warann Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Škoda ho: https://www.novinky.cz/kultura/clanek/zemrel-reziser-ivan-reitman-40387050#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=G4Prr6IttFZ-202202141002&dop_id=40387050&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=abtest186_varianty_podcastu_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Nevis, ze mas postovat do topicu RIP? Tststs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Ajajaj, mea culpa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Tvl když mi před devatenácti lety při nákupu pozemku uváděl realitní agent jako jednu z výhod výborné rozptylové podmínky, nenapadlo mě tehdy, že si všechny vichřice a orkány užiju naplno Aktuálně zkouší pružnost stromů na zahradě a kvalitu střechy & krovu vichŕice Dudley... Probudil jsem se za hluboké tmy a je to teda hukot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 U nás taky masakr....moc jsem se nevyspal. Hukot jak hovado... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Jo, fukejř jak blázen, přivezl jsem o litr vyšší spotřebu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 (upraveno) @martar @Gustaf Nemáte niekto meteostanicu, koľko vám to tak reálne okolo baráku fúka? @Irwinek Islandské zimné vetry mi často urobia +50-60 % (8-9 l namiesto 5-6 l). Upraveno 17. února 2022 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 (upraveno) Psali, že na Sněžce 180 km/h Spotřeba mi po vjezdu do města začla klesat, takže o ten litr víc to bylo až v cíli Island? no nazdar Upraveno 17. února 2022 uživatelem Irwinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 1 hodinou, wawrik napsal: @martar @Gustaf Nemáte niekto meteostanicu, koľko vám to tak reálne okolo baráku fúka? @Irwinek Islandské zimné vetry mi často urobia +50-60 % (8-9 l namiesto 5-6 l). To bohužel nemám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 5 minutami, Gustaf napsal: To bohužel nemám.... A pred vichricou si este mal? Sused mal takto veternik na elektrinu. Vysolil za to strasne prachy. Vzdy ked fukalo bol blahom bez seba. Az raz fukalo moc. Potom chodil po okoli a hladal lopatky. Nenasiel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 To sa stalo aj mne s vrtuľkou meteostanice. Ale ja som ju nakoniec našiel, som sa s tým chválil vo vedľajšom vlákne, keďže to bola dosť neuveriteľná náhoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 4 hodinami, wawrik napsal: @martar @Gustaf Nemáte niekto meteostanicu, koľko vám to tak reálne okolo baráku fúka? @Irwinek Islandské zimné vetry mi často urobia +50-60 % (8-9 l namiesto 5-6 l). Bohužel, nemám. Meteostanice je věc, kterou si koupím, až budu mít hotové všechno ostatní ( a to mi bude tak 180 let ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 3 hodinami, wawrik napsal: To sa stalo aj mne s vrtuľkou meteostanice. Ale ja som ju nakoniec našiel, som sa s tým chválil vo vedľajšom vlákne, keďže to bola dosť neuveriteľná náhoda To by mě docela zajímalo, jak se tohle může poštěstit. To ses šel vyčůrat u cesty a hele - vrtulka? 1,5 km od baráku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Velmi nepříjemný pocit z toho útoku žraloka v Austrálii, fuj Jsem si vzpomněl jak jsem se čvachtal před lety v JAR u Mossel Bay na takové malé pláži a druhý den se tam procházel turista z Mozambiku po pás ve vodě, protože to byl neplavec a sejmul ho tam žralok úplně stejně.... strašný. Od té doby jsem na otevřeném moři když plavu takový nejistý, mám blbej pocit i v Chorvatsku a to už tak nějak zůstane na furt. Jak jsme v té přírodě malinkatý a zranitelný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Synator kdyz byl pred par lety na SriLance, tak 100m od nej sezral krokodyl turistu. Nebyl bych tam uz ani minutu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Před hodinou, African napsal: V Chorvatsku žerou žraloci jen český učitelky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Mna nastvalo ze tu urazeny sasek zamyka vlakna lebo mu niekto netlieska rucickami aj nozickami na jeho nabozenstvo. Pricom sam splieta blbosti a ked na to dojde tak prejde k inej teme. Fakt ubohe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 27 minutami, Geodet napsal: V Chorvatsku žerou žraloci jen český učitelky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 před 11 hodinami, Prochy68 napsal: Synator kdyz byl pred par lety na SriLance, tak 100m od nej sezral krokodyl turistu. Nebyl bych tam uz ani minutu Haha, tak to byl asi u stejnyho jezera jako my. Aneb chlapečkové z města v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Teď jsem viděl video ze žraločího útoku v Austrálii. Ten velkej rozstřik krve, toho musel snad vzít jedním kousnutím na půlku. Dlouho se zase nikde nevykoupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se