Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čau, nemáte prosím někdo na prodej sadu brzd Shimano deore, slx nebo xt? Potřeboval bych starší verzi m6000, m8000. Ty nový tam nedám. Kdyby někdo měl doma nějakého ležáka, tak prosím sz. 

Odesláno

jedem příští týden na Pálavu, a spousta cyklotras je do Reichu, řeší tam poliši testy nebo očkování, když budeme na kole.

díky

Odesláno

12. z 20 cílů Vrchařské koruny pražské: Keltské oppidum Stradonice. Výjezd na gravlu nic moc,ale výhledy a celkově to misto je super. Pak už jen zasloužená odměna u Kocoura

PXL_20210811_150255508-01.jpeg

PXL_20210811_161322767.jpg

Odesláno

Chlapi, poraďte prosím tip na brašnu na celobrko s teleskop sedlovkou. Ideálně pod sedátko,

ale aby to netrčelo dozadu, jak jsem kdesi viděl. Stačí něco menšího, potřebuju vozit akorát

dušu, montpáky, minipumpičku a nářadíčko 1000v1. Diky.

Odesláno
před 3 hodinami, miccalek napsal:

Chlapi, poraďte prosím tip na brašnu na celobrko s teleskop sedlovkou. Ideálně pod sedátko,

ale aby to netrčelo dozadu, jak jsem kdesi viděl. Stačí něco menšího, potřebuju vozit akorát

dušu, montpáky, minipumpičku a nářadíčko 1000v1. Diky.

Vozím už léta toto: https://eshop.progresscycle.cz/scicon-compact-430-pro-carbon--roller-2-1/

Jen tedy minipumpu do toho nedáš. Ale tu vozím pod košíkem...

Odesláno
před 17 minutami, vraby napsal:

Nějaký tip na slušné pedály na horáka do 1tis. ? Děkuji

Jestli nášlapy, tak klasika Shimano SPD PD-M520.

Odesláno (upraveno)
před 12 hodinami, Duke650 napsal:

To je rám L, ale moje paní je basketbalistka, takže není o moc nižší než já, stačilo snížit výšku sedla

Aha, na 29er je ta vyztuha nad tlumičem pouze na xl rámu. Tak 27,5 to měli i Lka

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno
před 23 hodinami, Moty napsal:

jedem příští týden na Pálavu, a spousta cyklotras je do Reichu, řeší tam poliši testy nebo očkování, když budeme na kole.

díky

U nás na jihu jsou kontroly namátkové, ale jen na hranicích. Když jedeš ve vnitrozemí tak to mě nikdo ještě nekontroloval. Je lepší mít papíry sebou nebo v mobilu. 

Odesláno
před 1 hodinou, vraby napsal:

pardon neupřesnil jsem......klasika ted´snad platformové?

Do litru nevím, ale vozím třetí sezonu One Up composite a klidně je doporučím. Pokud seženeš někde v akci tak k tomu litru by ses mohl dostat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...