založím nějaký fotbalový klub, pak pro mě nebude platit karanténa a kluci mi třeba do budoucna vyjednají, abych ani ty roušky nemusel nosit https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tym-bez-karanteny-zavedeme-to-pro-cely-cesky-sport-rika-hnilicka-116369#seq_no=4&source=hp&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Buďte radi, že to nahlásili tak dopredu, u nás v MS kraji sa s tým nesrali, že... Ale zas nám na dva týždne dopriali bez rúšok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 To už si z nás dělají dobrou prdel co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Dobrá hláška: sportovcům v kolektivních to život komplikovalo nejvíc Ty jsou slušně vytržený z reálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Tak mě napadá, jestli takovéhle omezování (roušky apod.) má vůbec oporu v zákoně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 O tom,zda jsou mimořádná (plošná) opatření v rozporu se zákonem se tuším momentálně zabývá povícero právníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 ... ústavním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Já myslím, že to oporu v zákoně nemá, dokud nebude v platnosti opět nouzový stav. Ale nejsem právník, tak to neberte moc vážně. Už mi to taky vadí. Nechávám si udělat roušku z černé záclony. Aneb raději zemřu na koronu než na udušení se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Před hodinou, shewcza napsal: ... Aneb raději zemřu na koronu než na udušení se. Když ono umřít na koronu znamená udusit se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 @siwi Tak vidíš. Raději umřu až to dostanu, než ze strachu, že to dostanu (nošením roušky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Ale každopádně ty roušky mě štvou. Za chvíli začíná škola a už teď se na to netěším, furt to nandavat a sundavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Mě už celá tahle blamáž přestala dávno bavit, takže to nesleduju vůbec. Ale to, co mi teda říkala včera žena, že by mělo bejt ve školách, dětem ani učitelům nezávidím, o smyslu toho pak mužem asi vést nekonečné, ale asi zbytečné debaty. Navíc si nejsem jistej, jestli je to možný vůbec splnit, nejvyšší přes školy by se měl jít do nějaké aspoň na týden podívat. No a jak budou nakládat s těma tradičně na podzim chrchlajícíma a smrkajícíma dětma... ach jo. Jinak když bude někde na dveřích tabulka, v kapse roušku mít budu, ale abych zas zkoumal kde a kdy jo a ne, na to se vy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Mno... Z toho, co lze obecně vypozorovat, se odpovědná místa evidentně chystají na možnost pokračování distanční výuky. Hned asi ne, ale ve hře to je furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 ... to mě taky včera napadlo, když jsme o tom doma mluvili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Jestli to má učitel jen na chodbu, tak je to pohoda, některé profese to teď mají celodenně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Podle nejnovějšího vyjádření, už je vše zas jinak. Už se těším, až za 3 týdny přijedu, co bude vlastně platit. Saskarna na entou, ať to má smysl nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se