safi Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 AJ.. Rychlá návštěva veteriny? Ať se případně netrápí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 (upraveno) před 1 hodinou, safi napsal: AJ.. Rychlá návštěva veteriny? Ať se případně netrápí? Ještě ji dnes určitě dáme šanci, ale trápit ji dlouhou nenecháme... Upraveno 22. listopadu 2021 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Může to byt i otrava nebo selhání orgánu řešitelné medikací či dietou - veterináře bych neodkládal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 před 8 minutami, martar napsal: Může to byt i otrava nebo selhání orgánu řešitelné medikací či dietou - veterináře bych neodkládal. Díky moc, právě jsem ji předal veterináři..tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Náš zombík je asejc nesmrtelný, na to že je to tvor divoký, venku žijící, tak tedy těžkej borec, ale musím to zaklepat. Doktor ji dal antibiotika a nějaký kapky do chlupů, jde o celkové vyčerpání spojené se svrabem uší a samozřejmě ve spojení s jejím vysokým věkem se složila. Kočka si dnes za celý den poprvé sedla, taky bych potřeboval nějakou podobnou injekci Zítra kontrola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Dobrých zpráv není nikdy dost, Afri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Přesně, ještě je to fešák, ten tu dvacítku dát musí. Hlavně že to dobře dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 před 37 minutami, neuromancer napsal: Dobrých zpráv není nikdy dost, Afri +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Přesně kluci, dobré zprávy v dnešní nelehké době se vyvažují zlatem Dvacka by byla příjemná, už teď je to ale divočina, bezzubky se začneme nakonec ještě bát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 (upraveno) V 14. 11. 2021 v 21:47, Bob napsal: No mas to v peknym stavu z kazdyho kabelu musi jit jeden drat na cernej sroubek a druhej na modrej a zlutej zaroven zkus jestli neni nejakej zlomenej, treba v te izolaci, pak by se musel nastavit, pripadne zkus povolit dobre tam ten drat usadit a zase utahnout s tou zkouseckou jsem myslel at si zkusi jestli to neni zivy, ze by to promeroval jsem necekal IMHO mylně bereš jako fakt, že každý z těch dvou černých kabelů má v sobě dva vodiče. Můj odhad je takový, že budou oba fázový a jeden to povede do další zásuvky a PEN bude někde za krytkou níže (na který bude napojen drát PE+N (hádám že ho už někdo zlomil, proto to napojení )), zajímalo by mě jak to vypadá ještě pod tou krytkou. Jak to nakonec dopadlo, byl se tam někdo odtud podívat? V 16. 11. 2021 v 14:50, kuncák7 napsal: Tak pro teď vše dopadlo ok. Přijel kamarád, koukl, vyměnil zásuvku a vše funguje ( na rovinu řekl, že tohle bude chtít předělat a rovná si termín ). Měl to za 2 minuty. A proč je to tady? Do toho mi Datart přivezl lednici, volal malíř, že u mě začne malovat v pondělí a psala firma na bezpečnostní dveře, že se jim uvolnil termín na montáž na 7.12. to bude bohatej Ježíšek :-((. Nechceš to ještě jednou rozšroubovat a nafotit? Upraveno 22. listopadu 2021 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 před 18 minutami, zceyee napsal: IMHO mylně bereš jako fakt, že každý z těch dvou černých kabelů má v sobě dva vodiče. Můj odhad je takový, že budou oba fázový a jeden to povede do další zásuvky a PEN bude někde za krytkou níže (na který bude napojen drát PE+N (hádám že ho už někdo zlomil, proto to napojení )), zajímalo by mě jak to vypadá ještě pod tou krytkou. Jak to nakonec dopadlo, byl se tam někdo odtud podívat? Nechceš to ještě jednou rozšroubovat a nafotit? Nezlob se, nechci . V sobotu tu už byl elektrikář a udělal všechny zásuvky i vypínače. Dnes už tu mám malíře a to je jinej masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Hele až ti to vymalujou tak se ty zásuvky nejlíp čistěj rozšroubovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Hele až ti to vymalujou tak se ty zásuvky nejlíp čistěj rozšroubovaný. Ja maluju zasadne s odsroubovanejma deklama od zasuvek a odstrojenyma vypinacema Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 Chování pracovnic ČSSZ. Říct mým holkám, že jsou mladé a tedy mají za sebou prd a o životě moc nevědí, to je na facku. Ještě že jsem se nemohl účastnit jednání ( holky mě tam už nechtěj, že si vše vyřídí ). Vědí své. Ještě ted jsem naštvanej. Bohužel to nešlo řešit korespondenčně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 Asi Tě znají, viselo by pár facek ve vzduchu Soucítím s Tebou Martine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 Před hodinou, bohus76 napsal: Asi Tě znají, viselo by pár facek ve vzduchu Soucítím s Tebou Martine. Jojo, tam by to bylo určitě. A dopadlo by to jako s kolegou z práce před cca 14-ti dny . je to člověk empatickej, klidnej a bojující za své klienty na sociálce ( myslím zcela vážně ) - přesnej opak mě - hrubiána se sklony k násilí, ten člověk by neublížil mouše, ale za klienty se rve do roztrhání těla, navíc má asi 172 cm a 70 kg, brýle. Šel se dohadovat na úřad práce a neuspěl a jen tak utrousil, že se ani nediví, že tam občas přijde někdo, kdo si to vyřizuje za pomocí zbraně. No a paní na něj zavolala měštáky i republikový, že se cítí ohrožena a chce to řešit!! Na kolegu z budovy. Halo v celé budově. Prostě když narazíš na nekompetentního blba, není pomoci. Ale holky si poradí s klidem, nejsou jako já, naštěstí ( vůbec nevím, kdo je tohle naučil ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 V 22. 11. 2021 v 16:22, African napsal: Náš zombík je asejc nesmrtelný, na to že je to tvor divoký, venku žijící, tak tedy těžkej borec, ale musím to zaklepat. Doktor ji dal antibiotika a nějaký kapky do chlupů, jde o celkové vyčerpání spojené se svrabem uší a samozřejmě ve spojení s jejím vysokým věkem se složila. Kočka si dnes za celý den poprvé sedla, taky bych potřeboval nějakou podobnou injekci Zítra kontrola... Dobrá zpráva kámo a i ty mi potvrzuješ moje rčení. Kdo neutrácí prachy za hodinky a veterináře, neví jak funguje peněžní oběh ( ještě zubař ten je taky fajn) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 O zubaři mi ani nemluv. Já se duševně připravoval na 4.1.2022 (nejbližší termín) a dnes mi volali, že se jim uvolnil termín zítra ráno. Mám z toho komplet rozhozenou duševní rovnováhu, zvykal jsem na tu nevyhnutelnost postupně a teď takovej náraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 To bude cajk, skoky bez okolků fungujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 před 1 minutou, Foundryman napsal: O zubaři mi ani nemluv. Já se duševně připravoval na 4.1.2022 (nejbližší termín) a dnes mi volali, že se jim uvolnil termín zítra ráno. Mám z toho komplet rozhozenou duševní rovnováhu, zvykal jsem na tu nevyhnutelnost postupně a teď takovej náraz. Hele, hlava rozhoduje a tohle musíš brat pozitivně. Si čem, ze mas 4.1. 2022. Takže, už o Vánocích nad tím budeš přemýšlet a nevyspis se minimálně týden. Takhle se nevyspis jen dnes a Vánoce mas s úsměvem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se