tomkraken Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července V 12. 7. 2026 v 17:18, kuncák7 napsal: Nekazis, odvětrání se řešilo, nejsem vedoucí stavby, tyhle info se ke mě nedostanou. A natírat zatím nebudeme, ta půjde taky dolů ( pod tím je babička a ta by měla inkfart z celkového sundání ). No jestli je to tvůj barák, tak bych se začal trochu ptát , protože je toho blbě víc
kuncák7 Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července před 27 minutami, tomkraken napsal: No jestli je to tvůj barák, tak bych se začal trochu ptát , protože je toho blbě víc Není, je to dcery. A ta tu zná každýho. Já mám naštěstí postaveno. Tady jen vypomáham.
anachron Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Delhi Watch Company se uráčili udělat ještě pár kousků Terra, takže jsem si udělal radost a snad brzo poreferuju, jaká ta nositelná hodinko karabina je - https://delhiwatchcompany.com/products/dwc-terra?variant=47469407895701 1
Prochy68 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Pri hledani penezenky s eurama jsem nasel zapadle za suplikem asi 5 let postradane hodinky . Eura jsem teda ale nenasel . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 4
FantasticFabio Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 57 minutami, Prochy68 napsal: Pri hledani penezenky s eurama jsem nasel zapadle za suplikem asi 5 let postradane hodinky . Eura jsem teda ale nenasel . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Čert vem eura , ty můžeš koupit kdekoliv ….. ale najít hodinky , to je větší dobrodružství ….. hned bych začal pátrat , po kom jsou ? Čí jsou ? Kdo je tam schoval? A tak….. a začal bych výslechem u tebe ….. a když se k ničemu nepřiznáš , nech se mučit ….. nalej si do hrdla dvě tři orošený dvanáctky …. A zapírej dál ! Jo to bude mučeníčko To je pěkný potěšeníčko ….. 4
Kamil.K Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 17 1
zceyee Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července potěšilo mě, že k tomu d-f napsal článek https://dfens-cz.com/potlucenec-horsi-turka-aneb-vrz_furt_plnej/
AndyAaron Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Obsahove proti tomu clanku nic nemam. Ale styl jakym je to napsane se mi nelibi. Dfense jsem uz dlouho necetl, ale prijde mi, ze se dost zmenil. Pokud se proti nekomu chci konstruktivne vymezit, tak neni dobre ho hned urazet a nalepkovat. A nakonci pouzit “pan Turek”, kdyz vsechny ostatni jen urazi, to uz se pak nejakemu nadhledu tezko veri. 2
Hasňa Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Je to článek plný dojmů nereflektujících realitu, deflexe, trapného nálepkování. Ale hlavně je to článek plný sraček snažící se rozmělnit a zpochybnit poměrně jasnou záležitost. Edit: Btw., úplně stejné sračky, jako o tom píše do Žumpy ferrycz. 3
horal Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července (upraveno) Tak bacha! Od čtvrtka na ČT seriál Sandokan. Kdo neměl v osumdesátkách tričko s tygrem z Momprachemu za pade od kolotočářů, nemohl do školy a byl mrtvej muž. Pak ho teda utnula céčka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. července uživatelem horal 1 8
FantasticFabio Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července V 21. 7. 2026 v 20:03, horal napsal: Tak bacha! Od čtvrtka na ČT seriál Sandokan. Kdo neměl v osumdesátkách tričko s tygrem z Momprachemu za pade od kolotočářů, nemohl do školy a byl mrtvej muž. Pak ho teda utnula céčka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já byl spíš Janez , ale figuru sem měl jako Sambiliong
KFL Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července On 7/21/2026 at 12:02 AM, AndyAaron said: Dfense jsem uz dlouho necetl, ale prijde mi, ze se dost zmenil. DFENS (čítával jsem výhradně jeho články) se nedá už pár let číst vůbec. Dřív to bejvalo vtipný, občas zajímavý a i když s ním člověk nesouhlasil, pořád v tom "něco" bylo. Už ne. V poslední době i jeho "odborný" automotive texty nestojí za moc. Poslední výplod o tom, jak EU automobilkám ujel čínskej vlak, což je tak jediná věta, s kterou by se dalo rámcově souhlasit, je plnej nepravd a zavádějících informací. Stačí naprosto basic fact check. 2
Kotlick Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července V 21. 7. 2026 v 20:03, horal napsal: Tak bacha! Od čtvrtka na ČT seriál Sandokan. Kdo neměl v osumdesátkách tričko s tygrem z Momprachemu za pade od kolotočářů, nemohl do školy a byl mrtvej muž. Pak ho teda utnula céčka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Do místní sokolovny přijeli týpci ve Š1203 narvané po strop bílýma trikama s černým potiskem. Vyházeli to na stoly v sále a už se prodávalo. Máma mi Sandokana koupila. Byl sem happy jak 3 grepy. První (a na dlouhou dobu poslední) triko s oblíbeným hrdinou/hercem/zpěvákem. Taky se daly na kolotočích vystřelit nažehlovačky, ale těch špejlí cos musel trefit... Měl jsem přesně to na obrázku. Já si myslím, že to mastili někde přes šablony, nebo tak něco... klasická česká improvizace. Jo a ty meče/šavle jsme s klukama vyráběli a furt jsme se "mečovali" 2 2
Conrad Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července A ještě Curro Jimenez, ale toho si asi šetřej na vánoce 1 1
Kotlick Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 49 minutami, Conrad napsal: A ještě Curro Jimenez, ale toho si asi šetřej na vánoce To jméno mám někde vzadu v hlavě ale už vůbec netuším co to bylo. Jdu googlit.
vzduch Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Se mně podařilo přežít týdenní dovolenou, dcera 15, vnuk 5, já 60 a pes 7. Přizpůsobit aktivity, stravovaní byl někdy oříšek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
FantasticFabio Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 9 hodinami, Kotlick napsal: To jméno mám někde vzadu v hlavě ale už vůbec netuším co to bylo. Jdu googlit. Pak ještě Sokol - strážce noci
African Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července 4 hours ago, vzduch said: Se mně podařilo přežít týdenní dovolenou, dcera 15, vnuk 5, já 60 a pes 7. Přizpůsobit aktivity, stravovaní byl někdy oříšek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Paráda, ale co to je za rakev? Nějáký druh ubytování?
vzduch Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Holka má 15 a tak má svůj svět a své zájmy. Vybrala si sama. Bylo to pod střechou vcelku luxusní chatky v Resortu Bobrovník v Jeseníkách. Můžu doporučit pro rodiny s děckama. Já byl rád, že ta moje juniorka se mnou ještě jela. 2
African Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července 1 hour ago, vzduch said: Holka má 15 a tak má svůj svět a své zájmy. Vybrala si sama. Bylo to pod střechou vcelku luxusní chatky v Resortu Bobrovník v Jeseníkách. Můžu doporučit pro rodiny s děckama. Já byl rád, že ta moje juniorka se mnou ještě jela. Ahá, tak super, já myslel že to jsou jen takové trojúhelníkové stavby na zemi Hlavně že Vám to klaplo. Mě potěšilo, že jsem zvládnul na střechu nakydat 4 kolesa, ale bez štaflí tedy nevím jak je sundám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se