Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 6. 6. 2023 v 22:52, mAra_ napsal:

No, je to domrdané jako svině.... Vyhýbal jsem se super hluboké kaluži, tak jsem to trošku opřel o strom :-).    

(Jen o haluze)

Když tak zítra nafotim. Podle mě to není žádná hrůza, ale chtěl bych se toho zbavit ...

Kamo normálně to svěř lidem co se tim živí , 90% z toho určitě zmizne a pokud to není moc hluboko tak 100%😉

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, M3maniac napsal:

Sakra, fotky jsem viděl až teď🤣, tys to nevzal o konce větviček, ale o strom🤣

Jo, trochu jo 🙂

Edit: kdyby tedy někdo věděl o někom, kdo by to uměl opravit...

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno
Před hodinou, mAra_ napsal:

Jo, trochu jo 🙂

Edit: kdyby tedy někdo věděl o někom, kdo by to uměl opravit...

Hm, tak v tom případě pasta TEMPO nepomůže....

Odesláno (upraveno)

Prekvapuje me cim dal vic alza, do pulnoci objednano, druhy den brzo rano v alzaboxu. S tim jejich premium acc doruceni zdarma (nwm kolik stoji premium, ma jej clen rodiny).

edit: myslim ze je to zacatek zaniku kamennych obchodu. :D

Upraveno uživatelem zceyee
Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Potěšil mě den otců ve školce. Učitelky děti naučily básničku, která krásně shrnuje statisticky nejčetnější atributy a činnosti tatínků v dnešní společnosti. Takové krásně tradiční. Zde je svět ještě v pořádku.

Odesláno

@Zlý Jabko Já mám teda rekord 3 s DHL Express 😁 posílám gratulaci, ať dělají radost ! 🙃

Odesláno

Šest dní, to mi nedělej. Čekám balík z Japonska, píšou doručování v pátek tak jsem celej natěšenej. Zatím mam přidělený tracking ale prodejce to ještě nepředal :wallbash:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...