martar Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Studijní návyky a výsledky mýho potomstva. A jako vrchol všeho, když si postěžuju prarodičům dětí, se mi smějou a mluvěj vo ňáký karmě, himlhergot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Vnoučata tě pomstěj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Přijedu, zaparkuju a jak odcházím vidím, že u mého auta zastavil vůz s oranžovými majáčky a vyndal značku, pro jistotu jsem se k autu vrátil, abych zjistil, že ona nově postavená značka umístila můj vůz do zákazu zastavení platného od 21.11.2022 Vůbec nevím jak bych mohl v případě pokuty prokazovat, že tam ta značka nebyla v momentě kdy jsem parkoval, zlášť když zákaz "platí" od poměrně staršího data. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Ty si nefotis auto ze vsech stran i s okolim vzdycky kdyz nekde zaparkujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 (upraveno) Řeším nějáké dotace na barák a eidentita + registrace žádosti životní prostředí, tak 10 minut práce mi zabrala 4 hodiny kvůli výpadkům a nefukčnímu systému....ať jdou normálně do prdele s těmahle vyfikundacema, mě připadne že to je schválně, aby lidi odradili a celý proces znechutili, ať mi nikdo neříká. Třeba ověřovací sms šla 20 minut platná na 3 minuty a furt dokola Bordel tady neskutečnej.... Upraveno 6. ledna 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Si taky postěžuju na podobný téma: FIO banka. Mám dvě bankovní identity, datovku, elektronickej podpis. A prej přijít na pobočku. Proč? Aby mi zrušili ebanking, přičemž už nejmíň dva roky u nich nemám žádnej účet. A proč jsem jim volal? Protože mi neustále chodí mail a SMS, ať si aktualizuju údaje. To ale nejde, protože když se do toho bankingu prihlasim, napíše mi to, že u nich nemám služby a nedovolí mi to nic. Kdyby přes to šel aspoň založit novej účet (to bych možná využil), ale nejde. Já už pobočku FIO zažít nechci, byl jsem tam dvakrát a už tam nejdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 (upraveno) V 28. 12. 2022 v 14:12, mAra_ napsal: Já teď stěhoval pohovku do baráku a prasklo mi ve svalu. Levou rukou nemůžu vůbec hýbat. Hurá na pohotovost... Se poseru. Hmmm tak deset dnů za mnou, a že by se to lepšilo a bylo mi nějak líp, se říct nedá... Ruka nateklá, bolí. V nemocnici jsem byl dvakrát a prej je všechno v pořádku. Úpon není utržený. Ale nevím, no.... Sval taky nevypadá jak vypadal dřív tak snad nekecaj. Upraveno 8. ledna 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Připomnělo mi to starý vtip Chlapovi chcípne koza, okrade ho syn uteče mu manželka a shoří mu chalupa. Zoufale se podívá k nebi a řekne Panebože proč proč. Mezi oblaky se objeví vousatá tvář a ozve se dunivý hlas. Já ti nevím Pepo, ale v poslední době mě nějak serešMuj oblibeny.. trochu sprosty... :-)Pro KFL.. na zamysleni.. :-)Leží muž na smrtelné posteli a říká své ženě, která sedí u jeho lůžka: „Starala ses o mě, když jsem měl žloutenku a neopustila jsi mně, když mi zkrachovala firma. Byla jsi se mnou, když do nás na D1 naboural kamión. Když nám vyhořel dům, byla jsi u mě. Když nás vykradli, byla jsi taky tady. Když umírám, jsi se mnou. Tak si tak říkám: ‚Jestli ty mně, ty pičo, nepřinášíš smůlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 Dneska jsem narušil svoji už skoro měsíční hodinkovou monogamii a do nabitého ranního rozvrhu jsem vmestil vyměnu hodinkek za jiný méně hodnotný model. Nebylo to jen tak, improvizovanou hodinkovnici v “atomovém” kufříku mám dobře úkrytou a ráno není mimo neustálé buzerace dětí, aby vyvinuly jakoukoliv smysluplnou činnost směrem k odchodu do školy, fakt vůbec žádný čas na nic jiného. Alespoň že kukačky vydržely až do práce, když jsem si šel dělat první kafe, tah se svévolně rozpojil a jen velkou náhodou zůstaly hodinky na ruce až ke stolu s kompem. Asi tak za hodinku jsem dokonce našel ztracenou osičku v kapse kalhot a jedinou ztrátou budiž maličká objímka. Ze sponky do sešívačky jsem si vyrobil improvizovaný vystěžejkovač, každopádně žádnou náhradu za rozepnutý tah jsem v práci neměl. Takže celý den bez hodinek s holým zápestím, cejtim se jako nahej. Těžký život chronomagora!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Co mě naštvalo? Babiš nevinen. Jsem teda čekal, že když už mu navrhují tak směšný trest, že ho odsoudí. Tady prostě už dlouho není právní stát. Kdybych vládl já tak dávno visí za velezradu. Musím to nějak vymyslet, jak se dostat k moci a obnovit trest smrti. Pořádal bych popravy nepoctivých politiků a státních úředníků asi nejlíp o přestávkách na fotbale a hokeji. To by byla návštěvnost. Nebo radši někam emigrovat někam kde nejsou lidi, jenom zvířátka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Když si děláš legraci, dej na konec jinak si lidi budou myslet, že to píšeš jakože vážně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 před 11 hodinami, Waya03 napsal: ............. Ze sponky do sešívačky jsem si vyrobil improvizovaný vystěžejkovač, každopádně žádnou náhradu za rozepnutý tah jsem v práci neměl. Takže celý den bez hodinek s holým zápestím, cejtim se jako nahej. Těžký život chronomagora!! Přesně proto mám snad v každé tašce, v práci, v autě a já nevím kde všude, náhradní nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Klasika, nejak se mi to stalo posledni dobou vickrat. Dneska - prijdu deset minut pred zavirackou do kavarny (kde maj fakt jenom kafe), pozdravim, uz se na me tvarej divne. Poprosim o espresso sebou. “Mame vyplej kavovar”. Rikam, mate do sesti ne? “Jo, ale kavovar vypiname driv”. Tak dekuji a nashledanou. Kdyby aspon rekli neco jako sorry jako, ale tvarej se na me jak na debila, ze si vubec jako odvazuju doufat, ze by deset minut pred zavirackou mohli mit kafe:) Tak at si napisou do trictvrte.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 V 6. 1. 2023 v 12:42, geometr napsal: Si taky postěžuju na podobný téma: FIO banka. Mám dvě bankovní identity, datovku, elektronickej podpis. A prej přijít na pobočku. Proč? Aby mi zrušili ebanking, přičemž už nejmíň dva roky u nich nemám žádnej účet. A proč jsem jim volal? Protože mi neustále chodí mail a SMS, ať si aktualizuju údaje. To ale nejde, protože když se do toho bankingu prihlasim, napíše mi to, že u nich nemám služby a nedovolí mi to nic. Kdyby přes to šel aspoň založit novej účet (to bych možná využil), ale nejde. Já už pobočku FIO zažít nechci, byl jsem tam dvakrát a už tam nejdu. si nevybereš uplně to samý mám v český spořitelně tam mi furt píšou máte nové dokumenty ve vašem george. nikdy jsem neměl a nemám žádný účet u české spořitelny mám prý přijít taky na pobočku vtipný ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 před 22 hodinami, Waya03 napsal: Dneska jsem narušil svoji už skoro měsíční hodinkovou monogamii a do nabitého ranního rozvrhu jsem vmestil vyměnu hodinkek za jiný méně hodnotný model. Nebylo to jen tak, improvizovanou hodinkovnici v “atomovém” kufříku mám dobře úkrytou a ráno není mimo neustálé buzerace dětí, aby vyvinuly jakoukoliv smysluplnou činnost směrem k odchodu do školy, fakt vůbec žádný čas na nic jiného. Alespoň že kukačky vydržely až do práce, když jsem si šel dělat první kafe, tah se svévolně rozpojil a jen velkou náhodou zůstaly hodinky na ruce až ke stolu s kompem. Asi tak za hodinku jsem dokonce našel ztracenou osičku v kapse kalhot a jedinou ztrátou budiž maličká objímka. Ze sponky do sešívačky jsem si vyrobil improvizovaný vystěžejkovač, každopádně žádnou náhradu za rozepnutý tah jsem v práci neměl. Takže celý den bez hodinek s holým zápestím, cejtim se jako nahej. Těžký život chronomagora!! Proto nosím raději i dvoje náhradní hodinky sebou. To bych neprezil- pár hodin bez hodinek. Tohle sem fakt patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Jsem většinou klidnej člověk a zvyšující se procento debilů v populaci zatím zvládám, ale tohle mě teda dodělalo. Nějaká (na označení raději nenacházím slova) nám bude kecat do historie, kultury a lidových zvyků a vyprávět, jak ji diskriminuje a zraňuje když si děcka načerní ksicht, aby mohly koledovat na Tři krále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 @Klotzmanjj to bude určitě milá paní: „Rozumím tomu, že se jedná o jakousi tradici, ale v konečném důsledku, neměli by všichni mudrcové přicházející z východu být neevropského vzhledu? Je opravdu tak těžké v metropolích skutečně najmout černocha, který by ztvárnil třetího mudrce?“ ptá se Šimonová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 (upraveno) Teda me nastve ledacos, ale ze si nekdo s pro me neprilis pochopitelnejma nazora zalozi petici, kde ma min nez dve ste podpisu.. meh:) Upraveno 11. ledna 2023 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 11 hodinami, kuncák7 napsal: Proto nosím raději i dvoje náhradní hodinky sebou. To bych neprezil- pár hodin bez hodinek. Tohle sem fakt patří. Já jsem ale tvrďák a minimalista. A proto jsem se psychicky obrnil a jedu teď do práce zas bez hodinek, v tašce mám strap který až v kanclu nasadím. Záložní NATO v šupleti v práci je ale dobrý napad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 (upraveno) před 33 minutami, Klotzman napsal: Jsem většinou klidnej člověk a zvyšující se procento debilů v populaci zatím zvládám, ale tohle mě teda dodělalo. Nějaká (na označení raději nenacházím slova) nám bude kecat do historie, kultury a lidových zvyků a vyprávět, jak ji diskriminuje a zraňuje když si děcka načerní ksicht, aby mohly koledovat na Tři krále. Tady bych klidně řekl, že jde o plánovaný nesmysl, sociální experiment apod., jako myšleno že student dělá diplomku o vlivu médií, šíření hoaxů . . . Nesedí tam několik věcí, jednak v oblastech kde je svátek Tří králů držen (například ve Španělsku je to hlavní svátek Vánoc a dárky se dávají až na Tři krále, v předvečer jsou monstrózní průvody atd.) a má radikálně větší význam i tradici než u nás se rozhodně od tradic neustupuje. Pak mi taky zkus najít zmíněnou "česko africkou etnickou skupinu", nic takového neexistuje. Taky mediální zásah jde vypozorovat kudy se to šíří, takže to nebude o procentu debilů v populaci, ale o zvyšujícím se procentu debilů na Seznamu (ano, opakuju to pořád že to je sprostej bulvár, a neustále mě překvapují kolegové tady z fóra co sem dávají prolinky na každý druhý clickbait co Seznam napíše, nic proti tobě, jsou tady jiný co doslova Seznamem žijí to vypadá ). No a takovej debil Seznamácký hodí tenhle blábol na titulku a je to. Podíváme se letmo dva dny zpět, kdy se to objevilo na serveru Refresher. Což je úplná clickbait sračka, mající redakci složenou z asi 60ti lidí když se podiváte. Tedy napiš nejakou kravinu, z reklam dostaneš prachy. Jako zdroj u článku uvádějí server Petice, tak tam si vytvořím petici asi tak za pár minut, zdarma, kdokoliv. I fiktivní postava, i úplná blbost, cokoliv projde. A druhý zdroj Facebook. Tam se to hemží nesmysly, stačí se rozhlédnout. Tak a teď si vem zpětně odspoda nahoru jak se to k tobě dostalo. Nádherný, že? Edit - jak mezitím napsal Micey, necelých 200 podpisů kohokoliv kdo má emailovou adresu (nebo deset) pod "peticí". Možná je čas udělat petici požadující snížení procenta debilů na Seznamu. Upraveno 11. ledna 2023 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se