Mira188 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Zdravím vespolek, po delší době asfalt do noh když horák na GO..... Trochu jinej sport. Odesláno z mého SM-F711B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Lepší než sledovat výsledky voleb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Moje řeč. Čtvrt roku v Komorní Lhotce, nádherně se tady žije. Dneska další parádní švih. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Kluci, radu, prosím. Chci měnit převodník na eagle GX 12s, vzadu non boost osa 142x12. Jakej potřebuju offset, nebo jak to mám zjistit bez cesty do shopu. Mockrát díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Tak jsem se ponořil do hlubin netu a měl bych asi koupit 6 mm offset, tak mi to kdyžtak, prosím, potvrďte. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Včera jsem byl očumnout nedalekou "novinku" - trail "Slapák" na Slapech. A vypadá to dobře. Až nebude bláto od těžařů, páč jen dojít tam po asfatu znamená být jako prase, tak to zkusím a snad si nerozbiju hubu. Některé úseky dám ale decentně A prý v budoucnu nezůstane jen u jednoho trailu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Za poslední půlrok sem na tom téměř neseděl, o víkendu jsem aspoň hodil silnici na trenažér, ale furt se tomu vyhýbám, jak to mám kurva v hlavě zas nastartovat, abych zas začal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 před 11 minutami, libor2002 napsal: Včera jsem byl očumnout nedalekou "novinku" - trail "Slapák" na Slapech. A vypadá to dobře. Až nebude bláto od těžařů, páč jen dojít tam po asfatu znamená být jako prase, tak to zkusím a snad si nerozbiju hubu. Některé úseky dám ale decentně A prý v budoucnu nezůstane jen u jednoho trailu. To je skvely! Kde to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 před 45 minutami, Ondrais napsal: To je skvely! Kde to je? 49.8262014N, 14.4027011E Mezi Slapy a Štěchovicema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Libor2002 mas prekrasnyho hafana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Čekal jsem na něj 9 měsíců, ale stálo to za to. Ty barva je fakt úžasná, mnohem lepší než fotkách v katalogu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Pecka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pačes Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Jsem si dal svůj oblíbený okruh když je hnusně - Praha-Rudná-Loděnice-Svatý Jan-srbsko-Koněprusy-Řevnice-a po břehu Praha. Půjde to…. : - ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 před 54 minutami, Donuts napsal: Čekal jsem na něj 9 měsíců, ale stálo to za to. Ty barva je fakt úžasná, mnohem lepší než fotkách v katalogu. Mňam, krásný bike a ta barva přesně můj šálek kávy Tak přeji haldy pohodových kilometrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 V 18. 1. 2023 v 16:12, Moty napsal: Za poslední půlrok sem na tom téměř neseděl, o víkendu jsem aspoň hodil silnici na trenažér, ale furt se tomu vyhýbám, jak to mám kurva v hlavě zas nastartovat, abych zas začal? Já jezdím v zimě skoro jen přes videa. Aspoň se podívám po světě, když je venku kosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 V 18. 1. 2023 v 16:12, Moty napsal: Za poslední půlrok sem na tom téměř neseděl, o víkendu jsem aspoň hodil silnici na trenažér, ale furt se tomu vyhýbám, jak to mám kurva v hlavě zas nastartovat, abych zas začal? Mně ježdění venku v zimě nedělá dobře, takže přes zimu mně většinou zbejvá jen rotoped. S motivací bojuju furt. Pomáhá mně koukat u toho na filmy, ideálně se spoustou akce (dneska jsem dal třeba Skálu). A aby to nebylo jen bezduchý šlapání, tak jsem si od Garminu nechal vygenerovat tréninkový plán a jezdím podle toho. Každou chvíli slapeš jinak, hodinky samy hlídaj, jak mám šlapat a docela to pak utíká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Potřeboval bych poradit odolné, ale ne moc těžké pláště (MTB HT 29er), které si (přiměřeně) poradí s trny. Mělo by to být na zadek 29er HT (ale raďte klidně i na předek), většinou ježděno hlavně po cyklostezkách a polňačkách, takže spíš rychlejší dezén. Mám na tom duše, ty tam zůstanou. Měl jsem Continental Race King ProTection, směs Black Chilli (Cross King vpředu), které docela odvedly svou práci a moc jsem takto nepíchal (byť jsem se ex post dozvěděl, že ta „ProTection“ je jen po bocích pláště). Tak řeším, jestli znova je (docela se sjíždějí) nebo něco jiného. Ad ta váha, určitě negramařím, ale zase tam moc nechci dávat nějaké pláště na e-kolo, kde ta ochrana je v tomto asi slušná, no nicméně moc toho jiného nevidím. Co jsem na to koukal, tak přichází v úvahu Schwalbe Smart Sam Plus s 3mm (zelenou) ochranou (1100g) – SCHWALBE Smart Sam Plus 29x2.25 Addix | Hupnakolo.cz Pak ještě mají "nepropíchnutelné" (citace katalogu Schwalbe) Schwalbe Marathon s 5mm (modrou) ochranou (1350g) –SCHWALBE MARATHON PLUS MTB 29x2.25 SmartGuard | Hupnakolo.cz (Pro ilustraci, ty contínky mají cca 650 g) Tloušťka tak 2,2–2,3 palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Zimný setup!Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 před 1 hodinou, bocko napsal: Zimný setup! Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pěkná tělocvična....;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pačes Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 před 13 hodinami, odjinud napsal: Potřeboval bych poradit odolné, ale ne moc těžké pláště (MTB HT 29er), které si (přiměřeně) poradí s trny. Mělo by to být na zadek 29er HT (ale raďte klidně i na předek), většinou ježděno hlavně po cyklostezkách a polňačkách, takže spíš rychlejší dezén. Mám na tom duše, ty tam zůstanou. Měl jsem Continental Race King ProTection, směs Black Chilli (Cross King vpředu), které docela odvedly svou práci a moc jsem takto nepíchal (byť jsem se ex post dozvěděl, že ta „ProTection“ je jen po bocích pláště). Tak řeším, jestli znova je (docela se sjíždějí) nebo něco jiného. Ad ta váha, určitě negramařím, ale zase tam moc nechci dávat nějaké pláště na e-kolo, kde ta ochrana je v tomto asi slušná, no nicméně moc toho jiného nevidím. Co jsem na to koukal, tak přichází v úvahu Schwalbe Smart Sam Plus s 3mm (zelenou) ochranou (1100g) – SCHWALBE Smart Sam Plus 29x2.25 Addix | Hupnakolo.cz Pak ještě mají "nepropíchnutelné" (citace katalogu Schwalbe) Schwalbe Marathon s 5mm (modrou) ochranou (1350g) –SCHWALBE MARATHON PLUS MTB 29x2.25 SmartGuard | Hupnakolo.cz (Pro ilustraci, ty contínky mají cca 650 g) Tloušťka tak 2,2–2,3 palce. Jezdím Vittoria Mezcal a velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se