redd Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Kola vozim vevnitr kombiku casto, nikdy jsem to nijak neresil a ani nikdo po ceste (nemecko, rakousko, italie, polsko, francie). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 (upraveno) @TLD @Micey Díky Taky mě to nikdy nenapadlo, ale začal jsem o tom přemejšlet, když kámoš začal mluvit o lyžích v autě a rakouskejch pokutach... Nerad bych si totiž zkazil dovolenou pár kilometrů vod baráku Upraveno 16. června 2022 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 (upraveno) @redd Cejtim se o trošku klidnější... navíc si říkám, kterej policajt by zastavoval plynule jedoucí Volvo se zatmavenejma zadníma voknama, takže stejně na náklad vidět nebude Upraveno 16. června 2022 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 https://autorevue.at/ratgeber/so-transportierst-du-dein-fahrrad-im-auto nevidím tam žádné speciální požadavky, akorát ten běžný “při prudkém brzdění se nesmí nekontrolovaně pohybovat v interiéru” takže když to pro dobrý pocit uchytíš gumicukem, tak by ani rakouský cajt neměl mít důvod prudit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Uvnitř a gumicukem prikurtovany, pro vlastní bezpečnost. Navíc nemusím myslet na to, zda někde nedrbu větve, můžeš jet o trošku rychleji, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Pár dobrých tipů už jsem tady dostal, tak se zeptám. Poradíte někdo držák na telefon? Hlavně aby držel na místě (a to hlavně i telefon), když se jede horším terénem přes kameny, kořeny atd. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Pár dobrých tipů už jsem tady dostal, tak se zeptám. Poradíte někdo držák na telefon? Hlavně aby držel na místě (a to hlavně i telefon), když se jede horším terénem přes kameny, kořeny atd. Díky.Quadlock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 před 52 minutami, cema napsal: Pár dobrých tipů už jsem tady dostal, tak se zeptám. Poradíte někdo držák na telefon? Hlavně aby držel na místě (a to hlavně i telefon), když se jede horším terénem přes kameny, kořeny atd. Díky. Topeak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 ja vezl dve kola v aute do finska a zpet, uplne v poho, v kombiku v podlaze jsou integrovane ocka, tak tim jsem provliknul nejake vazaci popruhy at kola zustanou vzadu a dobre drzi spolu. mezi ne jsem asi dal karimatky nebo neco takoveho, at se nepotlucou navzajem... pres ne jsem prehodil bundy, ale ne kvuli policajtum, spise at to nepritahuje nejake nenechavce hned na prvni dobrou. a kdyz jsme trochu preskladali veci, tak se vedle kol "v pohode" vyspal jeden clovekk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Ahoj všem, poradite mi, prosím, někdo cykloservis v Praze, který dokáže doplnit brzdovou kapalinu, vyměnit brzdové destičky a zkontrolovat a případně vyměnit řetěz bez nějakého dlouhého odkladu? Chtěl jsem pokračovat se servisem tam, kde servisoval kolo jeho předchozí majitel, ale nedokážu se tam přes jediný tel. kontakt - automat - ani dovolat a na rezervaci termínu přes formulář na jejich webu nemám odezvu (trpělivý být umím). Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Jaká část - sever, jih? Ale vybral sis dobrej čas na servis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Ideálne severní část. Byl jsem na kole - najel 111 km a "dokončil" jsem destičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Fijo,koukni na toto a podobne systemy. Pokud na to mas v kombi misto asi nej reseni. https://www.mall.cz/stresni-boxy-nosice/saris-traps-1-nosic-kol-100002318186?gbraid=0AAAAADLmToTHE2NhpnexzuNBJ6apeDBW8&gclid=EAIaIQobChMInrz5waK0-AIVCuR3Ch2hJAwWEAQYBiABEgI99fD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 @Libor_OV Když jsem bydlel v Čako/Letňany , tak jsem kola dával do: Bikeranch - Horní Počernice, Čakovice, Žižkov a pak Harfasport na Českomoravský A kámoš teď jezdí do Kolofix - kousek od Sokolovské (mobilservis) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Moc děkuji za tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 @TLD díky za tip nakonec tam ale asi stejně ty kola jebnu jak jsou a šlápnu na zmizík kdyby někdo něco namítal, tak jim vysvětlím, že kluci z fóra říkali............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 @Anela to Finsko autem s kolama zní zajímavě... ale dojet tam po ose musí bejt zážitek sám Máš nějaký finský cyklofoto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Dnes nastal ten nádherný deň, keď som odložil gumy s hrotmi. Pri tej príležitosti dostal Revolt komplet nové letné kolesá aj s plášťom,ktorý ste mi tu poradili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2022 Kluci, prosím, jakou vazelínu používáte na servis ložisek v hlavovým složení, příp. v nábojích? Je tato litiová v pohodě? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2022 Máte někdo zkušenost s firmou Mavic na tretry? díky https://www.bike-eshop.cz/mtb-obuv/tretry-mavic-crossmax-boa-zluta-2020&volbashow=328399#images-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se