Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

@maama já měl asi to štěstí, že v kombinaci sedlo, vložka a dostatečně uvyklá zadnice jsem tyhle potíže nikdy neřešil. Zkoušel si nechat si odborně nastavit posed? 

Jinak to mazání taky doporučuju. Já ho teda používám jen na celodenní švihy +200km, nebo pak každý den na mým cykloputování. Ten nápad dát něco mezi kůži a vložku mi nepřijde moc dobrej.

Ale vůbec nejlepší je nejezdit vůbec. To pak žádný starosti nemáš. Já to dneska zase po měsíci vytáhl,abych zjistil, jestli zvládnu sobotní adventní švih a kolo jsem opět pokorně uklidil a vracím se opět pokorně do bazénu. Uvidím, co se dozvím v lednu po mag. rezonanci.

PXL_20251210_152911952~2.jpg

Upraveno uživatelem kral083
Překlepy
  • Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

@maama Já mám pravou nohu také kratší, nevím tedy o kolik, nikdy jsem ten rozdíl neměřil, a výšku sedla mám nastavenu podle kratší nohy. Ne podle delší. A na sedle se nekymácím, to by mně dost vadilo. Ale každý jsme jiný, chápu.

Odesláno

@kral083 To odborny nastaveni jsem nepodstoupil. Nicmene jezdim 35let a telo trochu umim poslouchat. Jen tech falesnych tonu, ktery jsem predtim vubec neznal, je nejakych 7-8 poslednich let vic, kdy ta kuze snese min. 

Jojo, vrstva mezi obecne neni ideal, ale ptam se jestli nekdo nekdo nejaky trenky prece jen nevozi.

Doufam, ze ten magnet dopadne skvele.

@walter10 me to bylo podezrely, ze to dobre chapes:) Na mtb jezdim s hodne pokrcenyma nohama - to jest stopro na kratkou nohu a mozna pod ni - kvuli terenu a vyhovuje mi to.

Btw, ja vubec nemam pocit kymaceni-prece jen ta odchylka je moje prirozenost. Jen mi lidi rikaj ze jo. A na mtb ze jedu s nevytazenou sedlovkou. Zkus se nekdy za jizdy nechat natocit zezadu:)

Zkratka, kdyz si na gravelu teleskop na slapani mirne potopim, nemam ten spravny pocit. Navic i na gravelu mam platformy, tech moznosti zmenit posed za jizdy mam furu.

Odesláno

I když jedu jen na hoďku, mažu… používám krém od Kalas https://www.kalas.cz/ride-care-ochranny-krem-100-ml-24809/. Bez toho bych nevyjel, to by byla sebevražda :) Radši víc než míň. Ale nechat chvíli, ať se to stihne vsáknout. Taky se vyplatí saturovat kůži dřív než před samotnou vyjížďkou. Když jsem jel do Itálie 4 dny v kuse, tak bylo potřeba mazat i nějakým antibakteriálním krémem po jízde, to jsem ale dával cca 200 km za den.

Odesláno

@Robertilos dík, vím o tom. Mě se to ale netýká. 

Sem si myslel, že si udělám radost a Cube vyměním za Treka, ale i přesto že je teprve prosinec, tak už se nedá objednat. Mluvím tedy o barevné variantě teď smoke a na Shimanu.

Odesláno

@redd kdyz je zle, davam po jizde assosi repair gel

https://www.assos-shop.cz/skin-repair-gel-evo-75-ml/

Jo to byly casy, kdy jsem daval Marianky - Spisska Nova Ves, se stanem a dalsim oblozenim. O chamois netuse, a jelo se bez vydreni.

Bohuzel ty dojmy jsou - namazano = 50:50 vydreno, nenamazano = 50:50 vydreno. Sobota- stejny kolo, posed, trasa, cca i stejny pocasi, i capaky, a v nich stejny obsah. Mezi sobotou a stredou cas na rekonvalesceni kuze. Vysledek nebe a dudy.

Jak psal pan Kral, na stari uz plati spis - lepsi nejezdit a je po starostech:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...