odjinud Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Panove, nevali se vam nahodou doma nejaky prebytečný stary predni 26er MTB záplet? Neco, co se nemusi centrovat, lozisko je ok a neni to vylozene z kola z Tesca. Rychloupinak, aby se tam dala dat bezna dusova pneu 2.1, na celistove brzdy. Potrebuju na chatu na stary kolo pro navstevy...
Moty Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna před 47 minutami, Paw napsal: @Moty a není lepší si koupit Airtag (v případě iOS, nebo ekvivalent pro Android)? Co tak koukám, tak funkčnost stejná, správa je přimo v systému a nepotřebuješ solo aplikaci. Možností schování do kola je taky víc (zvonek, blikačka, vidlice zespodu, do ráfku pod ventilek, ...) Jinak se taky snažím kolo nespouštět z očí, tohle beru jako rezervu pro případ nejvyšší nouze. kolo nenechávam nikdy o samotě, přišlo mi to jako zajímavý řešení a hezky schovaný, ten airtag bych asi neměl kam dát, nevím, jak by se mi vešel do pláště, jinde by byl podle mě vidět
kupko Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna V 13. 4. 2025 v 18:26, hopa26 napsal: Je v cyklistice nějaka nepsaná etiketa nebo bonton? Někdo rychlejší a lepší mne dojel, bez optaní se schoval těsně za zadni kolo- do zákrytu? Nelíbí se mi to. Nemám data z radaru jak tam stíní a nevím o dění za sebou. no jedna varianta je že zrychlíš a druhá že začneš pít a zpomalíš on tě předjede a ty se za něj zahákuješ
kupko Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna V 5. 4. 2025 v 17:30, African napsal: Poslední kurňa větrná projížďka před odletem a samozřejmě trocha toho modlení ať to všechno klapne dle našich představ Afri držím pěsti ať vše výjde jak má
kupko Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna V 6. 4. 2025 v 13:45, Jarett napsal: Já mám děti tři a v cyklistice se pohybuju celý život. Jsem hluboce přesvědčený, že jízda v sedačce není pro dítě žádná zábava a pro rodiče jakbysmet. Chápu to ještě jako dopravní prostředek, ale absolvovat s malým dítětem celodenní výlet je nesmysl. To pak spíš zavání tím, že rodič nemá hlídání a přesto se chce projet na kole ... Takže za mě je lepší v určitém věku dítěte volit jinou aktivitu a kolo nechat až na dobu, kdy bude moci jezdit samo. musí s tebou nesouhlasit má 2 děti v cyklistice se pohybuji už také mnoho let a v sedačce jsem najezdil opravdu stovky km. Nebyl to opruz pro mě natož pro děti. Nikdy jsem to nebral, že nemám hlídaní, trávit čas s dětmi spojené s nějakým výletem nebo jen tak vypadnou z baráku do přírody. A normálně za jízdy se pěkně povídat 1 1
Paw Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Před hodinou, Moty napsal: kolo nenechávam nikdy o samotě, přišlo mi to jako zajímavý řešení a hezky schovaný, ten airtag bych asi neměl kam dát, nevím, jak by se mi vešel do pláště, jinde by byl podle mě vidět https://www.alza.cz/topeak-drzak-cage-mount-pro-airtag-d12790656.htm - tohle je vidět podobně jako ten Knog 1
stando Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna před 5 minutami, Paw napsal: https://www.alza.cz/topeak-drzak-cage-mount-pro-airtag-d12790656.htm - tohle je vidět podobně jako ten Knog ...ja mam z temu drziak Varie a pod nim je pekne schovaný AirTag...
hopa26 Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna @kupko mám kolo doopravdy rád. právě pro dřinu makačku co mi žádnej jinej pohyb co dělám nedá. nicméně nesmím nikdy za žádných okolností zpomalovat! to je zákon! pohybuju se v roky ustáleném monotoním drilu pouze po svém panství. dneska sem byl taky. a jak fest foukalo, nikde nikdo. zas budu mìt rok klid.
Maro Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Není to ve výsledku vlastně úplně jedno? Protože AirTag (pokud se teda nepletu, jsem principiálně antijablickar, takže můžu mít mezery) stejně na zlodějovem telefonu zahlasi, že ho nekdo sleduje (ty) a on ho muze deaktivovat. Je to ochrana proti stalkingu, na displej ti vyskočí, že se s tebou stejnou rychlosti pohybuje nějaký airtag, jestli o něm víš, a pokud ne, máš možnost ho deaktivovat. Tím pádem když ti kolo s airtagem někdo švihne, tak stejně rychle zjistí, že tam ten airtag je, aniž by ho hledal, a znefunkční ho.
Paw Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Je to tak, airtag se dřív nebo později přihlásí, čas nevím, ale určitě to nebude v řádu minut. Knog taky funguje na síti Find My, takže asi velmi podobně jako airtag (netuším, jestli včetně hlášení o sledování). Reagoval jsem v tom smyslu, že než pořídit jednoúčelové zařízení, je lepší něco univezálnějšího, co případně můžu sundat z kola a použít jinde.
moco Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna před 16 hodinami, Maro napsal: Není to ve výsledku vlastně úplně jedno? Protože AirTag (pokud se teda nepletu, jsem principiálně antijablickar, takže můžu mít mezery) stejně na zlodějovem telefonu zahlasi, že ho nekdo sleduje (ty) a on ho muze deaktivovat. Je to ochrana proti stalkingu, na displej ti vyskočí, že se s tebou stejnou rychlosti pohybuje nějaký airtag, jestli o něm víš, a pokud ne, máš možnost ho deaktivovat. Tím pádem když ti kolo s airtagem někdo švihne, tak stejně rychle zjistí, že tam ten airtag je, aniž by ho hledal, a znefunkční ho. Musíš spoléhat, že zloděj bude na androidu
kloubik Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Android ti zahlásí Airtag taky. Apple a Google na tomhle spolupracovali. 1
lub Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna V 15. 4. 2025 v 8:30, bcmike napsal: Ideální je jezdit mimo silnice. přesně! - koupit XC namísto gravela bylo moje nejlepší rozhodnutí loňského roku. už vybírám cesty výhradně mimo silnice a neskutečně si to užívám - krajina, terénky, příroda, klid.. 2 3
Moty Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Oficialne Canyon v CR https://www.instagram.com/reel/DIbzluttL6i/?igsh=eXp4NGtuYTJ1Mzlx
Spongebob Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Tak jsem letos poprvé vytáhl žabáka (pro rajpaly, myslím to kolo)
Kid_A Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna V 13. 4. 2025 v 17:54, moco napsal: krasne celeste 1
Mira188 Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Po delší době jsem na to vlezl... No hrůza Odesláno z mého SM-F711B pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se