Mira188 Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 No teda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 kamarád shání kolo a tohle našel, je to dobrej kup? Jak to mlůže bejt starý, díky za radu https://www.cyklobazar.cz/inzerat/498313/eddy-merckx-em525-dura-ace-di2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 (upraveno) Letos první delší vyjížďka: Praha - Mělník - Říp - Mělník - Praha PS: díky "místním" za tip Upraveno 10. května 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 @mocotak sem tam s partou v sobotu vyrazil. Naštěstí na gravlu,na tom nemám převody,abych tu vraždu vyjel až nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Jeden místní borec to vyjel nahoru na cyklokrosce na otočku z HK. Já tam byl s kolem 2x a pokaždý jsem měl problém to tam i vytlačit :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Když sem se na Říp tahal s celoperem,tak to vyjet šlo. Poslední tři ročníky už tam jezdím na gravlu a tu první část prostě nevyjedu. Jasně,vymlouvam se na převody,ale je to jen o nohách, že ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Já tam mám problém těsně pod mělnickou, prostě těch nejprudších 80m, na tom videu to vypadá, že tam šel ze sedla, což mě překvapuje, protože pak nemáš adhezi na zadní kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 před 54 minutami, Moty napsal: Já tam mám problém těsně pod mělnickou, prostě těch nejprudších 80m, na tom videu to vypadá, že tam šel ze sedla, což mě překvapuje, protože pak nemáš adhezi na zadní kolo Tam jsem to, Honzo, sotva vysel pesky! Ale uklidnuji se tim, ze jsem byl dva mesice po Covidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 před 3 minutami, Murphy97 napsal: uklidnuji se tim, ze jsem byl dva mesice po Covidu Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Tvl, včera jsem si regulérně spálil ruce. Napatlanej od včera aloe mastičkou, dneska pojedu v dlouhým rukávu a ještě radši do lesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 já měl zase úžeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Od syna jsem dostal cros Pells, poměrně dobře vybavený, ale musel jsem vyměnit gripy. Před chvílí jsem namontoval gripy s vnitřními rohy od SQ lab, tak jsem zvědavý jak mi budou sedět a jestli nebudu mít problémy s brněním rukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 před 5 hodinami, moco napsal: Letos první delší vyjížďka: Praha - Mělník - Říp - Mělník - Praha PS: díky "místním" za tip A helemese, kolega canyonista. Včera jsem odpanil neurona, není to špatné kolo. Předtím jsem měl od nich nerváka, též gauč na pohodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 ja vcera nemohl, byl sem po ockovani Astrou totalne v haji, ale dneska sem nelenil a vytahl mazlika Pha/Kralupy/Pha a nadhera, lidi jak o vikendu, obcerstvovacky vesmes otevreny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 před 5 hodinami, kral083 napsal: @mocotak sem tam s partou v sobotu vyrazil. Naštěstí na gravlu,na tom nemám převody,abych tu vraždu vyjel až nahoru My dojeli jen do základního tábora Řípu, nahoru na silničce to naštěstí nešlo, jak jsme viděli ty šutry před 39 minutami, miccalek napsal: A helemese, kolega canyonista. Včera jsem odpanil neurona, není to špatné kolo. Předtím jsem měl od nich nerváka, též gauč na pohodu. Já měl taky před pár lety Nerve 9.9, ale postupně jsem přešel, ale značce jsem věrný. před 2 hodinami, Tom4 napsal: Tvl, včera jsem si regulérně spálil ruce. Napatlanej od včera aloe mastičkou, dneska pojedu v dlouhým rukávu a ještě radši do lesa Já se večer po jízdě namazal suchým Chardonay, bolest necítím a splňuji barevný gender. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 1 hour ago, Kapo said: Od syna jsem dostal cros Pells, poměrně dobře vybavený, ale musel jsem vyměnit gripy. Před chvílí jsem namontoval gripy s vnitřními rohy od SQ lab, tak jsem zvědavý jak mi budou sedět a jestli nebudu mít problémy s brněním rukou. 710 + 410 som pred par tyzdnami nahodil na stary bike a super. Treba spravne nastelovat uhol gripov aj baranov. Gripy pisu, ze maju byt "rovno" ale tie barany musim este nastavit, lebo nejak moc na nich "lezim". Len dat dole stare gripy dalo teda zabrat... az ma presla chut ist sa povozit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 před 5 minutami, moco napsal: My dojeli jen do základního tábora Řípu, nahoru na silničce to naštěstí nešlo, jak jsme viděli ty šutry Já měl taky před pár lety Nerve 9.9, ale postupně jsem přešel, ale značce jsem věrný. Já se večer po jízdě namazal suchým Chardonay, bolest necítím a splňuji barevný gender. Mám obě ruce úplně stejný... stejně rudý kerky no co, ale těch 123km na Radyni bylo super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Fakt jsem dneska vzal dlouhej rukáv běžné se nespálím, jdu hned do hněda, ale v noci mě pálily ruce jak čert. Do hněda to jde taky, počítám že nejpozději v pátek mi sociálka sama od sebe začne posílat nějaký dávky dneska ovšem opět luxusní vítr jak včera, ale 25 stupňů ve stínu už je bezva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Mám obě ruce úplně stejný... stejně rudý kerky no co, ale těch 123km na Radyni bylo super Tam jsem byl dneska A kvůli tý kulajdě se možná zastavím i zejtra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 (upraveno) před 2 hodinami, M.K. napsal: Tam jsem byl dneska A kvůli tý kulajdě se možná zastavím i zejtra Hezkypekne...;) Jj, měli jí tam... já dal jen pivka. Taky dobrej pohon. No další pak na Hracholuskách na hrázi... Odkud si jel? Upraveno 10. května 2021 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se