vzduch Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna My jezdili s dcerou ve vozíku od mimina, pak odrážedlo a pak už ona za vlastní. Spokojeni byli všichni. Sedačce jsme se vyhnuli.
JanKuc Odesláno pátek v 15:39 Nahlásit Odesláno pátek v 15:39 Prezuto na nove assegai. Zatim nejlepsi gumy co jsem jezdil.
Arthur N. Odesláno pátek v 16:38 Nahlásit Odesláno pátek v 16:38 Pratele, cyklisti, kamaradi, Nevali se prosim nekomu doma kratsi predstavec (tak 90 nebo 80mm) na silnicku, gravel? Vubec tomu nerozumim. Po roce jsem sedl na Tribana RC520 a zda se mi,ze jsem nejak zcvrknul. Mam tam predstavec 100mm, u riditek prumer 31,8mm, vyska u hl.trubky 40mm, uhel netusim, ale je trochu zvedlej. Dekuji.
moco Odesláno pátek v 16:52 Nahlásit Odesláno pátek v 16:52 (upraveno) V 11. 4. 2025 v 16:38, Arthur N. napsal: Pratele, cyklisti, kamaradi, Nevali se prosim nekomu doma kratsi predstavec (tak 90 nebo 80mm) na silnicku, gravel? Vubec tomu nerozumim. Po roce jsem sedl na Tribana RC520 a zda se mi,ze jsem nejak zcvrknul. Mam tam predstavec 100mm, u riditek prumer 31,8mm, vyska u hl.trubky 40mm, uhel netusim, ale je trochu zvedlej. Dekuji. Rozšířit Jestli ti to bylo před rokem dobré, tak tomu dej pár volných jízd, tělo se musí zase adaptovat. Taky se mi vždy po zimě zdá, že je mi to dlouhé, ale z mé zkušenosti je tělo jen zkrácené. Prozatím si můžeš posunout brzdové páky výš. Upraveno pátek v 16:55 uživatelem moco
hopa26 Odesláno neděle v 16:26 Nahlásit Odesláno neděle v 16:26 Je v cyklistice nějaka nepsaná etiketa nebo bonton? Někdo rychlejší a lepší mne dojel, bez optaní se schoval těsně za zadni kolo- do zákrytu? Nelíbí se mi to. Nemám data z radaru jak tam stíní a nevím o dění za sebou.
TomTomTom Odesláno neděle v 16:55 Nahlásit Odesláno neděle v 16:55 Přibrzdíš, popřeješ mu šťastnou cestu a jedeš dál...
kral083 Odesláno neděle v 18:41 Nahlásit Odesláno neděle v 18:41 Já když někoho dojedu,tak pokud nejsem úplně ve sr.ckách,tak jdu normálně před něj. Někdy se zavěsí, někdy dojde i na střídání. Nevadí mi žádný scénář, jenom mě zamrzí, když se odpojí a ani nezabučí. 1
bcmike Odesláno neděle v 20:01 Nahlásit Odesláno neděle v 20:01 Chtěl jsem si dát pohodových 50 a nakonec 70 na krev. 1
Moty Odesláno pondělí v 06:06 Nahlásit Odesláno pondělí v 06:06 V 13. 4. 2025 v 16:26, hopa26 napsal: Je v cyklistice nějaka nepsaná etiketa nebo bonton? Někdo rychlejší a lepší mne dojel, bez optaní se schoval těsně za zadni kolo- do zákrytu? Nelíbí se mi to. Nemám data z radaru jak tam stíní a nevím o dění za sebou. Rozšířit radar to bere i přes pána co se Ti lepí na prdel, respektive, když jedeme v partě tak to pípá všem, takže toho bych se nebál, kdyby se přilepil a neozdravil, tak mi to to taky vadilo, v sobotu sem předjížděl chlapíka, pozdravil sem ho, za chvíli mě dojel u závor, tak sme ještě chvíli pokecali, je to asi příapd od případu, jako ve všem Hlavně a´t sme zdraví a nic na na vyjížďkách nepotká 1
skalis Odesláno pondělí v 13:00 Nahlásit Odesláno pondělí v 13:00 Já to lepení na prdel nesnáším, resp. když ten člověk zavěsí 20 cm za mým zadním kolem a ani nepípne nebo to nedává smysl. A to nedává skoro nikdy, protože jedu na trailovým biku a ne na žiletce, a takový situace se dějou při dojíždění do práce, takže rovinka max stovky metrů dlouhá. V lese se to člověku nestane... Stejně jako v autě mě to totálně nasere. 2
Moty Odesláno pondělí v 14:18 Nahlásit Odesláno pondělí v 14:18 Tak na něj zasignalizuj, že se prohodíte a potáhne tě on:-D
Vasa_H Odesláno včera v 04:34 Nahlásit Odesláno včera v 04:34 (upraveno) V 13. 4. 2025 v 16:26, hopa26 napsal: Je v cyklistice nějaka nepsaná etiketa nebo bonton? Někdo rychlejší a lepší mne dojel, bez optaní se schoval těsně za zadni kolo- do zákrytu? Nelíbí se mi to. Nemám data z radaru jak tam stíní a nevím o dění za sebou. Rozšířit Plus se teď nějak rozmohl zvyk silničkářů předjíždět s odstupem tak 2 mm ... To nemluvím o borcovi, co se přede mnou minulý týden "odvzdušnil", odflus a pak ještě po zednicku vysmrkal Upraveno včera v 04:35 uživatelem Vasa_H doplnění negativních zéžitků. 1
Igicz Odesláno včera v 06:28 Nahlásit Odesláno včera v 06:28 V 15. 4. 2025 v 4:34, Vasa_H napsal: Plus se teď nějak rozmohl zvyk silničkářů předjíždět s odstupem tak 2 mm ... To nemluvím o borcovi, co se přede mnou minulý týden "odvzdušnil", odflus a pak ještě po zednicku vysmrkal Rozšířit Nesmíš se nechat předjet.
Moty Odesláno včera v 07:06 Nahlásit Odesláno včera v 07:06 máte někdo zkušenost, přijde mi to jako dobrý řešení https://www.kupkolo.cz/lokator-knog-scout-bike-alarm-finder-pod-kosik-pouze-ios_z118345/
kral083 Odesláno včera v 08:27 Nahlásit Odesláno včera v 08:27 @Motyjá ti nevím. Silničku nikdy bez dozoru nenechávám. Nebo to bylo myšlený, kdyby ti jí ukradli z bytu?
Paw Odesláno včera v 10:03 Nahlásit Odesláno včera v 10:03 @Moty a není lepší si koupit Airtag (v případě iOS, nebo ekvivalent pro Android)? Co tak koukám, tak funkčnost stejná, správa je přimo v systému a nepotřebuješ solo aplikaci. Možností schování do kola je taky víc (zvonek, blikačka, vidlice zespodu, do ráfku pod ventilek, ...) Jinak se taky snažím kolo nespouštět z očí, tohle beru jako rezervu pro případ nejvyšší nouze.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se