Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Naštvalo ma, že som po dlhej dobe platil na internete zadávaním údajov z karty a nie Apple pay. A už 3x tento rok platba neprešla a zostala niekde visieť. Reakcia eshopu: Po zaúčtovaní platby ju okamžite vraciame, zaúčtovanie potom závisí na Vašej banke. Takže zase peniaze na niekoľko týždňov nepoužiteľné (zo zákona to musí byť do 30 dní od zaúčtovania). Doteraz som nepochopil, prečo chybu, ktorú ja ako klient nemôžem nijako ovplyvniť, musím tzv. "odsrať" ja. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vsetky 3, rovnaky model, su rovnaka velkost, teda podla cisiel na stitkoch a na krabici. Tie stredne kupene cez Allegro, prisli z Ciny (zaujimave, ze nebolo ziadne preclievanie). A teraz ich mam na vlastne naklady posielat spat do Ciny, do psej cholery :cursing:

94092-20240621-140251-jpg

Odkaz ke komentáři

Čínskej cifršpion zoptimalizoval kopyto aby ušetřil na materiálu, nebo jenom popletl visačky v latince?

Já budu škody zjišťovat radši až ráno - uvidíme co na autě na které nezbyla garáž chytla tlustá deka přes střechu, tenhle projektil od "vis maior" jsem na ní právě našel... :skull:

image.png.315b1fc815d7574e7defa0e422d6000e.png

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, petr_cha napsal:

Mam se bat velkeho bratra nebo to je bezna dan za socialni site? .. na twitru me denne zacne sledovat vzdy nejaka Pamela nebo Leona, takze uz denne nekoho blokuju, a na whatsupu me tak jednou za tyden prozvani nejaka cisla z Indonesie... 😞

Zajímavé, na twitteru se mi nic neděje, ale na whatsappu mi taky v poslední době začaly psát (zatím ne volat) nějaké existence z Indonésie a JAR. A česky, prej “Ahoj, můžu ti zavolat?”  Bloknout, nahlásit a je klid :)

Upraveno uživatelem Rob2805
Odkaz ke komentáři

před 23 minutami, Hans Gruber napsal:

Díky, drží mě nad vodou fakt, že mám v Onyxu hodinky a přijedou jako nové 🙂

At se chlape daří a ať je to bez následků. Tyhle fotky diky svému novackovskemu placani na skutru vidím velice nerad. 

Odkaz ke komentáři

@Hans Gruber Ty jo, z toho mám na motorce taky vždycky největší strach, že mě někdo přehlídne a sundá mě. I proto nesnáším rušný silnice. Ať to dobře sroste a nemuíš pod kudlu a brzo můžeš zase běhat po schodech v Nakatomi Plaza jako srnka...

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, Hans Gruber napsal:

Existence v oktávce první generace mě nedala přednost, letošní první jízda na motorce, sádra a možná operace…

No fujtajbl, držím palce ať je to bez komplikací. Bohužel tu situaci znám. Horší než nemocnice byl správní orgán, který mi chtěl přiklepnout spoluvinu bez zkoumání faktů, prostě jen tak pocitově "určitě jste jel rychle". Až odvolání na kraj udělalo jasno...

Odkaz ke komentáři

V 19. 6. 2024 v 10:14, African napsal:

Jak nereaguje ani v hodnotícím vlákně, tak to vidím černě, pro pár šupů :wacko:

Bloknul si mě i na whatsapp atd.,z toho opravdu už nic nebude. Borec tu pak začal trolit a dělat blbosti, tak dostal hromadu ovoce při jejímž pojídání se může zabývat studiem dobrých mravů. 

@Hans Gruber

Drž se chlape! Tohle je moje noční můra, ale věřím tomu že budeš brzo ok. Jiní bohužel dopadli mnohem hůř.

Odkaz ke komentáři

před 22 hodinami, petr_cha napsal:

Mam se bat velkeho bratra nebo to je bezna dan za socialni site? .. na twitru me denne zacne sledovat vzdy nejaka Pamela nebo Leona, takze uz denne nekoho blokuju, a na whatsupu me tak jednou za tyden prozvani nejaka cisla z Indonesie... 😞

To je normální. Denně blokuju žádosti o přátelství fejkových štětek jak na Instagramu, tak na FB. Z fejkových Meta profilů mi chodí oznámení o porušování pravidel společnosti s výhružkou trvalé blokace. Whatsapp také jak přes kopírák.

Odkaz ke komentáři

před 20 hodinami, Hans Gruber napsal:

Existence v oktávce první generace mě nedala přednost, letošní první jízda na motorce, sádra a možná operace…

Snad se tím ukončí moje turné sraček😀

Drž se, já už několik týdnů vybírám něco na lítačku a nějak to nerad vidím :(

:D Sotva jsem to dopsal: 

Screenshot_20240623_103807.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...