nizkotucnytvaroh Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2023 Mě Slovenský obchod od 5.12. tvrdí, že zásilka byla odeslána, a o pár dní se to protáhne. Dnes je to 25dní a dopravce, Zásilkovna, o ní pořád neví. Záhada ...
Gustaf Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 Zasilkovna mně ztratila balíček během přepravy... šperky pro ženu k Vánocům. Řidič s tím nedorazil ani na depo nechápu. V posledním týdnu před Vánocema. Naštěstí obchod poslal znovu a do druhého dne doma. DHL ted žádná změna.... pořád zásilka trčí v rajchu....
chuckie2 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 To jsem číst nechtěl vzhledem k tomu, že mi jde zásilkovnou zapomenutá peněženka se všemi doklady a už dva dny se dle trackingu nehla z místa
koveras Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 @chuckie2V tomto období sa často stáva, že výdajné miesta sú plné, preto zostávajú zásielky na depe.
pciza Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 Zasilkovna je taky dobrá doručují do nejbližšího volného Zboxu. Bohužel vzdušnou čarou. Takže i když vzdálenost Roztoky-Klecany je asi 2km super tak ve skutečnosti bez mostu se to protahuje cca o 20km přes Kralupy nebo ještě více přes Prahu. Jo je pravda že to můžu vzít pěšky přivozem kokoti
dykmore Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 Za mě tyto vánoce vládne balíkovna. Odeslal jsem balík cca 20 km ode mě směrem na jihovýchod. Po několika dnech byla zásilka z neznámého důvodu uložena k vyzvednutí na místě 16 km severozápadně ode mě. Neuvěřitelné.
lucid Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 Před hodinou, dykmore napsal: Za mě tyto vánoce vládne balíkovna. Odeslal jsem balík cca 20 km ode mě směrem na jihovýchod. Po několika dnech byla zásilka z neznámého důvodu uložena k vyzvednutí na místě 16 km severozápadně ode mě. Neuvěřitelné. Neuvěřitelná služba. Všechny poslední zásilky doručeny na jinou výdejnu než byly určeny. Na opakovanou stížnost se nikdo ani neráčil reagovat. Zařekl jsem se, že nikdy více, i kdyby zaslání Balíkovnou nabízeli zdarma.
bohus76 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 Kluci odešla mi podrážka na botách Prabos, je to Vibram. Prý to někdo v Otrokovicích umí udělat jako novou podrážku. Je to reálné, zkrátka má to smysl ?
vojta74 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 Je to firma Restday, na podzim jsem si nechal vyměnit podrážky na Meindlech, cena byla asi 2.250,- , nevím jestli se to u Prabosu vyplatí. Na stránkách mají orientační ceny, čekal jsem skoro 3 měsíce, ale výsledek dobrý.
Radimk Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 Restday.cz, jsou na Napajedelské.
bohus76 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 Kluci ano je to Restday, spíš je to nostalgická záležitost, uvidíme, zkusím. Hlavně mi ta bota sedí,je prošláplá, tak asi proto .....
bohus76 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 Hlavně se tak stalo před výšlapem, což je ideál, v průběhu to by bylo horší....
Murphy97 Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2023 @Fiona Vsiml jsem si Tveho prodejniho prispevku, hlavne tedy toho uvodu. Mozna by stalo za to se o tom trochu rozepsat, pripadne dat koment do hodnoticiho vlakna prislusneho clena...
ragu Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2023 Ono to tady myslím je. Pokud se nepletu, byl to Hodinář Luboš a ty příběhy jsou ve vlákně Pražské Hodinářství kde chvíli byl (ale problémy nasekal jako soukromá osoba mimo, bez vědomí Jakuba).
Jeronimo Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2023 Jojo, také mám negativní zkušenost kdy jsem od tohoto pseudohodináře který nemá ani korektní živnost zakoupil šrot který byl deklarován jako funkční zboží. Slíbeného vrácení ani kompenzace jsem se po několika měsících slibování nedočkal. Podobnou zkušenost mají i kelegové Vláďa Petržela z Jablonce alias Valjoux a kolega z Onyxu Jihlava. Nehci zlehčovat něco jako, že okrádání zákazníků je něco méně než okrádání kolegů, ale za mě je něco takového nepředstavitelné a čistý hyenismus. Ještě taková perlička pro pobavení.. Asi před půl rokem mi L.B. nabízel spolupráci ve smyslu prodeje jeho zboží přes můj web.
lafr Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2023 V 29. 12. 2023 v 17:13, lucid napsal: Neuvěřitelná služba. Všechny poslední zásilky doručeny na jinou výdejnu než byly určeny. Na opakovanou stížnost se nikdo ani neráčil reagovat. Zařekl jsem se, že nikdy více, i kdyby zaslání Balíkovnou nabízeli zdarma. V půlce prosince podobná zkušenost jako všichni výše. U dvou zásilek, místo do vybraného boxu, doručeno na nejbližší výdejnu, která místo toho abych tam šel 2 minuty pěšky, tak jsem tam jel 10 minut autem. To kdyby řekli rovnou, že to takto dopadne, tak jsem si je nevybral.
Campino Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2023 před 17 hodinami, Jeronimo napsal: Jojo, také mám negativní zkušenost kdy jsem od tohoto pseudohodináře který nemá ani korektní živnost zakoupil šrot který byl deklarován jako funkční zboží. Slíbeného vrácení ani kompenzace jsem se po několika měsících slibování nedočkal. Podobnou zkušenost mají i kelegové Vláďa Petržela z Jablonce alias Valjoux a kolega z Onyxu Jihlava. Nehci zlehčovat něco jako, že okrádání zákazníků je něco méně než okrádání kolegů, ale za mě je něco takového nepředstavitelné a čistý hyenismus. Ještě taková perlička pro pobavení.. Asi před půl rokem mi L.B. nabízel spolupráci ve smyslu prodeje jeho zboží přes můj web. Dávať ti ponuku spolupráce po tom čo ťa de facto okradol je dóósť silná kávazjavne mu chýba hlavná kosť ľudského skeletu
Jeronimo Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2023 před 6 minutami, Campino napsal: Dávať ti ponuku spolupráce po tom čo ťa de facto okradol je dóósť silná kávazjavne mu chýba hlavná kosť ľudského skeletu Ne, nabídka padla před tímto incidentem. Dnes je pro ty kterým něco dluží prakticky nekontaktní. Nabídky různé "spolurpáce" mi chodí neustále, už jsem tu měl jiné kapry než nějakého Buleje. Ale já jsem spíš solitér.
Tobi Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2023 Kreténi už začínají,pes se klepe,aby jim to pracky utrhalo .
mAra_ Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2023 před 42 minutami, Tobi napsal: Kreténi už začínají,pes se klepe,aby jim to pracky utrhalo . Souhlasím. My bydlíme na dědině 900+ lidí. Žádný panelák tu není= každý má nějaký barák a většina u něj kočku /psa.... A přece to tu střílí už od šesti. Kokoti. Naštěstí nás pes je v poho a jen ho to sere. Tak na ně jen štěká.. ale stejně je většinu času uvnitř s námi. Kde je mu vedro.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se