kuncák7 Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 před 2 minutami, prowler napsal: Tak doufám, že ti zbyly aspoň jedny na ruku... Ty co mám v avataru. Neteře jsou venku a já mám čas se zamyslet, kde a zda začít hodinkove znova. A je to zábava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Který sis nechal, Martine? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Aha... Odpověděl jsi dřiv, než jsem to dopsal. Myslel jsem si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 (upraveno) Pozde Upraveno 29. ledna 2022 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Potěšilo mě, že mi skončil ban z roku 2019. Byla to dlouhá cesta, ale nakonec všechny cesty vedou do Říma.......ehm na Chrnmg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 (upraveno) Kdyby nahodou nekdo neznal... https://eshop.fod.cz/klokart/418-1578-certina-kaskader-panske-tricko.html#/1-velikost-s/8-barva-bila/123-provedeni-panske nebo https://eshop.fod.cz/klokart/296-1469-navrat-do-budoucnosti-panske-tricko.html#/31-velikost-xxl/32-barva-tmave_modra/123-provedeni-panske ... a je toho tam vic na dobrou vec Upraveno 30. ledna 2022 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Holky pekne Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Jak jsem už psal, ten český sport drží v současnosti ženské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Je to tak a je to super výkon, debl je dlouhodobě parádní. Já se jen modlim, ať je Krejčíková zdravotně dobrá a ta nám ještě předvede věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Ten poslední míček byl fantastickej - posadit to přes celej kurt přesně na lajnu, to jsem čuměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Wabi Daněk na ČT 3 teď ….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Mezigenerační finále AO Rafa vs Medved to je slast! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Z 0-2 na 3-2 na sety Kloboucek ! Rafael je kral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Som konecne po 10 rokoch upgradeoval pocitac. Nova doska, cpu, ram. Potesilo ma ze na 1. krat to chytilo a nic nezhorelo Dokonca aj windows ide dalej akoby sa nic nedialo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Před hodinou, honza71 napsal: Z 0-2 na 3-2 na sety Kloboucek ! Rafael je kral Tohle bylo nejvíc nejvíc finále AO od 2012, kdy se 6 hodin rval Djoker s Rafou, to je deset let a ten PÁN to pořád rve do krve, jako největší nářez a neskutečná poklona! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Že mě při dvouhodinové procházce nezabil žádný prolétající předmět Masakr co se u nás děje...ale to asi všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Zapas fajn, mělo to náboj. Ale vyloženě sportovně buranske chování fanoušků mi to cele absolutně zkazilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 1 hodinou, shaggy napsal: Som konecne po 10 rokoch upgradeoval pocitac. Nova doska, cpu, ram. Potesilo ma ze na 1. krat to chytilo a nic nezhorelo Dokonca aj windows ide dalej akoby sa nic nedialo. To ma zaujalo :D. Disk si nemenil? Skrina mala uz rozumny design (zdroj dole)? Nedavno som riesil hlavny z mojich pocitacov a nakoniec islo uplne vsetko, okrem sady SAS diskov (velmi specificky dovod preco ich mam). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huno Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 V 29. 1. 2022 v 12:17, bohus76 napsal: Jak nejde o život...... Jak říkal pan trenér Hlinka : "Hlavně se z toho neposrat" Toto je pre mna jeden neuveritelny citat (hoci niekedy v jemne inych variaciach), ktory plati snad v kazdom tazsom okamihu zivota… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 28 minutes ago, eskimak said: To ma zaujalo :D. Disk si nemenil? Skrina mala uz rozumny design (zdroj dole)? Nedavno som riesil hlavny z mojich pocitacov a nakoniec islo uplne vsetko, okrem sady SAS diskov (velmi specificky dovod preco ich mam). Disky zatial ostali, ale OS pojde na novy nvme ssd. Sucasny sata ssd ostane na data. Zdroj, skrinka, disky aj grafika ostali. Skrinka je Fractal Design Define R4, takze nadcasova klasika so zdrojom dole. A raz ked (ak) klesnu ceny vga a zvysi sa ich dostupnost tak opat vymenim aj tu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se