Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

@Jeronimo neznáš náhodou MUDr. Vocelovou co byla na středisku? Teď je někde v Otrokovicích. Větší ....... Nenajdeš. Umrtvení jsem nikdy nepoznal. Ani na ty kanálky. Amalgan pod čtyři minuty od kliky po kliku 😁.

Pak jsem měl problém, který jsem u ní řešil víc jak měsíc a ona bez jakéhokoliv vyšetření jen vždycky něco odvrtala. Mě trápení ukončila pohotovost extrakcí. Pak se mi poštěstilo a našel jsem nového super zubaře. Rozbil prasátko a teď mám klid. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když to tady tak čtu tak jsem asi divnej. Vypadla mi plomba a normálně se na svojí zubařku těším. Bohužel volnej termín až začátkem května, to mě štve.

Umrtvení jen na trhání, na vrtání nikdy. Marně se snažím vzpomenout jak to bylo při čištění kanálků, jestli s nebo bez. Ale určitě to nebolelo, to bych si pamatoval.

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, indian2023 napsal:

@Jeronimo neznáš náhodou MUDr. Vocelovou co byla na středisku? Teď je někde v Otrokovicích. Větší ....... Nenajdeš. Umrtvení jsem nikdy nepoznal. Ani na ty kanálky. Amalgan pod čtyři minuty od kliky po kliku 😁.

Pak jsem měl problém, který jsem u ní řešil víc jak měsíc a ona bez jakéhokoliv vyšetření jen vždycky něco odvrtala. Mě trápení ukončila pohotovost extrakcí. Pak se mi poštěstilo a našel jsem nového super zubaře. Rozbil prasátko a teď mám klid. 

Ne, tak tuto paní neznám. 

před 7 hodinami, gathol napsal:

Manželka couvala...

Au. 

Odkaz ke komentáři

před 19 minutami, gathol napsal:

Trefila sloupek na parkovišti 😀 Ale aspoň jsem dostal k večeři biftek 😀

Jak mám doma přes týden napečené buchty, tak vím, že se něco takového děje. :D

před 55 minutami, Gustaf napsal:

Tak to byla ona, co to do mě narvala? 😁

:DDDD

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Americkej napsal:

Přijde chlap domů z práce. Doma je naklizeno, napečeno, hraje tichá hudba, žena ho vítá dokonale upravená...

Muž se zachmuří, pohlédne směrem ke garáži a ptá se: "Jak moc"?

Přesně. Posledně tak řešila naražený disk a pneu o obrubník.

Odkaz ke komentáři

Ještě veseleji couval můj nejlepší kamarád na svojí svatbě (to bude tak 18 let nazpět nebo tak něco). Svatba "bydlela" v kempu, on jel ráno ve svatební den něco zařídit do vedlejšího města. Tak nastartoval a mezitím se na zápraží jedné z chatek vyloupl jeho táta (též majitel auta :)). Byl jsem taky venku a mohl tu parádu vidět stejně jako on "z první řady". On, vida otce chtěl evidentně zamachrovat, zařadil zpátečku a jal se couvání pojmout dynamickou formou. No ale co čert nechtěl, přehlídl strom na kraji parkoviště a slušně jeho kmen "obtiskl" do nárazníku a karoserie. Tohle světlo je proti tomu kosmetika.

Odkaz ke komentáři

před 20 hodinami, Frantik napsal:

Tam sem se naučil tomu strachu čelit, jak říkali, ze si na to mas sáhnout třeba. To dělám, není to ideální, strach mam porad, ale je to hodně příjemný a zlepšuje se to 🙂 

Pavouk ani hovno a zubař jen s injekci no.

Tak jsem dneska podle tvý rady zkusil sáhnout na 18ti letou kolegyni co je u nás v kanceláři na praxi a je to fakt docela dobrý 😉

Odkaz ke komentáři

Přišli Suunta Verticály, neměl bych tedy o nich vědět bo je to dárek k narozkám, ale budiš 😁 no a byla možnost koupit rozbalené, vrácené o dvojku levněji. Ale mám fóbii na použité věci, tak objednáme funglovky. No a co nepřijde? Rozbalené, používané, ještě celé ušpiněné hodinky 😤 Nic no, prodejce ještě dnes posílá prý nové, já posílám ještě dnes zpět. Beru, stane se, ale naštve to, navíc když nemají ani zájem hodinky vyčistit,  prostě jak je nějáký trampík vrátí...pošlou dál.

Odkaz ke komentáři

Ze nechávám pozdravovat toho Ramba z Toyoty v Liberci, co dotahoval šrouby na kolech u našeho Aurise. Momentový klic mu nic neříká, cit taky ne. Diky nemu jsem mel dnes 2 hodiny práce navíc.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...