Gustaf Posted October 24, 2023 Report Posted October 24, 2023 (edited) V appce to mají a pojišťují tuším na 5tis max. Edited October 24, 2023 by Gustaf
Petr.S Posted October 24, 2023 Report Posted October 24, 2023 Musel jsem to přehlídnout, po těch krocích, jak to šlo za sebou jsem si tam toho nikde nevšimnul.
Gustaf Posted October 24, 2023 Report Posted October 24, 2023 před 41 minutami, Petr.S napsal: Musel jsem to přehlídnout, po těch krocích, jak to šlo za sebou jsem si tam toho nikde nevšimnul. Krok č. 4 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Petr.S Posted October 24, 2023 Report Posted October 24, 2023 U té dobírky mi to přišlo trochu jinak a neviděl jsem to tam.
Gustaf Posted October 24, 2023 Report Posted October 24, 2023 Před hodinou, Petr.S napsal: U té dobírky mi to přišlo trochu jinak a neviděl jsem to tam. Divný.... dobírku si stanovis taky tady
eloga Posted October 26, 2023 Report Posted October 26, 2023 https://www.epenize.eu/znojemske-okurky-vyrobene-v-turecku-zvlastni-chut-za-mnohem-vetsi-penize/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
geometr Posted October 26, 2023 Report Posted October 26, 2023 ... hmm, pěknej humus. Jednu sklenici nedávno koupenou tu máme. Kouknul jsem na obal a nikde není uvedena země původu (jen suše "Orkla Foods Česko a Slovensko a.s." bez toho, jestli je to výrobce, dovozce nebo kdo). To jsem zvědavěj, až to otevřu, jestli to rovnou nevyleju. Bych blil z těch potravinářskejch firem. Spousta věcí, který byly dřív dobrý a měl jsem je rád, se dneska nedá žrát.
Harwey Posted October 26, 2023 Report Posted October 26, 2023 V 19. 10. 2023 v 8:29, kuncák7 napsal: K té PČR - u nás to řeší tak, že přijedou, podám jim vysvětlení přes vrata u pozemku a oni odjedou. Zatím jsem ani jednou nebyl vyzván k podání vysvětlení na služebně. U nás je to ale vždy ve stylu - tvrzení proti tvrzení. Jinak šaráda se stěhováním pokračovala včera i dnes, kdy se máme už stěhovat fyzicky. Manager stěhování mi včera řekl, že je lepší tam ted ty skříně nechat ( v nové budově překvapivě není vůbec vybavení ) a objednat si skříně za cca 3 měsíce ( na můj dotaz, kde ty skříně pak vezme, už odpověd neznal ). Tak jsem radši odešel. No a dnes mám místo kancelářského stolu v předávacím protokolu skartovačku. Osobně mám chut ji na všechno použít a odstěhovat se pouze s propiskou. Doba digitalizace je opravdu hooodně daleko ( na všechno 5 kopií k ničemu ). A stěhovací firma je zděšena, že má stěhovat něco nábytku. no uz prestahovani?:)
kuncák7 Posted October 26, 2023 Report Posted October 26, 2023 Před hodinou, Harwey napsal: no uz prestahovani?:) Jojo, pár drobností nefunguje- tiskárny, PC někdy, WC ani kuchyňka není. Chybí mi pár skříní a pracovní židle je na max váhu 80 kg :-)). Dlouho nevydrží, mám o pár kilo víc.
eloga Posted October 26, 2023 Report Posted October 26, 2023 Znojmia a Fruta Modřice - měl jsem to kdysi v kuponovce, mělo to i slušnou hodnotu, ale tunel je tunel, dnes tedy jasné turecké hospodářství. Uff.
Jerryl Posted October 28, 2023 Report Posted October 28, 2023 Štve mě, že auto moto pořady už se skoro nedají sledovat, protože je to jedna EV masáž a přehlídka spotřební elektroniky. Ale potěšilo mě, že aspoň Kuba má pěkný Seika Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
papen Posted October 30, 2023 Report Posted October 30, 2023 Ze nekteri idioti chodi nakupovat v dobe kdy je zavreno… Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
DavidLC Posted October 30, 2023 Report Posted October 30, 2023 před 5 hodinami, papen napsal: Ze nekteri idioti chodi nakupovat v dobe kdy je zavreno… Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. To znám, ze stejné strany barikady... Nakupují,neplatí a ty se starej....
Gustaf Posted October 31, 2023 Report Posted October 31, 2023 No ty voe...tak snad se pachatel co nejdříve najde. Zlámat hnáty....
African Posted October 31, 2023 Report Posted October 31, 2023 Celá naše firma všichni do jednoho Covid, tak už jsem asi konečně taky na řadě.... prozatím negativní
Jerryl Posted October 31, 2023 Report Posted October 31, 2023 (edited) Jsem myslel, že ruská invaze covid z evropy vyhnala. Má nějaký vážný příznaky a dopady nebo už je to jenom rýmička? Edited October 31, 2023 by Jerryl
African Posted October 31, 2023 Report Posted October 31, 2023 Před hodinou, Jerryl napsal: Jsem myslel, že ruská invaze covid z evropy vyhnala. Má nějaký vážný příznaky a dopady nebo už je to jenom rýmička? Kdepak, naše městečko toho plné, v nemocnici prý také dost lidí. Příznaky, bolest hlavy, kašel, horečka...dneska ráno jsme to objevili.
Crusty Posted October 31, 2023 Report Posted October 31, 2023 Včera měl pohřeb majitel Vintage Garage (prodejce Royal Enfield), Martin Šrámek. 44 let. Za pár let téměř z nuly vybudoval prodejní síť RE v ČR. Ach jo.
DavidLC Posted October 31, 2023 Report Posted October 31, 2023 před 9 hodinami, African napsal: Kdepak, naše městečko toho plné, v nemocnici prý také dost lidí. Příznaky, bolest hlavy, kašel, horečka...dneska ráno jsme to objevili. Potkal jsem známou doktorku (obvoďačku) s respikem, že prý v práci skoro každý odběr pozitivní, ale lehké průběhy.....
mAra_ Posted October 31, 2023 Report Posted October 31, 2023 (edited) Já měl covid před měsícem a jako pokaždé... Je to na hovno. Měl jsem to třikrát a pokaždé se z toho min půl roku dostávám..špatně se mi dýchá, nemůžu ne, že běhat, ale ani rychleji chodit. Plíce v řiti. Po půl roce jsem zpět na normálu. Edited October 31, 2023 by mAra_
Recommended Posts