safi Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Lepší je Youtube platit a mít klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 (upraveno) Koukám že do ČR, konkrétně do Brna dorazila móda vypouštění pneumatik "ekologickými aktivisty" u SUV i těch kompaktních, které mají litrové motory... Celkem obdivuji jejich odvahu, protože majiteli G63 bych fakt pneu nevypouštěl.... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-aktiviste-vypustili-pneumatiky-majitelum-suv-jdete-pesky-vzkazali-213494 Upraveno 7. září 2022 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Tohle me sere a strasne... mnohem vic nez nejake ceny emergii uprimne. Europe Is Sacrificing Its Ancient Forests for Energy https://nyti.ms/3RnVaeu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 před 6 hodinami, Kotlick napsal: Mi se právě nedaří na neplaceném Youtube zablokovat kanály, které nechci aby koukal.... je to peklo. Věk a obsah moc nefungují... kurec... no budu zkoušet dál. Já mám taky neplacenej. Zkus ten Family link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 před 4 hodinami, safi napsal: Koukám že do ČR, konkrétně do Brna dorazila móda vypouštění pneumatik "ekologickými aktivisty" u SUV i těch kompaktních, které mají litrové motory... Celkem obdivuji jejich odvahu, protože majiteli G63 bych fakt pneu nevypouštěl.... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-aktiviste-vypustili-pneumatiky-majitelum-suv-jdete-pesky-vzkazali-213494 Když chceš vypustit duši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 před 4 hodinami, safi napsal: Koukám že do ČR, konkrétně do Brna dorazila móda vypouštění pneumatik "ekologickými aktivisty" u SUV i těch kompaktních, které mají litrové motory... Celkem obdivuji jejich odvahu, protože majiteli G63 bych fakt pneu nevypouštěl.... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-aktiviste-vypustili-pneumatiky-majitelum-suv-jdete-pesky-vzkazali-213494 To už ani vtipné není....lidi jsou fakt p..če. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 No až nekdo chytí jedno to děcko s rozbije mu řádně hubu, tak bude po rebelii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 před 42 minutami, DavidLC napsal: Když chceš vypustit duši Asi tak. Fakt by mě zajímal jejich věk. Jestli to jsou náctileté puberťačky z posledních ročníků základní školy nebo střední nebo jestli to jsou věkem starší a nemakačenka… prostě kdo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 V 6. 9. 2022 v 20:25, nickolas napsal: A ve srovnani se Slovinskem, Rakouskem, Ceskem? A srovnani kvality benzinu, kafe, bagety, coly? Rakousko mi přijde v poměru cena/kvalita OK, mám to tam rád, naposled jsem tam byl v květnu, v řijnu jedu zas, Slovinsko nemůžu sloužit, jeli jsme přes Maďarsko, Slovinskem jen malý kousek a jen cestou tam, Chorvatsko, Bosnu, Montenegro. Bagety nevím, burek v místních pekárnách super, kafe výborný espresso okolo 1,1 - 1,2 eura, celkově tenhle kus světa stojí za nácštěvu, příště bych rád víc prozkoumal tu Bosnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 V 7. 9. 2022 v 22:01, safi napsal: Asi tak. Fakt by mě zajímal jejich věk. Jestli to jsou náctileté puberťačky z posledních ročníků základní školy nebo střední nebo jestli to jsou věkem starší a nemakačenka… prostě kdo… To spíš budou podobní retardi, co se lepěj k silnici apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 (upraveno) EDIT: špatné vlákno přesunuto do žumpy. Upraveno 12. září 2022 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Tak jsem si spočítal kolik mě bude stát plyn a elektřina na rok 2023 na byt 75m2 u PRE a Pražské plynárenské podle spotřeby za rok 2021. Elektřina bez zastropování 50 tisic, po zastropování 34 tisic. Plyn bez zastropovani 220 tisíc, se zastropováním 96 tisíc. Docela síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 5 minutes ago, rayethon said: Tak jsem si spočítal kolik mě bude stát plyn a elektřina na rok 2023 na byt 75m2 u PRE a Pražské plynárenské podle spotřeby za rok 2021. Elektřina bez zastropování 50 tisic, po zastropování 34 tisic. Plyn bez zastropovani 220 tisíc, se zastropováním 96 tisíc. Docela síla. to jsem asi nemel videt sileny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Tak jsem si spočítal kolik mě bude stát plyn a elektřina na rok 2023 na byt 75m2 u PRE a Pražské plynárenské podle spotřeby za rok 2021. Elektřina bez zastropování 50 tisic, po zastropování 34 tisic. Plyn bez zastropovani 220 tisíc, se zastropováním 96 tisíc. Docela síla.Tím plynem topíš, nebo? Trochu začínám být nervózní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 (upraveno) A tak zaplatpanbuh za to.. zvlast kdyz sem dnes slysel to Havlickovo blouzneni v Interview plus. Prijde mi to solidni kompromis mezi pomoci lidem a jakz takz rozpoctovou odpovednosti. Akorat skoda ze tam neni jasna motivace setrit, tedy zastropovat na max 80% lonsky spotreby, nebo tak neco. Upraveno 13. září 2022 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Motivaci setrit je uz ta samortna cena si myslim.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Tak jsem si spočítal kolik mě bude stát plyn a elektřina na rok 2023 na byt 75m2 u PRE a Pražské plynárenské podle spotřeby za rok 2021. Elektřina bez zastropování 50 tisic, po zastropování 34 tisic. Plyn bez zastropovani 220 tisíc, se zastropováním 96 tisíc. Docela síla.Mohl bys uvest, kolik si cca platil puvodne? DikyOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 1 minute ago, Micey said: A tak zaplatpanbuh za to.. zvlast kdyz sem dnes slysel to Havlickovo blouzneni v Interview plus. Prijde mi to solidni kompromis mezi pomoci lidem a jakz takz rozpoctovou zodpovednosti. Akorat skoda ze tam neni jasna motivace setrit, tedy zastropovat na max 80% lonsky spotreby, nebo tak neco. Myslis, ze je to potreba? I pri zastropovani bude cena zhruba sestinasobna oproti normalu. Lidi budou setrit jako nikdy K ty rozpoctovy odpovednosti... jestli to takhle bude nekolik let (ne-li uz naporad), tak se obavam, ze nase zadluzenost bude velmi rychle brutalni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 před 6 minutami, Berbatow napsal: Tím plynem topíš, nebo? Trochu začínám být nervózní. Plyn topeni a ohrev vody (mam v byte vlastni kotel), elektrina sviceni a vareni (indukcni deska). Nemam klimatizaci. Spotreba elektriny v roce 2021 byla 3340kWh, plynu 13,651MWh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 (upraveno) @seikó Hele ja nevim co maj takhle lidi za tarify.. ale ja spalim na plynovym topeni v RD kolem 15MWh za rok, doted jsem platil zalohy nejakejch 2,5k mesicne, ted mi to vyleze treba o litr nahoru. Ten sestinasobek tam nejak nevidim.. Upraveno 13. září 2022 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se