Jump to content

Co mě právě naštvalo


Recommended Posts

Tu první brzo zapíchnu do někoho, kdo to zase bude chtít někam osadit a tou druhou ho dodělám. Ty balisety jsou jen tahání peněz z lidí a institucí, naprosto k ničemu.

Link to comment
Share on other sites

@kuncák7 potřeboval bych zákazovou značku B 20a Nejvyšší dovolená rychlost.100px-B20acr.jpg.5322d1811672eeec8ea28374dece134c.jpg ve variantách 40, 50, 60, 70, 80, 90. Dáváme to na plot oslavencům, ale kundy to nevracej. Kdybys se ti to tam štosovalo, tak si pošlu kurýra 😀 🍻

Link to comment
Share on other sites

před 2 hodinami, Kapo napsal:

Kluci pražský, kdybyste někdo narazil na Doxy v titanu, tak mi dejte zprávu. Kamarád byl o víkendu v Praze a v metru mu je někdo sundal z ruky, byly pár týdnů po servisu v Onyxu.

Jako kdyz pospaval nebo za plneho vedomi?

Link to comment
Share on other sites

Stačí si přečíst etiketu

Nejnovější hit kdysi slavného masokombinátu v Kostelci u Jihlavy (nyní Agrofert pana expremiéra) se jmenuje BUŘTY. Pokud si pod tímto pojmem představujete tu chuť špekáčku opečeného nad ohněm v lese, zapomeňte na to. Asi jako první si dáme složení:

  • kuřecí maso strojně oddělené 60 %,
  • vepřové sádlo,
  • vepřové kůže,
  • pitná voda,
  • bramborový škrob,
  • jedlá sůl,
  • stabilizátory E250, E451,
  • antioxidant E316,
  • česnek,
  • dextróza,
  • extrakty koření,
  • aroma,
  • vepřové střívko.

Normy hovořily jasnou řečí

Pro úplnost si můžeme připomenout normu pro složení špekáčku z roku 2011: Závazná receptura zahrnuje 38,5 % hovězího masa s obsahem tuku do 30 %, 17,5 % vepřového masa s obsahem tuku do 50 %, 27 % vepřové slaniny, 23 % vody (ledu) a 2,5 % bramborového škrobu.

Link to comment
Share on other sites

Globus o neco lepsi (ty mi i chutnaj)

 

Špekáčky Globus
Složení: vepřové maso 33%, vepřové syrové sádlo 30%, hovězí maso 22%, pitná voda, přírodní střívko, solící směs(jedlá sůl,konzervant E250,jód), směs koření, česnek, dextroza, glukozový sirup, antioxidant E300, stabilizátor E450, extrakty koření, aroma. Bez lepku.

Link to comment
Share on other sites

před 2 hodinami, suflik napsal:

To ale není fér srovnávat buřty a špekáčky. Špekáčky dělají asi celkem normálně https://www.kosik.cz/p422059-kostelecke-uzeniny-spekacky-1#productDescription

Máš pravdu jako porovnání to bylo blbé jen mě udivilo jakej hnus se dá vyrobit 

Link to comment
Share on other sites

před 56 minutami, geometr napsal:

A hlavně prodat.

Máš recht, není problém vyrobit dědečkovu nebo zbojnickou klobásu za 50 kč za kilo jak říkal můj tatínek každá věc si najde svého blbce

Link to comment
Share on other sites

Tak to je rána. Kdyby ty lumpy tak chytili... Tohle asi nebyl jeden zloděj... Já nechápu to s tou pojistkou. To je běžné, že pojišťovna kryje jen trezorové věci nebo špatná pojistka? Nevšiml jsem si, že by podobné obchody na noc vše poklízely z prodejny. A pokud je to běžné, to ma prodejce denně strávit hodiny vystavováním a poklízením a minimálně dvakrát denně riskovat poškození všeho při manipulaci?

Link to comment
Share on other sites

No páne jo.

Když jsem tu krutou zprávu začal číst, tak jsem si říkal, že určitě je to pojištěný, takže škoda by mohla být z velké části pokryta. Konec článku mě z vyvedl z omylu. 

Je to zlé. 

Držím palce, ať to ustojí.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...