Bobisek Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 (upraveno) Před hodinou, knihomol napsal: Předpokládám, že je to myšleno ironicky Existuje něco podobného s moderními prvky a tedy pohodlnější? Super kolo do města, ale na běžné použití nedoporučuji, není nad to vyjít v náladě po šesti pivkách a dvou zelených o půlnoci z hospody a zjistit, že místo 15 min jízdy domů tě čeká 4h pobytu na stanici, kde musíš mít pod jedno promile k nahlášení škody Upraveno 28. května 2021 uživatelem Bobisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Hezký klasiky. Já bych si to dal na plakát, jezdit bych na tom asi nechtěl. Jinak dneska jsem se urval z homeoffice, obul stařenku do nových schwalbin a jel si trochu vyčistit hlavu - to se povedlo jenom zčásti, od práce je vyčištěná dokonale, ale o to víc mi hlavou vrtá, že chci jezdit na něčem novějším a ještě nevím, co to bude. Dvě kola naráz fakt kupovat nebudu, to mi nefungovalo ani s hodinkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reknimikdojsem Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 V 27. 5. 2021 v 20:13, Frantik napsal: Hledej. Ale hlavně přestaň spamovat vole. Děkuji za úžasnou zpětnou vazbu. Definuj prosím spam, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 (upraveno) před 28 minutami, reknimikdojsem napsal: Definuj prosím spam, děkuji Něco jako lančmít. Pokud nechápeš že jakýkoliv nováček který sem napere 20 příspěvků za čtvrt hodiny se za to setká s pokáráním, tak je ti buď 13 let nebo ti teprve minulý týden zavedli internet. Ne, rozhodně takovéto tapetování nemáme rádi, proto tě na to Frantík decentně upozornil. A vůbec, lezu sem jen hodit foto z ranní povedené vyjížďky než rozmrznu v sauně Upraveno 29. května 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reknimikdojsem Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 V 27. 5. 2021 v 20:23, Duke650 napsal: Myslíš Wairoa Gorge Bike Park, Nelson? Je to tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reknimikdojsem Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 před 49 minutami, Tom4 napsal: Pokud nechápeš že jakýkoliv nováček který sem napere 20 příspěvků za čtvrt hodiny se za to setká s pokáráním, tak je ti buď 13 let nebo ti teprve minulý týden zavedli internet. Ne, rozhodně takovéto tapetování nemáme rádi, proto tě na to Frantík decentně upozornil. Smiř se s tím, že každý je jednou nováček a potřebuje nasbírat 50 nesmyslů Příspěvky byly dva (snad zůstane ta matematika povinná) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Tak dva určitě nebyly, počítat moc neumíš. Asi ani číst, když považuješ 50 příspěvků za metu abys nám mohl prodat nějaký skvost, k tomu potřebuješ být na fóru ještě šest měsíců, ne od půlky dubna. A pokud považuješ pravidla dobrá akorát k tomu abys nám to tady zaspamoval 50-ti jak píšeš "nesmysly", tak myslím že se na tebe @Bert brzy podívá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Měsíc pouhého čtení Chronomagu tomu chlapci rozhodně neuškodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Díky náčelníku, už byl otravnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Moravske luhy a haje. Dnes bolo opat paradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Jazdíte niekto CTM takto sa u nás jazdí do hospody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Oběd v hospodě na talíři, pivo ve skle.... Hned je to bajkování veselejší... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Vcera prvni letosni vyjizka. 60km a malem jsem zhynul. Ostudné! A jeste se mi kousla Strava a okradla me o poslednich 20. Ale aspon jsem se zase pokochal kamaradovym starym Kleinem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Trochu jsem prehodnotil typ kola. Libi se mi i vybavou Canondale Bad Boy 1. Libi se mi pouziti te Ocho vidlice a karbonoveho remenu. Cena uz je dost, ale nikde jej nemaji skladem Bad Boy 1 Ten karbonovy remen a trochu podobny typ kola ma Cena je nizsi. Ale taky skladem L varianta moc neni Cube Editor Chci si to kolo vyzkouset nez si ho clovek koupi Rxistuje jeste nevo podobneho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Byl jsem kousek doprovodit kamarád, co chtěl dát Vrchařskou korunu Jesenicka za tři dny. Nakonec se nepovedlo, ale aspoň fajn pokec a zpestření mýho ježdění, když jezdím hlavně sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 @roura74Jooo, Rabštejn. Moje nejvíc nejoblíbenější hospoda roku 2020. Přijel jsem tam o těch červnových povodních, nešel proud, já zmrzlej jak sobolí houno, neměli ani otevřeno, uvařili mi čaj,nechali mě ohřát. Fakt záchrana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 [mention=39626]roura74[/mention]Jooo, Rabštejn. Moje nejvíc nejoblíbenější hospoda roku 2020. Přijel jsem tam o těch červnových povodních, nešel proud, já zmrzlej jak sobolí houno, neměli ani otevřeno, uvařili mi čaj,nechali mě ohřát. Fakt záchrana.To si tam vyhmátl nej počasí. Potrhaná cesta není doteď opravená. Ale je tam super. Já jsem tam každej týden aspoň jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 To se ti vůbec nedivím,to místo je fakt super. Snad se tam ještě někdy podívám i za trochu lepšího počasí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 před 14 hodinami, kral083 napsal: Takto nabalený chodíš aj na tých miliónkilometrových výjazdoch, čo sem občas postuješ, či to je nejaký viacdňový trip s prespávaním po ceste? Btw, nie je bicykel vratký, keď máš všetko hore? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 @wawrikWawriku, denní švihy absolvuju buď na celoperu, gravlu nebo silničce nalehko a pak tu mám jednou za rok takovou detoxikační několikadenní akci. Detoxikační ve smyslu bez rodiny, omezené informace o aktuálním dění atd. Né že bych se vyhýbal alkoholu, to spíš naopak Zrovna za 14 dní bych rád zase vyjel tak na 12 dní. Snad jsem nasbíral dostatek rodinných bodů a nestane se nic mimořádného, jako že třeba teď právě chodím o holích kvůli výronu kotníku. Vratké kolo vůbec není. Smysl těhle brašen je, že veškerou zátěž dáváš do osy kola, žádné postranní bágly. Když se rozumně zabalíš, tak se jede relativně stejně jako s nenaloženým kolem. Když teda opomeneš fakt, že normálně tohle kolo váží 10kilo a naložený přes 20 (odhaduju, já to raději nikdy nevážil, ale do kopců se to proveze) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se