Jiří Sedlák Odesláno 17. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2024 Posraný Dánove. Nebo Slovinci? To je fuk, nejlepší tiket v pi... Aspoň že pořád sázím peníze vyhraný vsazením uvítacího pětikila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 18. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2024 Naštvalo ma, že som po dlhej dobe platil na internete zadávaním údajov z karty a nie Apple pay. A už 3x tento rok platba neprešla a zostala niekde visieť. Reakcia eshopu: Po zaúčtovaní platby ju okamžite vraciame, zaúčtovanie potom závisí na Vašej banke. Takže zase peniaze na niekoľko týždňov nepoužiteľné (zo zákona to musí byť do 30 dní od zaúčtovania). Doteraz som nepochopil, prečo chybu, ktorú ja ako klient nemôžem nijako ovplyvniť, musím tzv. "odsrať" ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2024 V 17. 6. 2024 v 7:59, Pepino777 napsal: Má ho tam, psal jsem mu že chci peníze zpět... Výsledek v hodnotícím vlákně. Jak nereaguje ani v hodnotícím vlákně, tak to vidím černě, pro pár šupů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 21. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2024 Vsetky 3, rovnaky model, su rovnaka velkost, teda podla cisiel na stitkoch a na krabici. Tie stredne kupene cez Allegro, prisli z Ciny (zaujimave, ze nebolo ziadne preclievanie). A teraz ich mam na vlastne naklady posielat spat do Ciny, do psej cholery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2024 Čínskej cifršpion zoptimalizoval kopyto aby ušetřil na materiálu, nebo jenom popletl visačky v latince? Já budu škody zjišťovat radši až ráno - uvidíme co na autě na které nezbyla garáž chytla tlustá deka přes střechu, tenhle projektil od "vis maior" jsem na ní právě našel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2024 Mam se bat velkeho bratra nebo to je bezna dan za socialni site? .. na twitru me denne zacne sledovat vzdy nejaka Pamela nebo Leona, takze uz denne nekoho blokuju, a na whatsupu me tak jednou za tyden prozvani nejaka cisla z Indonesie... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 22. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2024 (upraveno) před 2 hodinami, petr_cha napsal: Mam se bat velkeho bratra nebo to je bezna dan za socialni site? .. na twitru me denne zacne sledovat vzdy nejaka Pamela nebo Leona, takze uz denne nekoho blokuju, a na whatsupu me tak jednou za tyden prozvani nejaka cisla z Indonesie... Zajímavé, na twitteru se mi nic neděje, ale na whatsappu mi taky v poslední době začaly psát (zatím ne volat) nějaké existence z Indonésie a JAR. A česky, prej “Ahoj, můžu ti zavolat?” Bloknout, nahlásit a je klid Upraveno 22. června 2024 uživatelem Rob2805 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 22. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2024 Existence v oktávce první generace mě nedala přednost, letošní první jízda na motorce, sádra a možná operace… Snad se tím ukončí moje turné sraček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2024 A dop... Srůstej, chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2024 Shit.... ať si brzy cajk a 100%.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 22. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2024 Díky, drží mě nad vodou fakt, že mám v Onyxu hodinky a přijedou jako nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2024 před 23 minutami, Hans Gruber napsal: Díky, drží mě nad vodou fakt, že mám v Onyxu hodinky a přijedou jako nové At se chlape daří a ať je to bez následků. Tyhle fotky diky svému novackovskemu placani na skutru vidím velice nerad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2024 @Hans Gruber Ty jo, z toho mám na motorce taky vždycky největší strach, že mě někdo přehlídne a sundá mě. I proto nesnáším rušný silnice. Ať to dobře sroste a nemuíš pod kudlu a brzo můžeš zase běhat po schodech v Nakatomi Plaza jako srnka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 22. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2024 ... zrovna na začátku sezony . Snad to bude bez komplikací. Nakup si Wobenzym. Drž se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2024 před 18 hodinami, Hans Gruber napsal: Existence v oktávce první generace mě nedala přednost, letošní první jízda na motorce, sádra a možná operace… No fujtajbl, držím palce ať je to bez komplikací. Bohužel tu situaci znám. Horší než nemocnice byl správní orgán, který mi chtěl přiklepnout spoluvinu bez zkoumání faktů, prostě jen tak pocitově "určitě jste jel rychle". Až odvolání na kraj udělalo jasno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2024 V 19. 6. 2024 v 10:14, African napsal: Jak nereaguje ani v hodnotícím vlákně, tak to vidím černě, pro pár šupů Bloknul si mě i na whatsapp atd.,z toho opravdu už nic nebude. Borec tu pak začal trolit a dělat blbosti, tak dostal hromadu ovoce při jejímž pojídání se může zabývat studiem dobrých mravů. @Hans Gruber Drž se chlape! Tohle je moje noční můra, ale věřím tomu že budeš brzo ok. Jiní bohužel dopadli mnohem hůř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2024 před 22 hodinami, petr_cha napsal: Mam se bat velkeho bratra nebo to je bezna dan za socialni site? .. na twitru me denne zacne sledovat vzdy nejaka Pamela nebo Leona, takze uz denne nekoho blokuju, a na whatsupu me tak jednou za tyden prozvani nejaka cisla z Indonesie... To je normální. Denně blokuju žádosti o přátelství fejkových štětek jak na Instagramu, tak na FB. Z fejkových Meta profilů mi chodí oznámení o porušování pravidel společnosti s výhružkou trvalé blokace. Whatsapp také jak přes kopírák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2024 před 20 hodinami, Hans Gruber napsal: Existence v oktávce první generace mě nedala přednost, letošní první jízda na motorce, sádra a možná operace… Snad se tím ukončí moje turné sraček Drž se, já už několik týdnů vybírám něco na lítačku a nějak to nerad vidím Sotva jsem to dopsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2024 @Jeronimo Třeba si ten asijskej nápadník podle Avataru a inzerovaných hodinek myslí že seš opravdu Brus Vyliš a udělá s Tebou štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2024 před 2 hodinami, Radek124 napsal: @Jeronimo Třeba si ten asijskej nápadník podle Avataru a inzerovaných hodinek myslí že seš opravdu Brus Vyliš a udělá s Tebou štěstí To nevím, možná klikám kam bych neměl.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se