Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 10. 7. 2023 v 18:59, kral083 napsal:

@wawriksem netušil, že se na Islandu krade. Ale představa gravlu zamčeného ke ve křoví mě pobavila 🙂

Rozšířit  

Jo, z tej strany Reykjavíku, kde je veľa prisťahovalcov zo strednej a východnej Európy, sa občas kradne, ale nie je to zďaleka tak zlé ako v SK. Na „našej“ strane (za Reykjavíkom na sever) je to v pohode, tam netreba zamykať nič, bajk ani dom či auto.

Len ma dosť naštval dnešný nepodarený tajming - erupcia začala dve hodiny po tom, ako som odtiaľ odišiel. Šajze.

Odesláno
  V 10. 7. 2023 v 16:50, wawrik napsal:

Dnešný výjazd do oblasti každú hodinu očakávanej erupcie (nekonala sa). Poprdeli zábava. Všade jasno, miestami cyklokros :D A trochu pomalej turistiky. Dobrá kombinácia, sedí mi. Sorry za kopec fotiek, no bolo to pestré, ťažko vyberať :D

Rozšířit  

Tak už?  

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-vybuchla-sopka-fagradalsfjall-pobliz-islandskeho-reykjaviku-40437311#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest225_trending_topics_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Odesláno

Konečně ve svém živlu, třicítky, pořádná cyklo obuv, voda dochází, hlava se po hodině motá jak v šesti tisících....jaj, to miluji 🤙

DSC_4892.JPG

DSC_4893.JPG

Odesláno
  V 11. 7. 2023 v 15:38, African napsal:
Konečně ve svém živlu, třicítky, pořádná cyklo obuv, voda dochází, hlava se po hodině motá jak v šesti tisících....jaj, to miluji 
DSC_4892.thumb.JPG.d7fa9b8d17085dec52696049c5bbf4d2.JPG
DSC_4893.thumb.JPG.5324186529753fee9ca4e75829e0aa5d.JPG
Masochista

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Odesláno

Včerejší 110 km opalovačka 🥵 Tolik tekutin jsem dlouho nevypil - cca 6 bidonu, 2 birelly, 1 Cola, 1 malinovka a 1 šnyt + domácí hydratace 🙂 

IMG_2941.jpg

IMG_2943.jpg

Odesláno

Mě naprosto vyhovujou Continentaly Grandprix,prezouvam až kolem 4k. Ale taky nevím,jestli je to to správný retro.

Já si dal dneska budíka na 4:30 a zmizel sem se z tý vyhřátý betonový džungle zpátky na chalupu,tady je nádherně 

PXL_20230713_044931700-01.jpeg

strava4753019945501616011-01.jpeg

Odesláno (upraveno)

Mi se to hrozne libi.. ale oproti AXS je to proste krok zpet, za ty prachy. Co se tyce prevodu, AXS XPLR dostanes na 42/10 - 44, pripadne tam muzes dat rovnou bike hazku 10 - 52..

Takze upgradovat gravela, jakkoli mam kampu rad, uz bych tam tudle mechaniku nedaval no.

Abych to zkratil, konkretni zkusenost nemam a spis placam:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno
  V 13. 7. 2023 v 10:54, Micey napsal:

Mi se to hrozne libi.. ale oproti AXS je to proste krok zpet, za ty prachy. Co se tyce prevodu, AXS XPLR dostanes na 42/10 - 44, pripadne tam muzes dat rovnou bike hazku 10 - 52..

Takze upgradovat gravela, jakkoli mam kampu rad, uz bych tam tudle mechaniku nedaval no.

Abych to zkratil, konkretni zkusenost nemam a spis placam:)

Rozšířit  

dík ... hele v pohodě, proto se ptám ... mě se líbí ten rozsah resp převodový poměr a řešení pro jednoplacku, na druhou stranu jestli je rozumnější alternativa a to co píšeš je, tak klidně ... SRAM to dělá dobře a bude větší výběr případně rovnou postavených kol 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...