bohush Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 I na prahu šedesátky mně kolo pořád baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Vloni (2020) jsem najel o něco více než předloni, což vzhledem k zdravotním trablům považuju za úspěch, přes 2 tis. km, koukal jsem do mapy a vzdušnou čarou to je vzdálenost jako bych jel z domu na pobřeží Portugalska, nebo na druhou stranu ke Kaspickému moři Letos je cílem ujet stejnou vzdálenost jako měří trasa TdF, tedy 3383 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Mě se loni a musím říct, že i díky pádu na lyžích a přetrženýmu vazu podařilo v rámci rehabilitace najet pro mě fantastických 3512km Tak ať se nikomu na kole nic nestane a hlavně ať nás to furt baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cess Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Minulý rok jsem najel 5 tisíc km na horském kole převážně po lese, sice proti minulosti méně, ale vynechal jsem silničku. Musím ale uznat, že nejsem srdcař, na nový rok jsem viděl cyklistu, co vynesl kolo nejstrmější ledovou cestou na Ruprechtický špičák, dolů druhou cestou již jel. Získal můj obdiv. Přeji všem v novém roce pěkné a bezpečné kilometry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Tak já to měl slabé, paradoxně jsem o prázdninách v létě neměl čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Jsem břídil, když to tady čtu. Dal jsem1200 na rotopedu a 2200km u nás v České Kanadě. Na novým biku mě to bude zase víc bavit tak uvidím kolik dám, už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Pánové kam na repas vidlice FOX + přelisování pouzder (nových) na tlumiči z rock shox na fox? Našel jsem něco v Písku ale mám to celkem z ruky a posílat poštou nechci. Často se pohybuji na trase Jihlava, Brno, Olomouc. Předem díky za tipy. https://www.cyklosvec.cz/servis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Dej to k tomu Svecovi... Posli to nejakou kuryrkou, stoji to asi kilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Ja daval ted pres svatky svou (RockShock) do Kolofixu. Tvarili se, ze zadna vidlice neni problem, sami si to vzdy preposlou do centralni dilny do Prahy prej ale. Jeste ji nicmene nemam zpet, tak reference nedavam, ber to jen jako tip, kde to delaji.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Letos se dařilo, škoda že mi sezónu utnul kotrmelec. Pár stovek je tam chůze, ale většina je kolmo. Cca 3000 full a zbytek gravel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 (upraveno) presne jeden mesic cisteho casu, 1/12 roku, 2 hodinny denne, slusny... Upraveno 2. ledna 2021 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 @Roland Sands pokud se nepletu,tak jinou šanci na servis věcí od Foxu než poslat to do Cyklo Švec nemáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 @Roland Sands když bys prekousnul tu poštu... už jsem to sem kdysi dával, kluci z shock teraphy uměj dělat všechny tlumiče... http://www.shocktherapy.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 (upraveno) Pánové, mohu poprosit o názor? Tak nějak prohrabuji mezi koly co by a... mám tu dva (tři) možné adepty na novou sezónu. První adept Cube C:62Race – zde (Momentálně asi horký kandidát) Druhým je Canyon Exceed CF 5 – zde Ale tam mě mrzí, že jsem zaspal model 2020. Tento model ročník mě nějak nesedne. A třetí Canyon Exceed CF 6 – zde Ale tady se dostávám kam moc nechci, potažmo s touto cenovou hladinou bych musel přidat nové kandidáty. Upraveno 3. ledna 2021 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 před 21 hodinami, fijo napsal: @Roland Sands když bys prekousnul tu poštu... už jsem to sem kdysi dával, kluci z shock teraphy uměj dělat všechny tlumiče... http://www.shocktherapy.cz/ Ty vogo, to nevypadá špatně, zítra zkusím klukům zavolat ohledně Fox Dyad, který údajně dělají také a dokonce o polovinu levněji než Švec. Vypadají seriózně a navíc jsou my velmi sympatický tento jak bych to jen řekl, styl servisů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 @African Na nic si nehrajou, normální kluci co jezdej celej život na kole a půlku z něj dělaj tlumiče... poctivě, pokorně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 před 3 minutami, fijo napsal: @African Na nic si nehrajou, normální kluci co jezdej celej život na kole a půlku z něj dělaj tlumiče... poctivě, pokorně Super, děkuji za doporučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 libor2002 - mám Cube C:62 Pro, pořízeno 11/2019, takže o řadu níž a spokojenost. Karbonový rám je stejný. Používám ho jako univerzál, i na traily. Trailové kolo to samozřejmě není, ale myslím si, že když vidím toho Canyona v odkazu, tak podle geometrie bude na traily horší. Především záleží na tom, co s ním chceš jezdit. U toho Race co máš v odkazu bych se asi nesmířil s cenovkou. Cena 56k je pouze doporučená, takže přepokládám, že bude ve finále levnější. Osobně bych ho dle specifikace za víc jak 47k nekoupil. Toho Cube C:62 Pro ročník 2019 jsem koupil ze 47k v posezónní slevě za 36k. Kromě řazení SLX vše na XT a vidla sice průměrná (RockShox Judy Silver TK), ale za ty peníze jsem velmi spokojený. No a teď se dívám na slevy a vidím, že kvůli covidu žádná posezónní sleva takřka neexistuje (ne že bych to netušil, jen jsem to nesledoval). Na bikelife.cz je jediný horský kolo devětadváca od Cube ve slevě 14% a to pouze v 21 rámu. Minulý rok touto dobou byla třetina kol s výraznou slevou a některá přes 25%. Vzal bych Cube, ale ostatní dvě kola osobně neznám a pochybuji, že se tu najde někdo, kdo jezdil všechny tři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Déšť, bahno, zima ideální počasí na kolo :-)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Tvl Martas, kamarade, taky mam vic kol, ale tocim je po jednom. Jak se na tom takhle jezdi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se