Prochy68 Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Dnesni ulovek v Lidlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 To se tam prodava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Jdu neco koupit a tohle v regale, musel jsem ji vzit. Asi 70Kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Já svou první rybičku ukořistil ve druhé třídě na táboře - v roce 1982 mě v Ledečském železářství stála krvavých 2,50 Kčs, za které tehdy mohly být celé 2 točené zmrzliny a nebo jedna hnusná žlutá žbrunda v kelímku, dobrá leda na vábení vos. Myslím že to tehdy prodávali bez krabičky, jenom s přilepenou psanou cenovkou - a bývalo to neskutečně tupé a prakticky nenabrousitelné kopyto s vaklem už z výroby, takže nějaké nabroušení běžným kolečkovým ostřičem (nebo nedejbůh o rantl na náměstí) a vystrouhání lodičky z kůry s tím absolutně nehrozilo a po pár otevřeních se ten krám začal dezintegrovat. Když to křivé neštěstí po návratu viděl děda, radši mi dal svého starého “mikováka s kotvičkou”, otvírákem na flašky/konzervy a mizerným linerlockem jištěnou (a překvapivě ostrou - ještě ten den jsem se při zkoušení jak drží fest pořezal) čepelkou, šílené jak to letí… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Nevim jestli to neni tim, ze ji mel clovek jako dite, ale prijde mi, ze se zmensuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Vakl zatim nema a pri trose snahy a trochu holi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 IMHO, rybička jako nůž byl úplně k ničemu.To se prodávalo jako rohlíky, když na výletě naběhlo 20 ogarů do průmyslovky a každý si za drobné koupil rybičku.Vyhodil ji poté co se s ní snažil uřezat a ořezat prut na špekáčky.Krám neuvěřitelný. Nože na řezání byli jiné.Tuhle nostalgií nechápu.Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Nosil jsem rybičku na klíčích, ale vždycky po roce se rozpadla. Tak jsem v Mikovu koupil tohohle design prcka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 IMHO, rybička jako nůž byl úplně k ničemu.To se prodávalo jako rohlíky, když na výletě naběhlo 20 ogarů do průmyslovky a každý si za drobné koupil rybičku.Vyhodil ji poté co se s ní snažil uřezat a ořezat prut na špekáčky.Krám neuvěřitelný. Nože na řezání byli jiné.Tuhle nostalgií nechápu.Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí TapatalkNa prut a spekacky naprosto v pohode, i kdyz to nechapes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Na prut a spekacky naprosto v pohode, i kdyz to nechapesTak Ok, celá společnost je rozdělená tak to nechci šířit tady.Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Je rozdělena, to je bez debat. Rybička je grc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Šlo by o tom hlasovat, rybička ano/ne, zatím tedy 2/2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Rybička rozhodně ano - jeminkote když si vzpomenu, kolik sem jich kdysi dostal v Praze v železářství jako malej špunt od té hodné paní Černé v zástěře, byla to taková modrá s bílými puntíky, vždycky se rozhlídla, jestli se nikdo nekouká, otevřela šuplík vitríny a s úsměvem a vlídným pohlazením po vlasech mi ho podala- eh to byly časy, skutečně neskutečně krásný časy. To eště člověk netušil, co ho teprv čeká. Jasně, rybička se rozpadla snad do druhýho dne, ale o to tu přece nejde. Chtěl sem zítra zajet na nákup do Globusu, ale tímto měním nákupní koordináty. Jen ta hodná paní už tam nebude V podstatě kdykoliv vidím rybičku, nebo se o ní někdo zmíní, hned vidím paní Černou, jak tam stojí u pultu a už zdálky se na mě usmívá... rybička, to je symbol! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 před 15 hodinami, Nick06 napsal: IMHO, rybička jako nůž byl úplně k ničemu.To se prodávalo jako rohlíky, když na výletě naběhlo 20 ogarů do průmyslovky a každý si za drobné koupil rybičku.Vyhodil ji poté co se s ní snažil uřezat a ořezat prut na špekáčky.Krám neuvěřitelný. Nože na řezání byli jiné.Tuhle nostalgií nechápu. Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk To je škoda. Potom nepochopíš dost věcí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 " Ďáblova prdel " - co nám to příroda asi naznačuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 aby sis přinesl bouldermatku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Konečně jsem dneškem zaplatil hypotéku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 před 50 minutami, Tobi napsal: Konečně jsem dneškem zaplatil hypotéku. Tak to gratulace! Je to úleva? já ještě 6 let.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se