M.K. Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Ta vidlice nejni žádnej zázrak, to vím i já. Co by Tě ještě zajímalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Co toto? https://fitanu.com/cz/sporty/cyklistika/jizdni-kola/horska-kola/horske-kolo-lector-base-74le104-ghost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 před 8 minutami, M.K. napsal: Ta vidlice nejni žádnej zázrak, to vím i já. Co by Tě ještě zajímalo? No, tak flakaji tam RS Judy na ten nižší model a na tento Suntour, která je aspoň lehčí. Na to, že manželka najede 300km za rok, tak asi cajk, ne? Účel to splní ....no na co se ptám... poměr cena výkon. Se Shimanem nemám takový zkušenosti...já mám sram. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 před 7 minutami, Kamil.K napsal: Co toto? https://fitanu.com/cz/sporty/cyklistika/jizdni-kola/horska-kola/horske-kolo-lector-base-74le104-ghost Jako super, ale nad limit..... obchod teda neznám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 (upraveno) Ta Orbea za ty prachy super, by me zajimalo jakou lepsi vidli kdo ceka na novym kole pod 30k:) Upraveno 1. dubna 2023 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Poláci, jinak Martes Sport. Mají tam ve slevách i levnější Ghosty na hliníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 před 3 minutami, Micey napsal: Ta Orbea za ty prachy super, by me zajimalo jakou lepsi vidli kdo ceka na novym kole pod 30k:) No právě....tam jako nic moc vymýšlet nejde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Kluci, kdyby ste potřebovali pro odrostlý ratolesti mám doma 2x 26´´ S a M, jedno je Ghost a druhý asi Giant Foto a info pošlu na vyžádání, sem línej to fotit do inzerátu, díky za pozornost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Venku škaredě, na ES začaly Flandry v přímém prenosu a v celém pokrytí závodu, tak program na neděli je jasný. Regenerace 7 hodin u TV. Odesláno z mého SM-S918B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Tady taky chcalo od rána...tak jsem dal jenom spinner. Teď jsem pustil Flandry, pro zelený pivko dojel autem a bude taky veget Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 (upraveno) Před hodinou, Gustaf napsal: Taky to tak jde Já se tedy také ukecával na kolo, ale to by šlo upřímně o zdraví. Aspoň jsem si vyběhl na kopec na pifsona, tož na zdraví..... Upraveno 2. dubna 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 před 8 minutami, African napsal: Taky to tak jde Já se tedy také ukecával na kolo, ale to by šlo upřímně o zdraví. Aspoň jsem si vyběhl na kopec na pifsona, tož na zdraví..... Na zdraví, kamaráde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Dnes prvýkrát túto sezónu na pneu bez hrotov. To frčí, panečku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Tak jsem Orbeu objednal. Za ty prachy asi nic lepšího nebude a pro manželku to bude cajk. Ale chtěla víc černou...tak bude černá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Všerejší Flandry jsem si střihnul stylově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 No závod byl hodně zajímavej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 No, ja se vcera nakonec vyhrabal ven, kosa jak svin... nakonec jeste asi 6 km pred dojezdem defekt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 (upraveno) před 17 hodinami, kudrnac napsal: No, ja se vcera nakonec vyhrabal ven, kosa jak svin... nakonec jeste asi 6 km pred dojezdem defekt... Zima jako taková by mi nevadila, ale spocený v té kose řešit defekt, to by mě nasralo P. S. Ano, teď tady napíšou dva až tři matadoři, že defekt řeší do 5 min., klobouček před vámi, pánové Upraveno 4. dubna 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 V sobotu jsem chytil déšť, omrzlici, myslel jsem, že ok a od včerejška nastydlý jako pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se