Moty Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května @Paw @mamenec @Xenomorfus Klucí díky za reakci, asi to bude tak jak píšete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Za chvili se startuje dnesni etapa Zavodu miru junioru z Roudnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Tak nás Floutek shodil, kolo pokřtěný a mám pěkně načechraný žebra, au, au, ale jedním slovem těžký luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Floutek? A kde? Ty velký klopenky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května @African tak aspoň to bylo se vsim všudy.... taky mám takle pokřtěno.... naštěstí jen hazka odřená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května před 3 hodinami, filltos napsal: Floutek? A kde? Ty velký klopenky? Právě že všechny sjezdy na pohodu a měl bych i pěkná videa, kdybych neměl cvaklou kameru obráceně v držáku a nenatačel jenom řidítka Držka byla nevinná při přejezdu stezky a byla by na pohodu, kdybych žebrama netrefil nějaký kamenný odtok, široko daleko nic a já spadnu přímo na něj, na videu je trochu vidět...kolem 2:10...ale pohoda, zítra už bude zase dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května před 56 minutami, Gustaf napsal: @African tak aspoň to bylo se vsim všudy.... taky mám takle pokřtěno.... naštěstí jen hazka odřená Ale řadí fajnově, takže patka cajk a to se počítá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Sice do práce, ale aspoň příjemná cesta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května před 3 hodinami, African napsal: Právě že všechny sjezdy na pohodu a měl bych i pěkná videa, kdybych neměl cvaklou kameru obráceně v držáku a nenatačel jenom řidítka Držka byla nevinná při přejezdu stezky a byla by na pohodu, kdybych žebrama netrefil nějaký kamenný odtok, široko daleko nic a já spadnu přímo na něj, na videu je trochu vidět...kolem 2:10...ale pohoda, zítra už bude zase dobře. Tam musela bejt slupka vod banánu snad Fakt jedinej šutr široko daleko Tak snad to bude dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května (upraveno) Měl bych dotaz - Chtěl bych si pořídit držák na cyklonavigaci garmin, který se montuje na šrouby představce. Na silničce mám a vyhovuje mi to. Na mtb mám ale představec, který má rozteč šroubů 40 mm a to není úplně standardní rozměr. Nemáte někdo tip na držák, který pojme šrouby, které jsou od sebe 40 mm? Zatim jsem našel jen jeden za 60 EUR, což mi přijde trošku úlet... Upraveno 3. května uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května před 8 hodinami, redd napsal: Měl bych dotaz - Chtěl bych si pořídit držák na cyklonavigaci garmin, který se montuje na šrouby představce. Na silničce mám a vyhovuje mi to. Na mtb mám ale představec, který má rozteč šroubů 40 mm a to není úplně standardní rozměr. Nemáte někdo tip na držák, který pojme šrouby, které jsou od sebe 40 mm? Zatim jsem našel jen jeden za 60 EUR, což mi přijde trošku úlet... http://www.librakola.cz/syncros-drzak-predstavec-xr-na-garmin-23397 Šel bych do něčeho takového... Sám to mám na svém bajku a je to super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května před 8 hodinami, redd napsal: Měl bych dotaz - Chtěl bych si pořídit držák na cyklonavigaci garmin, který se montuje na šrouby představce. Na silničce mám a vyhovuje mi to. Na mtb mám ale představec, který má rozteč šroubů 40 mm a to není úplně standardní rozměr. Nemáte někdo tip na držák, který pojme šrouby, které jsou od sebe 40 mm? Zatim jsem našel jen jeden za 60 EUR, což mi přijde trošku úlet... http://www.librakola.cz/syncros-drzak-predstavec-xr-na-garmin-23397 Šel bych do něčeho takového... Sám to mám na svém bajku a je to super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května před 9 hodinami, filltos napsal: Tam musela bejt slupka vod banánu snad Fakt jedinej šutr široko daleko Tak snad to bude dobrý... Asi Však to tam znáš, ale asi jsem na chvíli vypnul když to nejhorší bylo za mnou a šup na šutry. A to mě ještě hodinky začali psát nějaké nesmysly jestli jsem v pořádku, budu mrknout do návodu. Asi mě nějak vylétla tepová frekvence Brácha takhle přehlížel Garminy v Rakousku na kopci když mu hlásili podobné věci a za chvíli mu volala záchranná služba jestli žije, tak jsem z toho trochu schizofrenií. No nic, Africký styl, když něčemu nerozumím nebo nechápu, odklikám yes, yes, yes a jede se dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května Další díl skládačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května před 10 hodinami, redd napsal: Měl bych dotaz - Chtěl bych si pořídit držák na cyklonavigaci garmin, který se montuje na šrouby představce. Na silničce mám a vyhovuje mi to. Na mtb mám ale představec, který má rozteč šroubů 40 mm a to není úplně standardní rozměr. Nemáte někdo tip na držák, který pojme šrouby, které jsou od sebe 40 mm? Zatim jsem našel jen jeden za 60 EUR, což mi přijde trošku úlet... Řeším to samé pro Wahoo Bolt 2, cena není asi úplně limitujicí, ale hledám něco elegantniho, ideálně na představec - MTB XC, karbon. Máte někdo nějakou zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května Žebra mi kolo po růžovce prý dovolí No a Sudety nám zabrali totálně polínka, tak jsem musel na oplátku k nim A konečně otevřeli moji oblíbenou pstruhárnu a začali točit českého kozlíka, léto bude fajnové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května Další kilometry na MTB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května ... a ráno z práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května Před hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: Taky potřebuji nové rukavice, děkuji za připomenutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se