Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, kral083 napsal:

@berczochapu, taky k tomu třeba někdy dospěju. Zatím to beru tak, že mi nohy nemají do toho co kecat 🙂 a jestli těch 200km ujedu o půl hodiny dřív nebo ne, je mi naštěstí jedno.

No protoze ty to mas, jestli dojedes normalne nebo pozdeji, nekdo to ma jestli dojede nebo ne 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Shanim ted stojan za auto, na 3 kola s moznosti rozsireni na 4.
1x XL enduro, 1x S HT a 1x detske.
Premyslim nad Thule velo compact 3. Mate nekdo zkusenost nebo tipy na jine modely?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Hele uplne infantilni dotaz. Jak mejete kola, jako v jaky pozici? Ja to driv hodil vzhuru nohama, ale co mam na riditkach zamek vidle atd., tak se mi moc nechce. Servisni stojan nemam, takze vlastne jak? Jako nejak si s tim dycky poradim, ale treba me navedete na nejakej vhodnejsi system. Dikes. 

Odkaz ke komentáři

Dokud jsem neměl stojan, tak jsem to opíral o zeď/plot. Umyl jednu stranu, otočil a druhou stranu. Pak jsem si pořídil stojan a je klid :). Jdi do toho taky, v Lidlu se dá sehnat kolem osmi stovek a komfort je jinde.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, warann napsal:

Hele uplne infantilni dotaz. Jak mejete kola, jako v jaky pozici? Ja to driv hodil vzhuru nohama, ale co mam na riditkach zamek vidle atd., tak se mi moc nechce. Servisni stojan nemam, takze vlastne jak? Jako nejak si s tim dycky poradim, ale treba me navedete na nejakej vhodnejsi system. Dikes. 

Pořídil jsem si toto a je to fajn, vyhovuje mi to víc, než servisní stojan, který mám taky. 

https://amzn.eu/d/4ecE1b8

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, TLD napsal:

Skalis,no neke. Tak na toto sem strasne zvedavej. Parada 👍

Cotic ukončuje řadu BFE 27.5" pro nízkou poptávku, tak vyprodávaj zásoby - rám byl za 399 GBP (bez UK VAT 332.5 GBP), takže Paypalem s poštou, clem+DPH a poplatkama DHL za proclení mě vyšel celkem za cca. 14500 Kč, což je pecka. No než z toho bude kolo, to ještě chvíli potrvá... Budu muset nakoupit všechno ostatní, ze stávajícího kola nepůjde nic. Bude to budget stavba, hlavní je rám a geo.

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, filo-boxer napsal:

Pořídil jsem si toto a je to fajn, vyhovuje mi to víc, než servisní stojan, který mám taky. 

https://amzn.eu/d/4ecE1b8

Dikes, taky reseni. Prosim te, jeste jedna blba otazka, ale neni nad praktickou zkusenost: 

drzi to v pohode - i z hlediska stability, predni i zadni kolo? Kotouce tady predpokladam nejsou problem. Ptam se proto, ze pri zastavkach u vesnickych hospod jsou ve stojanech kotouce problem skoto vzdy. Jeste jednou diky. 

Odkaz ke komentáři

Skalis, pecka. Tak se tesim na vysledek. Kdyz sem kupoval Stylus od Chromagu, byl tento Cotic nejvetsi ,souper´´. Tenkrat ale byl problem s dodanim. Bude to super kolo!

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, warann napsal:

Dikes, taky reseni. Prosim te, jeste jedna blba otazka, ale neni nad praktickou zkusenost: 

drzi to v pohode - i z hlediska stability, predni i zadni kolo? Kotouce tady predpokladam nejsou problem. Ptam se proto, ze pri zastavkach u vesnickych hospod jsou ve stojanech kotouce problem skoto vzdy. Jeste jednou diky. 

Stabilita pro účely umytí kola, zaparkování nebo namazání řetězu úplně v klidu. Drží to fakt dobře. Obě kola. Kotouče vůbec žádný problém. 

IMG_20240523_134325.thumb.jpg.3d88cb12c8daca4a44a7ebd58937b9bb.jpg

IMG_20240523_134345.thumb.jpg.d9586207f35b6426a6f129fcccbceba7.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj všem,

jdu se poradit 🙂 Nechal jsem se hecnout a ukecat na firemní cyklojízdu. Jezdí se každý na dva dny, 200+ km. Letos povede trasa z Prahy do Chomutova, na Klínovec a končí ve Varech. Není to žádný závod, spíš dobročinná akce a jde o to si to užít. Byl jsem rozhodnutý, že to ujedu na horském kole, které mám 5 let a dohromady jsem ujel necelých 300 km, takže trénovanej úplně nejsem, ale zase se umím kousnout a natrénovat. Nicméně, kolegové mě s úsměv straší, že byť to určitě na tom kole ujedu, tak že na tom horském budu zbytečně trpět. Prý by bylo lepší silniční kolo nebo alespoň Gravell. Inzerát kola Author zde v inzerci mě navedl na myšlenku, zda si nepořídit něco takového. Jak se v tomto případě tváříte nákup staršího ojetého silničního kola?

Díky za postřeh. Pokud je dotaz hloupý nebo hloupě položený, tak je to jen tím, že nemám představu do čeho jsem se vlastně uvrtal a jaké to je ujet na horském kolem 200km za dva dny 🙂

Díky

Kuba

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...