skalis Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 (upraveno) Dneska jsem si dal narozeninovou vyjizdku. Obrazil jsem v okoli snad vsechny kopce, ze kterejch se da zajimave zhucet dolu, a porad me prekvapuje, s cim vsim si to kolo dokaze poradit. Na 24 km jsem nastoupal 700 metru. Upraveno 25. prosince 2024 uživatelem skalis 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Noční zledovatělé poježdění na čelovku.... každého bajkera dream 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Večerní ježdění miluji. Ticho, klid, prázdná krajina, jen kužel světla přede mnou.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Přeji spoustu zážitků v další sezóně... a hlavně bez nehod 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 V 18. 12. 2024 v 17:22, kral083 napsal: Tak letošní sezónu považuju za uzavřenou. Nakonec to hodilo osobáček v podobě 12k km, což potěší,ale radost mám z těch všech výletů do nových míst, které se během roku podařilo podniknout. Tak snad klapne něco i v novém roce. Ať vám to jezdí,borci! Líp bych to nenapsal a dokonce stejný osobáček. Právě jsem gravel bike přezul z 40mm na 34mm pneu a vyměnil natrhnuté lanko od přehazovačky a těším se na první vyjížďku v roce 2025 - zítra. Všem hodně pěkných cyklo zážitků v roce 2025! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Taky jste včera vyrazili na novoroční švih? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 6 hodinami, kral083 napsal: Taky jste včera vyrazili na novoroční švih? Byl jsem, ale byla teda dost kosa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 8 hodinami, kral083 napsal: Taky jste včera vyrazili na novoroční švih? Včera byla kocovina... Ale den před tím parádní tradiční Silvestrovská jízda, počasí bombastický a pivko Na Marjánce u Sázavy luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna chlapi, doporučili byste nějaký dobrý cyklotrenažer, primárně na silničku ? měl by umět spolupracovat s interaktivními apl. (Rouvy, Zwift, ...). tak zběžně jsem kouknul na Decathlon a dle specifikace by mi asi stačil některý z těchto: DIRETO XR-T DECATHLON AG2R LA MONDIALE TEAM In'Ride Direct 500 Van Rysel Případně něco jiného v podobné cenové hladině ...? Pak mě napadá dotaz, jak to řešíte aby se taková aktivita zapsala do Garminu (standardně vozím Fenixe na ruce a hrudní pás). Předem díky. Lukas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna (upraveno) před 15 hodinami, Lukyn77 napsal: chlapi, doporučili byste nějaký dobrý cyklotrenažer, primárně na silničku ? měl by umět spolupracovat s interaktivními apl. (Rouvy, Zwift, ...). tak zběžně jsem kouknul na Decathlon a dle specifikace by mi asi stačil některý z těchto: DIRETO XR-T DECATHLON AG2R LA MONDIALE TEAM In'Ride Direct 500 Van Rysel Případně něco jiného v podobné cenové hladině ...? Pak mě napadá dotaz, jak to řešíte aby se taková aktivita zapsala do Garminu (standardně vozím Fenixe na ruce a hrudní pás). Předem díky. Lukas Já mám druhou sezonu Tacx Flux S (odkaz na decathlon ale třeba ho někde najdeš levněji). Za mě určitě s Garmin hodinkama ideál, ale ani je nepotřebuješ protože Tacx má aplikaci, kde sice platíš předplatné, ale máš tam trasy s videem, další možnosti Garmin odznaků a výzev. S Garmin Connect se to automaticky propojí a následně i se Stravou jestli používáš. Mám na tom asi 5k km, a za mě fakt super věc. Dá se propojit i s jinými aplikacemi (Zwift, Rouvy a tak). Ostatní trenažéry jsem nezkoušel. Klidně se ptej. Upraveno 5. ledna uživatelem Z. Paul 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 21 hodinami, Z. Paul napsal: Já mám druhou sezonu Tacx Flux S (odkaz na decathlon ale třeba ho někde najdeš levněji). Za mě určitě s Garmin hodinkama ideál, ale ani je nepotřebuješ protože Tacx má aplikaci, kde sice platíš předplatné, ale máš tam trasy s videem, další možnosti Garmin odznaků a výzev. S Garmin Connect se to automaticky propojí a následně i se Stravou jestli používáš. Mám na tom asi 5k km, a za mě fakt super věc. Dá se propojit i s jinými aplikacemi (Zwift, Rouvy a tak). Ostatní trenažéry jsem nezkoušel. Klidně se ptej. díky za doporučení ... mezi tím jsem nastudoval a nakonec vybral Elite Avanti, který krom velké rezervy ve výkonu umožňuje i naklánění (standard 4,5° příp. vyměnitelné nožky pro větší odklon), díky wifi a dual bluetooth přímou komunikaci se zařízeními atd což se může hodit do budoucna ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna S výběrem ti neporadím, já sám používám válce. Ale... Co s tím pak chceš dělat v Garminu? Myslím, že sychronizace např. Rouvy->Connect nějak funguje, ale ty aktivity se nezapočítávají do žádných Garmin výzev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna V 6. 1. 2025 v 12:10, Beet napsal: S výběrem ti neporadím, já sám používám válce. Ale... Co s tím pak chceš dělat v Garminu? Myslím, že sychronizace např. Rouvy->Connect nějak funguje, ale ty aktivity se nezapočítávají do žádných Garmin výzev. ad Garmin ... spíš jen mít v jedný apce veškerý aktivity, ale to asi nějak půjde, případně stejně jen pro zálohu mám Stravu. Jinak za mě asi jasno, už jen čekám až dorazí ... začíná se mi jeden pokojík plnit těmahle pracholapama, tak uvidíme jaký to bude mít úspěch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna V 6. 1. 2025 v 12:10, Beet napsal: S výběrem ti neporadím, já sám používám válce. Ale... Co s tím pak chceš dělat v Garminu? Myslím, že sychronizace např. Rouvy->Connect nějak funguje, ale ty aktivity se nezapočítávají do žádných Garmin výzev. Když máš Garmin Tacx, tak jejich aktivity Garmin Connect akceptuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna jj, to vím a používám i s válcema. Appka Tacx + speed senzor na kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Přátelé, neprovozuje tady někdo náhodou obchod s kolama, nebo sportovním zbožím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Myslím že @kupko a obchod je mojekolo.cz. Akorát sem už moc nechodí (nebo dříve moc nechodil), ale byl vstřícný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna (upraveno) před 10 hodinami, Hasňa napsal: Přátelé, neprovozuje tady někdo náhodou obchod s kolama, nebo sportovním zbožím? @Hasňa já pracuju pro Specialized ... kdyžtak napiš Upraveno 9. ledna uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna (upraveno) Ahoj. Trochu uvažuju o cyklopočítači s šipkovou navigací po předem zadané trase, abych nemusel na delších výletech furt zastavovat a tahat z kapsy mobil s mapou. Zeptám se jako úplná lama, která léta jezdí s obyčejným počítačem na drát a magnetem na špici. Jsem zvyklej, že se rozjedu a aniž bych se věnoval počítači, ten začne měřit. Maximálně ho před jízdou jedním tlačítkem vynuluju. Jak to funguje u těch moderních chytrých přístrojů? Je to pořád tak easy? Trochu se obávám, že to bude chtít zapnout přístroj, zapnout záznam, přihlásit se do sociálních sítí, počkat, až to chytne signál GPS... Je tak? To by mi vadilo, nerad bych se každé ráno před desetiminutovou jízdou do práce věnoval několik minut přístroji. Všiml jsem si, že se k GPS počítačům prodávají zvlášť speed senzory. Je to teda tak, jak si myslím, že měření rychlosti z GPS nefunguje hned a než "se to chytne", bere si počítač rychlost ze speed senzoru? Nebo jsem úplně vedle a funguje to jinak? Jak uživatelsky fungují GPS počítače se snímačem rychlosti a bez? Zaujal mě třeba tenhle Bryton. Nějaké zkušenosti, proč ano, nebo ne? Přijde mi to ideální pro moje potřeby, kdy hledám jednoduchý přístroj s šipkovou navigací bez zbytečných kravin za rozumnou cenu. Obyč nebarevný nedotykový displej beru spíš jako plus. Dávám přednost výdrži baterie a spolehlivosti před mnoha funkcemi a fancy displejem s barevnýma obrázkama. Sorry, že se ptám jak debil, fakt o tom nic nevím. V tomto mi ujel vlak. Předem díky za osvětu nebo aspoň nasměrování na nějaké vlákno bike fóra, kde se to určitě řešilo už před deseti lety Upraveno 13. ledna uživatelem Zlý vlk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se