Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tvl když mi před devatenácti lety při nákupu pozemku uváděl realitní agent jako jednu z výhod výborné rozptylové podmínky, nenapadlo mě tehdy, že si všechny vichřice a orkány užiju naplno :) Aktuálně zkouší pružnost stromů na zahradě a kvalitu střechy & krovu vichŕice Dudley... Probudil jsem se za hluboké tmy a je to teda hukot.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 minutami, Gustaf napsal:

To bohužel nemám....

A pred vichricou si este mal? :lol2:

Sused mal takto veternik na elektrinu. Vysolil za to strasne prachy. Vzdy ked fukalo bol blahom bez seba. Az raz fukalo moc. Potom chodil po okoli a hladal lopatky. Nenasiel.

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, wawrik napsal:

@martar @Gustaf  Nemáte niekto meteostanicu, koľko vám to tak reálne okolo baráku fúka?

@Irwinek Islandské zimné vetry mi často urobia +50-60 % (8-9 l namiesto 5-6 l).

Bohužel, nemám. Meteostanice je věc, kterou si koupím, až budu mít hotové všechno ostatní ( a to mi bude tak 180 let :D )

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, wawrik napsal:

To sa stalo aj mne s vrtuľkou  meteostanice. Ale ja som ju nakoniec našiel, som sa s tým chválil vo vedľajšom vlákne, keďže to bola dosť neuveriteľná náhoda :D

To by mě docela zajímalo, jak se tohle může poštěstit. To ses šel vyčůrat u cesty a hele - vrtulka? 1,5 km od baráku? :D

Odkaz ke komentáři

Velmi nepříjemný pocit z toho útoku žraloka v Austrálii, fuj 😒 Jsem si vzpomněl jak jsem se čvachtal před lety v JAR u Mossel Bay na takové malé pláži a druhý den se tam procházel turista z Mozambiku po pás ve vodě, protože to byl neplavec a sejmul ho tam žralok úplně stejně.... strašný. Od té doby jsem na otevřeném moři když plavu takový nejistý, mám blbej pocit i v Chorvatsku a to už tak nějak zůstane na furt. Jak jsme v té přírodě malinkatý a zranitelný....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...